- 10 Şubat 2015
- 153
- 82
- 18
Saol canım.acaba diyprum ilaçları birden bırakınca mı oldu. Uzun xaman ilaç kullanıp bırakınca bünyemizde yaptı.Geçmiş olsun cnm..benim doktorum günde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi.hiçbişey olmaz dedi.ama ben çok şiddetliğinde 1 tane aldım yine de.
Kizlaar nasilsiniz nasil geciyor günleriniz?ben 2 haftadir cok kötüyüm.açkende tokkende sürekli midem bulaniyor ve istifra 4 kilo vermisim hicbirsey canim istemiyo zoraki yiyorum oda bütün gün mide bulantisi.bir an önce kavussak yavrulrimiza.onlari kucagimiza almanin hayaliyle rahatliyorum.
Ben de iyiyim sukur canim bebisleri hissetsek de bi kurtulsak su meraklardan ya sen de ayni msn? Bi de grunumuz cok sessiz millet yatiyor galiba :)İyi diyelim iyi olalim canim sen nasilsin
Allah uardimcinkz olsun canim bebegin iyi olmasina sevindim ne yaptin durduk yerde mi oldu aman bi daha olmaz insallah...Sabah 4:30 da 2 ped dolusu kan bosaldi benden. Suyum gelmis gibi cok kotuydu. Acile geldik hemen. Yatirip serum taktilar. prolutan yaptilar. Bi yandan progestan... bebis iyi cok sukur. Simdi kanamam kesildi. Bekledeyiz bakalim. Bizim icin dua edin arkadaslar.
Ayyy allahim nedir bu kotu haberler allah muhafaza bebegin iyiymis ya sukur. Peki ne yapacaksin simdibdoktor ne yapmaya karar verdi?kızlar bende dün acilde geçirdim 5 saattlik yol ile aileme gittim çok özlemiştim ama çok pişman oldum yazlık ev ama sobalı ve ben fena üşüttüm suan ağzım burnum yara 2 gündür heryediğimi çıkarıyorum dün kan aldılar kanda enfeksiyon çıktı serum takıldı karaciğer enzimlerim ast alt yükselmiş dr iğne vuruluyormusun dedi bende haftada bir proluton vuruluyom dedim sanırım buna bağlı olabilir dedi.degerlerimi hiç beğenmedim dün heryerim dayak yemiş gibi derler ya ağrıyordu ayak altına sıcak taş koyduk inanın çok iyi geldi. canım çok sıkkın bugün evimize geri döndük hemen dr ma muayeneye gittim çok şükür bebeğim iyi iştahım yok kendimi çok suçlu hissediyorum yavrularımız Allah a emanet kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?