2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Korkma hızla büyüyor bebişler kalp atışını dıyarsın bu gittiğinde
Insallah geceleri uyuyamaz oldumm uyusamda hep ultrason kabuslari goruyorum Bu gtcegim doktorum 3 saatlik yol var dusme falan olmaz degilmi arabada uzanarak gidip gelmeyi planliyorm

Merhaba arkadaşlar bende yeni hamileyim 4 haftalık sık idrara cikma istegim ve vagina da cok az igne batar gibi agri oluyo bide cok uykum geliyo normalmi

Insallah geceleri uyuyamaz oldumm uyusamda hep ultrason kabuslari goruyorum Bu gtcegim doktorum 3 saatlik yol var dusme falan olmaz degilmi arabada uzanarak gidip gelmeyi planliyorm
Canim sen 6 haftaliksan gorunmrmesi normal zaten 6 haftadan sonra goruluyo bende iki hafta sonra gidicem sen cok erken gitmissin ondan adet tarihini gectin demi

Canim sen 6 haftaliksan gorunmrmesi normal zaten 6 haftadan sonra goruluyo bende iki hafta sonra gidicem sen cok erken gitmissin ondan adet tarihini gectin demi
Adet tarihimi gectim kese gorundu AMA cok minikti buyurmu endisesi var

Son 2,5 gunmm kaldi doktora gtmeye insallah hersey mukemmel olur

bu kadar panik yapma daha ortada kendini üzmen için bir sebebte yok. Büyümeme imkanı yok sen merak etme, doktora gittiğinde kalp atışlarını duyamassanda endişe etme 8. haftaya kadar zamanı var onunda, arabayla yol gitmek yada ne bileyim çukura girmek değil senin bu üzüntün ve endişenin zararı olur. İyi düşün iyi olsun.

Bebislerin kar ile ilk tanismasi oldu bugun :) bunu dusununce onun yeribe sanki ben llk defa kar gormus gibi hissettim kendimi :)

36 saatlik denizasiri ucak yolculugu yapmistim transferden 10 gun sonra birsey olmaz icini rahat tut :)

Kislar yaw ben asiri terliyorum geceleri
gunduz uyudugumdada kalbim hizli carpiyo normalmi

Ben çok fazla mide yanması yaşıyorum sizler nasılsınız
Karbonatli su iyi geliyor canim. Bendede var ayni sıkıntı. Yarim su bardasi suya bi cay kaşığı karbonat karistirip dikiyorum kafaya. Bide pastahane urunleri yeme bu aralar. Mahfediyolar benim midemi. Kullanilan yagdan heralde.

Mutlu yıllar kaderdaşlarım inşallah yeni yılda hepimiz ailemizin yeni üyesiyle mutlu huzurlu günleri görürüz.kızlar bu arada başı ağrıyan varmı benim gibi 13. Haftaya girdiğimde beri başım ağırıyo hatta bir kere bir günde iki parol içtim.acaba her gün içsem bişi olurmu.şuan içsem mi içmesemmi karar veremedim.

Geçmiş olsun cnm..benim doktorum günde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi.hiçbişey olmaz dedi.ama ben çok şiddetliğinde 1 tane aldım yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…