bende de halsizlik var valla. ramazanda oruç tutmayacagim ilk kez ama misafiir alayim diyordum,onu bile alamayabilirim. sen hamilesin,alma bu sene dedi ailem,e peki dedim ben de
fikrim degismezse tabi:)[/QUOTE
Bana da herkes misafir alma diyor ama ben misafir seviyorum. Ben misafir alicam Allah kısmet ederse. Bir gün önceden tatlı ve ortaya koyacaklarimi yapıyorum. Aynı günde çorba ana yemek pilav hiç zor olmuyor
Yok yok kaynanamlar haftasonlari koyde kalirlar onun komsusu birebir hani qoz onunde saqip veriyi sutu oyuzden quveniyorum yoqurdu falanda cok lezzetli oluyo oyuzden o hosuma qidiyo bakalim doqru soyluyosun herseyi kafaya takarsak ooo herseyden suphe duyarizda bu zorrr malesef :):) heleki benim icinkardesime biz el bebek qul bebek baktiqimiz halde vucudu enfeksiyonla dolmus diyo doktor artik daha nasil dikkat edecez kendimize bilemiyorum cok kotu bi devirdeyiz qercekten
Heyet raporu 30 gün veya 45 gün olarak aldım ilk doğumda ben hiç bi sıkıntı olmadıMemurum canım ama evime 100 km uzaklıkta çalıştığım yer ve kışı çok kötü,doğum izninn bitimide tam kış.Ev kredisi ödüyoruz o yüzden ücretsiz izin almam da çok zor.Heyet raporu nasıl karşıma çıkıyor yani aldığım için mi acaba doğumla ilgili bişeyler yazılamaz mı
Anladım canım, inşallah istediğin gibi olur. Balıkesiri ben de düşündüm ama Haziran'da sanki soğuk olur gibi geldi deniz için?
Evet canim aynen qunde 1 yada 1.5 iciyodum ama dunden beri basladim icmeye qece bile kalktim zorla icip yattim.Her 20 kg 1 litre su tuketmek qerekiyomus :) 3 lt icecem zorlada olsa Allah korrusun bebeqin suyu biter duye korku basladi dunden beri :)
Suan zorluyorum canim 4 bardakta tikandim az dolasiyimda iciyim bari en azindan 1 lt zorla iciyim qeri kalan 2 lt aksama kadar qel qit icerim :):)yanina sise alirsan gorup icersin canim. 3e tamamlamaya calis,en azindan 2.5a.
Canim ben bu konuda kendi huyumdan nefret ediyorum okadar ustune titredimki o cocuk heo benim yuzumden hasta oldu.Kendi cocuquma nasil davranacam kimbilir :):)) simdiden herkes diyoSakınan göze çöp batırmıs,zaten cok el bebek gül bebek yetişrimekte iyi değil.
Cocuk dedigin mikropta alacak ki bagısıklıgı kuvvetli olsun,yoksa en ufak birsey de hafta olur :/
tabii lafta kolay :) bi bizimkiler dogsun da o zaman görecegiz nasıl yetiştiriyoruz :)
Tahinin pekmezin uretildiqi biyerde üni okudum daha birkere aqzima surmemisimdir canim :):)):) ama buqun baslicam en azindan 2 kasik yesem qene yeter burnumu tutup :):):)tahinle karıstirip da mi yiyemiyorsun?
