Insallah geceleri uyuyamaz oldumm uyusamda hep ultrason kabuslari goruyorum Bu gtcegim doktorum 3 saatlik yol var dusme falan olmaz degilmi arabada uzanarak gidip gelmeyi planliyormKorkma hızla büyüyor bebişler kalp atışını dıyarsın bu gittiğinde
Canim sen 6 haftaliksan gorunmrmesi normal zaten 6 haftadan sonra goruluyo bende iki hafta sonra gidicem sen cok erken gitmissin ondan adet tarihini gectin demiInsallah geceleri uyuyamaz oldumm uyusamda hep ultrason kabuslari goruyorum Bu gtcegim doktorum 3 saatlik yol var dusme falan olmaz degilmi arabada uzanarak gidip gelmeyi planliyorm
Adet tarihimi gectim kese gorundu AMA cok minikti buyurmu endisesi varCanim sen 6 haftaliksan gorunmrmesi normal zaten 6 haftadan sonra goruluyo bende iki hafta sonra gidicem sen cok erken gitmissin ondan adet tarihini gectin demi
Canim gorursuuunnnnnn inan bana daha ne kadarlikkiAdet tarihimi gectim kese gorundu AMA cok minikti buyurmu endisesi var
Son 2,5 gunmm kaldi doktora gtmeye insallah hersey mukemmel olurCanim gorursuuunnnnnn inan bana daha ne kadarlikki
Insallah bende gorurum
Insallah canim sana iki gun bana 10 gun varSon 2,5 gunmm kaldi doktora gtmeye insallah hersey mukemmel olur
Normal canim normal...6.haftaya gelince baslio asil belirtiler bulantilar uyumalar ins sen guzel gecirrsinMerhaba arkadaşlar bende yeni hamileyim 4 haftalık sık idrara cikma istegim ve vagina da cok az igne batar gibi agri oluyo bide cok uykum geliyo normalmi
Son 2,5 gunmm kaldi doktora gtmeye insallah hersey mukemmel olur
Bu cumartesi gtcem tam 6 haftalik oluyor kese ozamana kadar buyurmu yoksa o kucukluktemi kalir diye korkuyorm
36 saatlik denizasiri ucak yolculugu yapmistim transferden 10 gun sonra birsey olmaz icini rahat tut :)Insallah geceleri uyuyamaz oldumm uyusamda hep ultrason kabuslari goruyorum Bu gtcegim doktorum 3 saatlik yol var dusme falan olmaz degilmi arabada uzanarak gidip gelmeyi planliyorm
Teşekkür ederm allahım hepimizide bebişlerinide korusun inşallah36 saatlik denizasiri ucak yolculugu yapmistim transferden 10 gun sonra birsey olmaz icini rahat tut :)
Karbonatli su iyi geliyor canim. Bendede var ayni sıkıntı. Yarim su bardasi suya bi cay kaşığı karbonat karistirip dikiyorum kafaya. Bide pastahane urunleri yeme bu aralar. Mahfediyolar benim midemi. Kullanilan yagdan heralde.Ben çok fazla mide yanması yaşıyorum sizler nasılsınız
Geçmiş olsun cnm..benim doktorum günde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi.hiçbişey olmaz dedi.ama ben çok şiddetliğinde 1 tane aldım yine de.Mutlu yıllar kaderdaşlarıminşallah yeni yılda hepimiz ailemizin yeni üyesiyle mutlu huzurlu günleri görürüz.kızlar bu arada başı ağrıyan varmı benim gibi 13. Haftaya girdiğimde beri başım ağırıyo hatta bir kere bir günde iki parol içtim.acaba her gün içsem bişi olurmu.şuan içsem mi içmesemmi karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?