2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Geçmiş olsun cnm..benim doktorum günde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi.hiçbişey olmaz dedi.ama ben çok şiddetliğinde 1 tane aldım yine de.
Saol canım.acaba diyprum ilaçları birden bırakınca mı oldu. Uzun xaman ilaç kullanıp bırakınca bünyemizde yaptı.

Kizlaar nasilsiniz nasil geciyor günleriniz?ben 2 haftadir cok kötüyüm.açkende tokkende sürekli midem bulaniyor ve istifra 4 kilo vermisim hicbirsey canim istemiyo zoraki yiyorum oda bütün gün mide bulantisi.bir an önce kavussak yavrulrimiza.onlari kucagimiza almanin hayaliyle rahatliyorum.

ay canim ne yapilmasi gerekir nilmem.ki kivi falan da iyi gelir ya da eksi elma uzuldum simdi Allah yardim etsin

Çok saol canim ama kivi elma hepsini denedim herseyi cikariyorum.2 bucuk ay gayet rahattim yiyordum herseyi ama bakalim biraz sabredecegim kuzularimin hürmetine.mide bulanti hapi varmis doktoruma sormayi unuttum cokda ilç icme taraftari degilim ama baya zorlaniyorum

Bende de açken mide bulantısı oluyor çok çabuk acıkıyorum zaten 2 saatte bir yiyorum bu haftaya kadar birşeyim yoktu iyiydim bu hafta ilk defa kustum sabah ne kötüymüş o boş öğürtü midem kasıldı çok fena oldum midem iyi değil ağrılar yanma oluyor. Rennie filan pek işe yaramıyor

Sana da gecmis olsun canim Rabbim saglikla gecirmek nasip etsin artik 6 ayimiz kaldi sükür insallah gün geçtikce daha da toparlariz

Sağ ol canım inşallah sağ salim atlatırız keyifle 6ayımızı annelik kolay değil bebeğime kavuşacağım için herşeye razıyım sabırla bekliyorum.

Bende hergün var o ögürme bogazım agrıyor artık gözlerimden yaşlar geliyor kendime gelemiyorum sonrada kızımda 9 ay sürmüştü inş buda öyle olmaz,bulantı ilacını doktorum pek önermiyor bende istedim ama 2 kilo almışım

Evet. Bende merakla ve heyecanla bekliyorum hissedecegim günü.sali günü ultrasonda gördügümden beri bi özlüyorum sorma.baya sessiz gercektrn grubumuz bu ara.insallah herkes iyidir.

Sabah 4:30 da 2 ped dolusu kan bosaldi benden. Suyum gelmis gibi cok kotuydu. Acile geldik hemen. Yatirip serum taktilar. prolutan yaptilar. Bi yandan progestan... bebis iyi cok sukur. Simdi kanamam kesildi. Bekledeyiz bakalim. Bizim icin dua edin arkadaslar.

kızlar bende dün acilde geçirdim 5 saattlik yol ile aileme gittim çok özlemiştim ama çok pişman oldum yazlık ev ama sobalı ve ben fena üşüttüm suan ağzım burnum yara 2 gündür heryediğimi çıkarıyorum dün kan aldılar kanda enfeksiyon çıktı serum takıldı karaciğer enzimlerim ast alt yükselmiş dr iğne vuruluyormusun dedi bende haftada bir proluton vuruluyom dedim sanırım buna bağlı olabilir dedi.degerlerimi hiç beğenmedim dün heryerim dayak yemiş gibi derler ya ağrıyordu ayak altına sıcak taş koyduk inanın çok iyi geldi. canım çok sıkkın bugün evimize geri döndük hemen dr ma muayeneye gittim çok şükür bebeğim iyi iştahım yok kendimi çok suçlu hissediyorum yavrularımız Allah a emanet kızlar...

kızlar bende dün acilde geçirdim 5 saattlik yol ile aileme gittim çok özlemiştim ama çok pişman oldum yazlık ev ama sobalı ve ben fena üşüttüm suan ağzım burnum yara 2 gündür heryediğimi çıkarıyorum dün kan aldılar kanda enfeksiyon çıktı serum takıldı karaciğer enzimlerim ast alt yükselmiş dr iğne vuruluyormusun dedi bende haftada bir proluton vuruluyom dedim sanırım buna bağlı olabilir dedi.degerlerimi hiç beğenmedim dün heryerim dayak yemiş gibi derler ya ağrıyordu ayak altına sıcak taş koyduk inanın çok iyi geldi. canım çok sıkkın bugün evimize geri döndük hemen dr ma muayeneye gittim çok şükür bebeğim iyi iştahım yok kendimi çok suçlu hissediyorum yavrularımız Allah a emanet kızlar...

Kanbolat ve nursela arkadaslarim çok çook gecmis olsun.dua ettim sizler icin.Rabbim korusun sizide meleklerinize.dikkat edin kendinize.Allahin izniyle bisey olmaz.rahat olun konusun onlarla iyi haberlerinizi bekliyoruz

Allah uardimcinkz olsun canim bebegin iyi olmasina sevindim ne yaptin durduk yerde mi oldu aman bi daha olmaz insallah...

Ayyy allahim nedir bu kotu haberler allah muhafaza bebegin iyiymis ya sukur. Peki ne yapacaksin simdibdoktor ne yapmaya karar verdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…