2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Günaydın kızlar geçmiş olsun Rabbim Bebeklerimizi korusun salı kontrole gitcem ikili test var onbesgundur görmedim olucem meraktan bulantilar geçti şükür arada bir oluyor ana baş ağrısı var yeni döneme girdik bakalım hayırlısı Rabbim yardımcımız olsun.

Kizlar tup bebektede adetin ilk gününe göre mi hesaplaniyor bebegin. Doktorunuz nasıl hesapladı

keremsareee ve ikitavsan allah razi olsun kizlar. Az once yine ultrosona girdim. Kuzucuk iyi cok sukur. Yok ikitavsan yaa otururken durduk yere oldu. Butun gunde yatmis tembellik yapmistim. 1 ocak tatildi ya. Olacagindan artik. Yarin aksam 7 de tüp bebek dr.umla randevum var. Yarin hastaneden cikis verirlerse gidicem ona bakalim.

Ayyy allahim nedir bu kotu haberler allah muhafaza bebegin iyiymis ya sukur. Peki ne yapacaksin simdibdoktor ne yapmaya karar verdi?

Canım dinlen dedi bende bol ıhlamur aldım bide zerdecal ve zencefil toz aldım bunlardan azar azar Bala karıştırıp yerim yarın da 2 li test yapilcak bebeğime ozaman da bakarım inşallah dua edin kızlar

Kızlar çok geçmiş olsun inş saglıklı kucagımıza alırız bebeklerimizi kendinize dikkat edin

Canım geçmiş olsun bende ayni durumdayim seninle ama benim ki daha kucuk 5 haftalık hastaneye alınca ne yaptılar işlem olarak beni muaye edip progesteron iğne yapip gonderdi de baska birsey yapilmasida gerekiyor mu sana ne uyguladılar

Canım dinlen dedi bende bol ıhlamur aldım bide zerdecal ve zencefil toz aldım bunlardan azar azar Bala karıştırıp yerim yarın da 2 li test yapilcak bebeğime ozaman da bakarım inşallah dua edin kızlar
Ben zencefil i kimsenin onerdigini duymadim. Hatta transfer oncesi hazirlanirken bagisiklik guclendirir diye yiyirdum balli ama transfer sonrasi hic yemedim. Cunku kani sulandirip bebek dusuklerine sebep oldugunu biliyorum. Aman dikkat et...,....

Canim 4. Ve 5. Haftalarimda iki ayri kanamam olmustu ki bunun yaninda lekelenmeymis meger onlar. O zaman progestan igne ve kapsul kullaniyodum zaten.hastaneye gitmedim. Dr.uma haber verip ilac doz ayarlamasi yaptik.onlara devam edilip evde istirahat verildi. Kanamam kesilincede ultroson icin gittim dr.uma. 5. Hafta kanamasinda prolutan igne yapilmisti ekstradan. Bu sefer yakin diye devlet dogum acile geldim. Tup bebekte diyince direkt yatis verdiler. Kanamamda oyle boyle degildi zaten. 2 serum yedim. Bi prolutan yapildi.progestan kapsule 3×1 devam ediyoruz. Yarin ikili testlerimide yapar taburcu ederler heralde. Icini ferah tut ve sadece wc.ye kalk yataktan. Istirahattan daha iyi bi ilacta yok igne olduktan sonra.

Aynen 3x1 progesteron verdi canım banada igne yaptilar hafta 1 devam edecekmisin. Ilk olduğunda kese etrafinda kan yoktu bugün kanlanmis ikimizinde yardımcısı olsun Rabbim geçmiş olsun canım sanadan

Kızlar bende 6.haftada kanama oldu hastanede yattım birgün.şimdi 9 haftalık hamileyim ve çamur şeklinde lekelenmem var progesteron jeli de kullanıyorum.doktora gitmelimiyim

Bugün 2 li testim izi yaptırdık çok şükür sonucumuzu hayırlısı ile alırız inşallah tahmin i doğum tarihi 15 temmuz yazıyor ultrason kağıdında sizin nasıl gidiyor kızlar? Adet tarihine göre 22 temmuz ama ultrason da degisiklik gözüküyor 12+3 olmuşuz

Aynen 3x1 progesteron verdi canım banada igne yaptilar hafta 1 devam edecekmisin. Ilk olduğunda kese etrafinda kan yoktu bugün kanlanmis ikimizinde yardımcısı olsun Rabbim geçmiş olsun canım sanadan
Ikimizede cok gecmis olsun canim. Alsam tup bebek dr.uma gittim. Ayrintili ultrosona aldi. Hersey yolunda cok sukur. Kıpır kıpırdı oglum masallah. Oglum diyorum cunku edepsiz gosterdi hemen pipisini bende bu hafta yaticam evde. 2 hafta koruma amacli prolutan igne olucam birer hafta arayla. Progestan 3×1 devam. Folik asiti birakip decavite basliyoruz yarin. Birde gecmis olumsuz hikayelerimden dolayi yurt disina kan gonderip kramozom incelemesi yaptiricaz 2 hafta sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…