2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

canim paylasmis miydin yatagi ve dolabini?

bende de yok cok sert tekme

Ne güzel ya :) inşallah ikincide ben de biraz daha rahat olmak istiyorum, umudum var, ama Ayşe gibi olursa imkansız... çünkü iki yaşına kadar gece gündüz emdiği için her an uyanabiliyodu; ve bensiz kesinlikle tekrar uyumaz o yüzden akşamları da öyle bi şansımız olmadı bizim pek... uyanıkken zaten çok çok zor bırakıyodum... hem o zor bebekti hem ben zor anne yani ama tabi bi süre ağlayıp susan bebeklerden olmaması da bi etken... çünkü bizimki susmuyor, katılıyordu

bende alaturkada zorlanıyorum ya afedersin ayağımı düz basamıyorum =(
klozetimiz var ama musluğu bozuk yaptırcaz

İyi yapmışsınız cnm, çileğin tek kötü tarafı biraz geç teslim etmesi; bizim yeni dolap hala gelmedi... 2 haziran dediler.. ama iyi tarafı da dedikleri gün kesinlikle gelmeleri :))) şimdiden iyi günlerde kullanın :)

alaturka kullaniyorum. doguma hazirlik acisindan o daha iyiymis. digerinde çömelme olmadigi icin reflüyü ve kabizligi daha cok arttiriyomus. iyice agirlastikca belki mecburen digerine gecerim ama kullanabildigim kadar alaturka kullanirim.
ben ayağımı düz basamıyorum karnımdan alaturkada
klozeti hiç sevmem hijyenik ve rahat gelmiyor bana ama mecbur kaldım

Ekimde gayet güzel olur bence cnm... üşenmezsen git wala... tabi bebek doğmuş olur, huyu suyu da belli olur, ona göre netleştirirsiniz.. ama en azından aklınızda olsun bence de :)

canım benm arkadaşım memurdu süt izni bi süre 4 saat çalışıyorsun, bi sürede 6 saat
sanırım 3 ay -3 ay şeklindeydi
hatta o saatlerini değiştirdi akşamcı oldu,
gündüz bebeğe bakıyordu 18.00 de işe gidip 22.00 de paydostu
akşam eşi bakıyordu bu sayede bakıcıyada gerek olmadı.
ama hemşire olduğu için akşamcı olablir seninki kurum falansa zaten 5 te dağılıyorlar
yani kısaca 657 tabiysen şartların çok rahat iyice araştır.

ohh maaşallah süpersin canım
sütü hangisinden içiyorsun

ücretsize de ayrılabilirsin bak 657 değil misin
özeller veriyorsa iyi ama vakaya ne yazacak

ben ayağımı düz basamıyorum karnımdan alaturkada
klozeti hiç sevmem hijyenik ve rahat gelmiyor bana ama mecbur kaldım

ben de oldum olasi klozeti sevmem ama boyle durumlar icin de cok iyi. bir sure sonra belki oturulmaz alaturkaya ve gerek olur ona.
eger çömelemiyorsan zorlama tabi canim.

Ben carsamba gittigimde sordum,bir sonraki kontrolde tatil isine bakalım dedi.bizde 4-5 saatlik bir yola gitmeyi düsünüyoruz ama ne der bilmiyorum bende o zaman 33.hafta da olacagım,bir de bnde plasenta previa var ya,belki izin vermez
canım sen o zaman hiç gitme hemde tatil diyorsun keyfi bi şey sonuçta

Tamam canim bi sorayim eqer sezeryan olursa 3 qun yatis oluyo insaAllah normal olurda fazka kalmayiz :) ben bunalirim varya 5 kadin 5 bebek 10 kisiyle tamda sicaklar bastiriyo Allah yardimcimiz olsun
belki aynı zamanda doğurcaz seninle
sezeryan oldu arkdaşlar onlara daha ilgililer hani sezeryan zaten yazık diye
arkdaşım dediki hani wc ye falan gitsen bebeğe biri göz kulak olur kusarsa tıkanırsa vs Allah korusun ne kadar kalabalık o kadar iyi dedi. ama arkdaşım sezeryan olduğu halde ayağa kalkabiliyormuş bebeği giydirmiş altını değişmiş
sezeryan 48 saat canm normal 24.
yani o yüzden panik yapma özel oda olmasada
ama refakatci sorun o hastanede yok
tek kişilik odaya ya veriyorlar ya vermiyorlar o aklımda kalmamış
sadece ikiz bebeklere refakatçi verdiklerini duydum
yani eşin ailen vs sadece görüş saati görecek
bi de doğumhane önündelerse çok kısa görebilirler demişti halkla ilişkilere sormuştum gittiğimde
örneğin annen çıkar o an seni giydirir sonra geri iniyormuş.

valla bende kalabalık sevmem hele hastane ortamı inşallah özel oda olur

yaa yoğurtluda güzel oluyordu tüh nerden öğrendin demiri aldığını canm
ben de oldum olasi klozeti sevmem ama boyle durumlar icin de cok iyi. bir sure sonra belki oturulmaz alaturkaya ve gerek olur ona.
eger çömelemiyorsan zorlama tabi canim.
tamam canım arada sancı girmeye başladı her şeyi normaldi geçen hafta gittiğimde 7 aylık doğcak diye korkmaya başladım

Canım inşallah yeni miniğin çok uysal bir kız olur annesinin arada dinlenmesine izin verir. Canım bende gece güzdüz emzirdim 15 ay boyunca sabaha kadar 11 kez uyandığı oluyordu birgün yine uykusuz gecenin r sabahı neredeyse evi yakıyordum dalgınlıktan ocağın üzerinde tahtakaşık unutmuşum eşime dedi. Bu böyle olmayacak ben akıl sağlığımı kqybedeceğim uykusuzluktan. Zaten bebeğimde o kadar uyanmaya uykusuz kaldığı için gündüz hızursuz ve mutsuzdu. Bende uyku danışmanı pınar sibirsky den uyku eğitim aldım. Çocuk 3 günde kendi odasında kendi kendine uyumayı öğrendi hemde sabaha kadar deliksiz 12 saat tabi ben şok um. Uykularıma kavuştum çok şükür. Çocukta uykusunu almaya başlayınca tam bir melek oldu ve iştahı açıldı. Bende artık akşamları kendime zaman ayırdım hatta sıkılmaya başladım acaba ne yapsak diye düşün boşluğa düştük. Sonrada akşamlarımız bize kaldı. O kadar pişmanım ki 14 ayı uykusuz geçirdiğim bilsem çok daha erken alırdım uyku eğitimini. Allah izin verirse bu bebişte 4-5 ayı dolunca direkt tine pınar hanımla irtibata geçeceğim bir daha bu kadar uykusuz kalmaya niyetim yok. Canım bu arada pınar hanımım kendi adıma youtube kanalı var kendi adına çok güzel bebek uykusu şle alakalı videolar paylaşıyor yeni doğam ile ilgili de var bakmanı tavsşye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…