2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yanı haklısın canım. Zaten oda zorlama abla diyor âmâ bir yanıda istiyor gibi 'ne bileyim yada bende özlediğim için falan öyle geliyor olabilir. Teşekkür ederim canım

Doktorun niye yasak koymuştu canım sana?
3 4 hafta önce kasılmalarım olmuştu canım nst ye bağladı bişey çıkmadı âmâ rahimin yorgunluğu kaldırmıyor o yüzden dinlenmek ve yolculuk galan yasak demişti. Kasılma için erken demişti allah korusun daha sonrası gerçek kasılma olarak gelmesin falan dedi. O yüzden yani

Canım doktor öyle dediyse gitme istersen, riskli olabilir. Kardeşin de durumu anlayacaktır bence.

Kelebekhayat bence gitme,doktor bosyere yasak koymaz.Allah korusun bisey olsa,onun vicdan azabını düsün.Bence kardesinde bunu anlayısla karsılayacaktır.Bebegin olunca havalarda güzel olur,onunla birlikte gidersin.

Canim bana 18.haftada vermisti iyodu neden dedim beyin qelisimi icin onemli kullan dedi.Bende arastirdim sanirsam bu tsh deqeri yuzunden vucut tuz ihtiyaci alamiyomuymus ne heralde oyleydi :):)

evet evet ayni iki ilac. bana eczaneden euthyrox un 100lugu yok demislerdi,o yuzden levotiron almistim,oyle devam etti.

malesef ömür boyu icecekmisim tiroid hapini ama napalim,caresi olan bir hastalik sonucta. buna da sukur.

alaturka kullaniyorum. doguma hazirlik acisindan o daha iyiymis. digerinde çömelme olmadigi icin reflüyü ve kabizligi daha cok arttiriyomus. iyice agirlastikca belki mecburen digerine gecerim ama kullanabildigim kadar alaturka kullanirim.

Kızlar Merhabalar, geçmişi anca okuyabildim. İşimden dolayı sürekli işyerinde değilim çoğunlukla dışarıda oluyorum, İstanbul kazan ben kepçe geziyorum anlıyacağınız:)
ervahafsa çok geçmiş olsun canım çok dikkat et inşallah zamanında doğar bebiş
evhamlıhatun süt konusunda ben de senin gibiyim, kutu sütleri görünce bile midem bulanıyor ama normal sütü, köy sütü artık neyse onu severim geçen haftasonu köye gitmiştik ordan getirdim. Sana tavsiyem sakın sütün hepsini kaynatıp bekletme, içeceğin kadarını kaynat yoksa süt mayalanıyormuş köydeki ineği sağan halamızdan alıntıdır:) ben yarım litrelik şişelere koyup buzluğa attım.İçeceğim zaman çıkarıp kaynatıp içiyorum.
Bu arada benim oğlanın hareketleri çok sertleşti tecrübeli anneler daha küçük 26+2 yiz ama hareketleri çok sert canımı acıtıyor normal midir acaba?
Ayrıca artık çok çok yoruluyorum kalçamda sürekli bir ağrı var artık gelsin doğum izni zamanı

Kızlar sütle ilgili bir şey de ben söyleyeyim. Kaynattiktan sonra cam kavanozlara soğumasını beklemeden kaynar kaynar doldurun ve ağzını sıkıca kapatın. Sütün çabuk bozulmasını engelliyor bu.

Kızlar sanırım ben hemoroid oldum çok canım yanıyor (
Geçmiş olsun canım. Her tuvaletten sonra zeytin yağı sür ve çıkan hemoroidi içeri it parmağınla. Söyleyince biraz iğrenç ama bu seni doğuma kadar idare edebilir. Bende de var çok önceden kullandığım bi ilaçtan dolayı oluşmuştu. Bu şekilde yapınca geçmişti. Tabi doktora görünmende fayda da var.

Esimde aynısını söyledi canım yapmaya çalışayım çokta korkuyorum çok aciyor

Adim evhamlihatun kaldi yaaa resmen tabi canim bende koy sutunu az az atiyorum buzluqa oyle iste kaynatip iki qun falan icebiliyorum.Ya bende sert tekmeler istiyorummmm 26+3 olduk ama hala ufak ufak tekmeler var annem diyoki kiz cocuklari fazla hareket etmez diyo benimi kandiriyo yoksa yaaa

Ayyyy çok özür dilerim canım ya inan yorgunluktan mıdır nedir aklımda evininhatunu var ama evhamlıhatun yazmışım, kusura bakma çok utandım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…