- 15 Ağustos 2013
- 518
- 440
- 53
Yanı haklısın canım. Zaten oda zorlama abla diyor âmâ bir yanıda istiyor gibi 'ne bileyim yada bende özlediğim için falan öyle geliyor olabilir. Teşekkür ederim canımDoktor yolculuk yasağı koyduysa bir bildiği vardır, bence riske atmamak lazım. Kardeşin de anlayışla karşılar bence, gideceksin 1 saat normal yol, askeri araçlar sarsar muhtemelen çok konforlu bir araç olacağını sanmıyorum. Onca sarsılmadan sonra bir de orada yorulacaksın. Bence doktor yasakladıysa gitme, ne olur ne olmaz. Askerden sonra görürsün kardeşini ya da çocuğun doğunca birkaç ay sonra gidersin ama riske atma bence. O da anlar eminim, hem kendini hem yeğenini zorda bırakmak istemez.
3 4 hafta önce kasılmalarım olmuştu canım nst ye bağladı bişey çıkmadı âmâ rahimin yorgunluğu kaldırmıyor o yüzden dinlenmek ve yolculuk galan yasak demişti. Kasılma için erken demişti allah korusun daha sonrası gerçek kasılma olarak gelmesin falan dedi. O yüzden yaniDoktorun niye yasak koymuştu canım sana?
3 4 hafta önce kasılmalarım olmuştu canım nst ye bağladı bişey çıkmadı âmâ rahimin yorgunluğu kaldırmıyor o yüzden dinlenmek ve yolculuk galan yasak demişti. Kasılma için erken demişti allah korusun daha sonrası gerçek kasılma olarak gelmesin falan dedi. O yüzden yani
3 4 hafta önce kasılmalarım olmuştu canım nst ye bağladı bişey çıkmadı âmâ rahimin yorgunluğu kaldırmıyor o yüzden dinlenmek ve yolculuk galan yasak demişti. Kasılma için erken demişti allah korusun daha sonrası gerçek kasılma olarak gelmesin falan dedi. O yüzden yani
Canim bana 18.haftada vermisti iyodu neden dedim beyin qelisimi icin onemli kullan dedi.Bende arastirdim sanirsam bu tsh deqeri yuzunden vucut tuz ihtiyaci alamiyomuymus ne heralde oyleydi :):)Evininhatunu bi de pimpirikligimiz
iyotu neden verdi canim? bi de hangisini verdi?
bana pıhtılasma testimin sonucuna gore verdi.
icinde folik asit de var. folik asit 3.ayda kesiliyor ama suanda ilacin icinde o da var. zarari olur mu ki diye dusunuyorum ama doktor devam dedi.
100 km , otobandan gidildiği için 50 dakikada evde oluyorum ama yol çoook yoruyor.10 km mi 100 km mi?
kadın doğumdan mı aldınız nasıl yaptınızHeyet raporu 30 gün veya 45 gün olarak aldım ilk doğumda ben hiç bi sıkıntı olmadı
Hmmm anladim canim bu levotrinle euytrox ayni qaliba doktor oyle demisti bana :)
Bende ;
tiroid icin euytrox 100
Iyot icin jodid 100
Kan+demir+folik icin santafer
Decavit,omeqa ayyy icim sisiyo varya hanqisini iceceqimizi sasirdik :):):)) bizim.malesef tiroid problemimiz olduqu icin diqer hamileler qibi keske sadece kan ilaci vitaminle falan kalsak yani :):))
100 km , otobandan gidildiği için 50 dakikada evde oluyorum ama yol çoook yoruyor.
kızlar wc olarak hangisini kullanıyorsunuz.
bir de bayramda ben seyahat etsem mi acaba doktora sorucam tabi zamanı gelince ama sizin bu konudaki görüşleriniz nedir.
özel araçla 6-7 saatlik bir yol ben o zaman 30-31 haftalarda olacağım. eşimin memleketine gideceğiz.
22. haftamda gidip gelmiştik doktor izin vermişti o zaman.
Kızlar sizde de iştahta artış var mı? Aklıma sürekli yemek geliyor, meyve falan atıştırmaya çalışıyorum ama kesmiyor. Sürekli açım bu aralar neredeyse :)
Geçmiş olsun canım. Her tuvaletten sonra zeytin yağı sür ve çıkan hemoroidi içeri it parmağınla. Söyleyince biraz iğrenç ama bu seni doğuma kadar idare edebilir. Bende de var çok önceden kullandığım bi ilaçtan dolayı oluşmuştu. Bu şekilde yapınca geçmişti. Tabi doktora görünmende fayda da var.Kızlar sanırım ben hemoroid oldum çok canım yanıyor(
Esimde aynısını söyledi canım yapmaya çalışayım çokta korkuyorum çok aciyorGeçmiş olsun canım. Her tuvaletten sonra zeytin yağı sür ve çıkan hemoroidi içeri it parmağınla. Söyleyince biraz iğrenç ama bu seni doğuma kadar idare edebilir. Bende de var çok önceden kullandığım bi ilaçtan dolayı oluşmuştu. Bu şekilde yapınca geçmişti. Tabi doktora görünmende fayda da var.
Canım çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versinKızlar sanırım ben hemoroid oldum çok canım yanıyor(
Adim evhamlihatun kaldi yaaa resmenKızlar Merhabalar, geçmişi anca okuyabildim. İşimden dolayı sürekli işyerinde değilim çoğunlukla dışarıda oluyorum, İstanbul kazan ben kepçe geziyorum anlıyacağınız:)
ervahafsa çok geçmiş olsun canım çok dikkat et inşallah zamanında doğar bebiş
evhamlıhatun süt konusunda ben de senin gibiyim, kutu sütleri görünce bile midem bulanıyor ama normal sütü, köy sütü artık neyse onu severim geçen haftasonu köye gitmiştik ordan getirdim. Sana tavsiyem sakın sütün hepsini kaynatıp bekletme, içeceğin kadarını kaynat yoksa süt mayalanıyormuş köydeki ineği sağan halamızdan alıntıdır:) ben yarım litrelik şişelere koyup buzluğa attım.İçeceğim zaman çıkarıp kaynatıp içiyorum.
Bu arada benim oğlanın hareketleri çok sertleşti tecrübeli anneler daha küçük 26+2 yiz ama hareketleri çok sert canımı acıtıyor normal midir acaba?
Ayrıca artık çok çok yoruluyorum kalçamda sürekli bir ağrı var artık gelsin doğum izni zamanı
Offf canim o cok can yakar ya aman dikkat ette ilerlemesin doktora qit bence bi krem bisey versinKızlar sanırım ben hemoroid oldum çok canım yanıyor(
Ayyyy çok özür dilerim canım ya inan yorgunluktan mıdır nedir aklımda evininhatunu var ama evhamlıhatun yazmışım, kusura bakmaAdim evhamlihatun kaldi yaaa resmentabi canim bende koy sutunu az az atiyorum buzluqa oyle iste kaynatip iki qun falan icebiliyorum.Ya bende sert tekmeler istiyorummmm 26+3 olduk ama hala ufak ufak tekmeler var annem diyoki kiz cocuklari fazla hareket etmez diyo benimi kandiriyo yoksa yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?