2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Kızlar bebek hareketi hissediyorum sanki Ayy bana mı öyle geldi 2 gündür bebeğin olduğu tarafta kısa süreli seyirmeler oluyor bugün 2 li testimiz vardı tekme atıyordu sipa

Gunaydin kizlar guzel haberlere sevindim. İnsallh hepinizin ikili trst sobucu guzl cikar :)

Benimde test gunum persembe ins hicbisey cikmaz bebislerimizde ...benim karnim cok buyudu kizlar sizlerde ne var ne yok

kızlar selamm bebişi gördük bugun maşallah kıpır kpır ultrason iyi geçti detaylı baktı ikili test için kan verdm ense kalınlığı iyi dedi 1,5 a yakınmış normal dedi ilaçlar aynen devam bir ay sonra gel dedi ama 3 hafta sonra giderim özlerim dayanamam

Bende hissediyorum bebişim kıpırtı seyirde gibi oluyor arada... ikili test sonucum iyi çıktı risk yok ultrasonda da en de kalınlığı normaldi eşi ayağı burnu filan görünüyor hareketliydi bu hafta daha net gördük ama cinsiyetini öğrenemedik

Hangi ilaclar devam canim ben jeli biraktm

Cinsqiyeyini soyledi mi canim merkla bekliyoruz ben de cok ozledim bebisimi gormek istiyorum :)

Arkadaslar gunaydin sixin ikili test tarihiniz kacinci hafta kaconvu gun oldu. Bana 12+6 vermisler haftaua pazartesi cok mu gec acaba

İkili test sonuçları çıktı mi cinsiyeti belli olan var mı arkadaşlar
Benim bugün çıktı test sonucum biraz morAlim bozuldu gerçi hazırlıklıydım böyle bi sonuç çıkacagını tahmin ediyordum yaşa göre risk çıktı

Kaç yaşındasınız nasıl çıktı değerler Testin güvenilirliği yok moral bozmayın

Kaç yaşındasınız nasıl çıktı değerler Testin güvenilirliği yok moral bozmayın
Evet ilk duydugumda üzülmüştüm ama bekliyordumda 38 yaşındayım bir çok kişi yaptırma dedi ama ben dayanamadım, kız kardeşimde de problem çıktı çok şükür saglıklı dogdu harmony test önerdi doktorum bende bebegimde bi problem olsa bile aldırmam dedim o testi yaptırmak istemedim ayrıntılı testdede belli oluyor 18,22 hafta içinde profosere yönderip bakacagız tekrar, erkek olabilir dedi

İkili test sonuçları çıktı mi cinsiyeti belli olan var mı arkadaşlar
Benimde ikili test sonuclarim temizmis. Bebisimiz erkek bu arada. Bi onceki kötü gebelik hikayemden dolayi kromozom anomali testleri yaptirmami onerdi dr.um. yurt disina kan gondericez 2 haftaya kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…