ya da gozunu kapatip 2-3 kasik bir anda iceceksin:)
Her şeyine aman aman denen çocuklar çok daha fazla hasta oluyorlar zaten, bağışıklıkları düşük oluyor. Ben de biraz titizim o konularda hani her şey yenmez, elini yıkamadan hiçbir şey yapılmaz, hayvan sevmek benim için zaten tabu çünkü hem korkuyorum hem de bir tiksintim var, hatta elini az yıkayan insanlar yüzünden ben tokalaşmak ve el öpmek olaylarından tiksindim. O yüzden korkuyorum çocuğumu da kendim gibi yetiştiririm diye ama bir yandan da benim gibi olmaz da daha rahat olur diye de korkuyorum, öyle insanla birlikte yaşamak azap olur büyüyünce beni delirtir diye. Ay yani hayat çok zor :)
CAnım yoğurdu sade tüketemiyorsan içine taze meyveler ve kuru meyveler doğra o zaman çok güzel oluyor benim favorim çilekli yoğurt cevizli ve kuru kayısılı yoğurt ve elmalı yoğurt . Birde koyu bir ayran yap içine maden suyu ve taze nane yaprakları koy oda süper oluyor. Hem maden suyu günde 1 şişe tüketmek magnezyum açısından çok iyi. Sütünüde muzlu ve tarçınlı yap hem tarçın kan şekerini dengeler.Ooo sen bayaqi iyisin canim :):) benim istahim yok pek qun qun deqisiyo kahvaltiya okadar sey hazirliyorum ama yok qitmiyo :) masaAllah sana artik zorlayacam bende biraz surda az kaldi iyi besleyelim bebisleri :) Allah'im bu yoqurdu nasil yiyosunuz bendemi problem var anlamadim
Suan zorluyorum canim 4 bardakta tikandim az dolasiyimda iciyim bari en azindan 1 lt zorla iciyim qeri kalan 2 lt aksama kadar qel qit icerim :):)
Tmm canim saqolun walla herkes tavsiyelerde bulundu hepsini denicem tek tek :) ben ayran hastasiyim koyu ayrana bayilirim yoqurdun hafif sulanmis hali diyelim oyuzden onu yapmaya calisiyorum qenelde :)CAnım yoğurdu sade tüketemiyorsan içine taze meyveler ve kuru meyveler doğra o zaman çok güzel oluyor benim favorim çilekli yoğurt cevizli ve kuru kayısılı yoğurt ve elmalı yoğurt . Birde koyu bir ayran yap içine maden suyu ve taze nane yaprakları koy oda süper oluyor. Hem maden suyu günde 1 şişe tüketmek magnezyum açısından çok iyi. Sütünüde muzlu ve tarçınlı yap hem tarçın kan şekerini dengeler.
Canim ben bu konuda kendi huyumdan nefret ediyorum okadar ustune titredimki o cocuk heo benim yuzumden hasta oldu.Kendi cocuquma nasil davranacam kimbilir :):)) simdiden herkes diyo
Ayyy senin cocuqunda opulmez
Ayyy sende suna izin vermezsin
Ayyy simdi senin cocuquna dokunamayizda
Ayyy sen simdi disarida cikmazsin cocuk hasta olacak diye falan neler neler duyuyorum...Hicte umrumda deil acikcasi Allah korusun ben tedbirimi alayimda yine bisye olursada Allah'tan ben rahat bi insan olamam heleki rahat bi anne asla olamam
Aaaa canim ayni ilaclari kullaniyomusuz seninle :) tiroid ilacin kac gr ? Iyot icin hangisini verdi doktor ?sabah ilk kalktigimda tiroid ilacimla 2 buyuk bardak iciyorum. kahvaltidan sonraki vitaminimle yine 2 buyuk bardak. yarim saat sonra falan iyot hapi icin yine 2 bardak derken 1.5 litresini ilaclarla iciyorum zaten. geri kalan 1.5litre de oyle boyle iciliyor.
bi anda icip bitirmeye calisirsan tikanirsin ve miden de bulanabilir sudan. gune yayarsan bitiyor zaten.
Canım tarifini verebilirmisin granola nınKeçiboynuzu pekmezini hiç sevmem. Faydalı diyorlar da diğerleri de faydali yani sonuçta. En çok dut pekmezi severim daha az şekerli diye, üzüm pekmezini de yerim ama çok tatlı geliyor biraz içimi kıyıyor tatlı olması.
Hanımlar bu arada geçen gün, gün içinde atıştırmak için granola yaptım. Biraz yanık gibi oldu tadı ama lezzeti yerinde. Bir sonraki sefer daha az yakacağımİçinde faydalı bir sürü şey var ve 10 gün falan bayatlamadan kalıyormuş. Ceviz, badem, yulaf ezmesi, bal, pekmez, tarçın, hindistan cevizi, kuru meyve, meyve rendesi ve aklınıza gelecek bu da yakışır dediğiniz her şeyi koyabilirsiniz. Sürekli acıkıp bir şeyler yemek isteyenlere de yoğurt ve sütü yemek için yöntem isteyenlere de öneririm. Mısır gevreğinden daha lezzetli ve içinde ne olduğunu bilip gönül rahatlığıyla sağlıkla atıştırmalık. Ben tavsiye ederim zırt pırt saçma sapan şeyler yemek istiyordum şimdi en azından artık içim rahat.
Aaaa canim ayni ilaclari kullaniyomusuz seninle :) tiroid ilacin kac gr ? Iyot icin hangisini verdi doktor ?
Hmmm anladim canim bu levotrinle euytrox ayni qaliba doktor oyle demisti bana :)evet canim,ilaclar da ayni haftamiz da:)
tiroid icin 100luk levotiron
iyot icin folidaysiod
kan icin gyno ferro sanol
vitamin icin previt positive
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?