2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Sakınan göze çöp batırmıs,zaten cok el bebek gül bebek yetişrimekte iyi değil.
Cocuk dedigin mikropta alacak ki bagısıklıgı kuvvetli olsun,yoksa en ufak birsey de hafta olur :/
tabii lafta kolay :) bi bizimkiler dogsun da o zaman görecegiz nasıl yetiştiriyoruz :)

Heyet raporu 30 gün veya 45 gün olarak aldım ilk doğumda ben hiç bi sıkıntı olmadı

Evet canim aynen qunde 1 yada 1.5 iciyodum ama dunden beri basladim icmeye qece bile kalktim zorla icip yattim.Her 20 kg 1 litre su tuketmek qerekiyomus :) 3 lt icecem zorlada olsa Allah korrusun bebeqin suyu biter duye korku basladi dunden beri :)

yanina sise alirsan gorup icersin canim. 3e tamamlamaya calis,en azindan 2.5a.

Canim ben bu konuda kendi huyumdan nefret ediyorum okadar ustune titredimki o cocuk heo benim yuzumden hasta oldu.Kendi cocuquma nasil davranacam kimbilir :):)) simdiden herkes diyo
Ayyy senin cocuqunda opulmez
Ayyy sende suna izin vermezsin
Ayyy simdi senin cocuquna dokunamayizda
Ayyy sen simdi disarida cikmazsin cocuk hasta olacak diye falan neler neler duyuyorum...Hicte umrumda deil acikcasi Allah korusun ben tedbirimi alayimda yine bisye olursada Allah'tan ben rahat bi insan olamam heleki rahat bi anne asla olamam

tahinle karıstirip da mi yiyemiyorsun?
ya da gozunu kapatip 2-3 kasik bir anda iceceksin:)
Tahinin pekmezin uretildiqi biyerde üni okudum daha birkere aqzima surmemisimdir canim :):)):) ama buqun baslicam en azindan 2 kasik yesem qene yeter burnumu tutup :):):)

ay valla şu el ve agiz yikama mevzusuna ben de cok takigim. yikama derken cogu insan sadece suyla yikiyor ya elini ve agzini,hatta suyla bile yikamayanlar var ve o insanlar beni benden aliyor.
ben de bu konuda cok titizim ve cocugumu bogacagim diye korkuyorum.

CAnım yoğurdu sade tüketemiyorsan içine taze meyveler ve kuru meyveler doğra o zaman çok güzel oluyor benim favorim çilekli yoğurt cevizli ve kuru kayısılı yoğurt ve elmalı yoğurt . Birde koyu bir ayran yap içine maden suyu ve taze nane yaprakları koy oda süper oluyor. Hem maden suyu günde 1 şişe tüketmek magnezyum açısından çok iyi. Sütünüde muzlu ve tarçınlı yap hem tarçın kan şekerini dengeler.

Suan zorluyorum canim 4 bardakta tikandim az dolasiyimda iciyim bari en azindan 1 lt zorla iciyim qeri kalan 2 lt aksama kadar qel qit icerim :):)

sabah ilk kalktigimda tiroid ilacimla 2 buyuk bardak iciyorum. kahvaltidan sonraki vitaminimle yine 2 buyuk bardak. yarim saat sonra falan iyot hapi icin yine 2 bardak derken 1.5 litresini ilaclarla iciyorum zaten. geri kalan 1.5litre de oyle boyle iciliyor.
bi anda icip bitirmeye calisirsan tikanirsin ve miden de bulanabilir sudan. gune yayarsan bitiyor zaten.

Tmm canim saqolun walla herkes tavsiyelerde bulundu hepsini denicem tek tek :) ben ayran hastasiyim koyu ayrana bayilirim yoqurdun hafif sulanmis hali diyelim oyuzden onu yapmaya calisiyorum qenelde :)

bana da ayni cumleler kuruluyor

Aaaa canim ayni ilaclari kullaniyomusuz seninle :) tiroid ilacin kac gr ? Iyot icin hangisini verdi doktor ?

Canım tarifini verebilirmisin granola nın

evet canim,ilaclar da ayni haftamiz da:)
tiroid icin 100luk levotiron
iyot icin folidaysiod
kan icin gyno ferro sanol
vitamin icin previt positive
Hmmm anladim canim bu levotrinle euytrox ayni qaliba doktor oyle demisti bana :)
Bende ;
tiroid icin euytrox 100
Iyot icin jodid 100
Kan+demir+folik icin santafer
Decavit,omeqa ayyy icim sisiyo varya hanqisini iceceqimizi sasirdik :):):)) bizim.malesef tiroid problemimiz olduqu icin diqer hamileler qibi keske sadece kan ilaci vitaminle falan kalsak yani :):))

Evininhatunu bi de pimpirikligimiz

iyotu neden verdi canim? bi de hangisini verdi?
bana pıhtılasma testimin sonucuna gore verdi.
icinde folik asit de var. folik asit 3.ayda kesiliyor ama suanda ilacin icinde o da var. zarari olur mu ki diye dusunuyorum ama doktor devam dedi.

Kızlar sizde de iştahta artış var mı? Aklıma sürekli yemek geliyor, meyve falan atıştırmaya çalışıyorum ama kesmiyor. Sürekli açım bu aralar neredeyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…