2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim 14 haziran da kontrolum var,o zaman bakarız dedi doktorum.Eger ok verirse Balıkesir tarafına gitmeyi düsünüyoruz,yakın olmasından da kaynaklı.Ama bakalım izin cıkarsa
Anladım canım, inşallah istediğin gibi olur. Balıkesiri ben de düşündüm ama Haziran'da sanki soğuk olur gibi geldi deniz için?

Kilonu kolayca verebiliyosan abartmadan almakta sknti yok bencede canim :):) ne quzel istahin yerinde demekki bak neler neler uretmissin deqisik deqisik :):) ben hemen bahanelere siqiniyorum midem bulaniyo diye :) halbuki bebek icin ne kadar onemli beslenmek :)

Doktor yolculuk yasağı koyduysa bir bildiği vardır, bence riske atmamak lazım. Kardeşin de anlayışla karşılar bence, gideceksin 1 saat normal yol, askeri araçlar sarsar muhtemelen çok konforlu bir araç olacağını sanmıyorum. Onca sarsılmadan sonra bir de orada yorulacaksın. Bence doktor yasakladıysa gitme, ne olur ne olmaz. Askerden sonra görürsün kardeşini ya da çocuğun doğunca birkaç ay sonra gidersin ama riske atma bence. O da anlar eminim, hem kendini hem yeğenini zorda bırakmak istemez.

tabi oranın soğunu bilmiyorum ben ama sizde üşüyorsanız ufo almak mantıklı tabi

Yok yok kaynanamlar haftasonlari koyde kalirlar onun komsusu birebir hani qoz onunde saqip veriyi sutu oyuzden quveniyorum yoqurdu falanda cok lezzetli oluyo oyuzden o hosuma qidiyo bakalim doqru soyluyosun herseyi kafaya takarsak ooo herseyden suphe duyarizda bu zorrr malesef :):) heleki benim icin kardesime biz el bebek qul bebek baktiqimiz halde vucudu enfeksiyonla dolmus diyo doktor artik daha nasil dikkat edecez kendimize bilemiyorum cok kotu bi devirdeyiz qercekten

zaten senle aynı günlerde doğuracak gibiyiz inşallah :) son 3 haftaya kadar kalmayı düşünüyor musun doğum izninde

Doktorun niye yasak koymuştu canım sana?

Her şeyine aman aman denen çocuklar çok daha fazla hasta oluyorlar zaten, bağışıklıkları düşük oluyor. Ben de biraz titizim o konularda hani her şey yenmez, elini yıkamadan hiçbir şey yapılmaz, hayvan sevmek benim için zaten tabu çünkü hem korkuyorum hem de bir tiksintim var, hatta elini az yıkayan insanlar yüzünden ben tokalaşmak ve el öpmek olaylarından tiksindim. O yüzden korkuyorum çocuğumu da kendim gibi yetiştiririm diye ama bir yandan da benim gibi olmaz da daha rahat olur diye de korkuyorum, öyle insanla birlikte yaşamak azap olur büyüyünce beni delirtir diye. Ay yani hayat çok zor :)

süt,ceviz,fındık.

tarifini verir misin canım çok hoşuma gitti
sonunda yararlı bi şey yiyebiliyorum =)

canim yogurdu cikar tariften. semizotunun icindeki demiri aliyor.
ince bulgurun uzerine sicak su dök,şişmesini bekle. sonra semizotlarini ekle. ben elimle bölüp atıyorum. cevizleri de agzina gelebilecek boyutlarda küçült. yani toz halinde olmasin. limon da sıkabilirsin.

ben ayrıca aksam yemeginin yaninda da salata olarak yapiyorum. onu da domates,salatalik ve semizotu seklinde tuketiyoruz,biraz da zeytinyagi ve limon döküyorum.

afiyet olsun canim,bebislere de afiyet olsun,yesinler büyüsünler

gec kalmadin,bundan sonra her gun hic aksatmadan yersin.
ben de süt ve yumurta hastasiyim ama ilk aylar mide bulantisindan istemeye istemeye yemistim ama simdi duzeldim cok sukur.
her gun mutlaka 2 haslanmis yumurta,1 bardak sut,5-6 ceviz,8-10 findik,kayisi,siyah kuru uzum,en az 1 kase yogurt tuketiyorum. 3 litre su iciyorum. tahin pekmez karisimi veya bal yiyorum. mevsim sebzesi ve meyvesi yiyorum mutlaka.

aynen canim. yumurtanin,etin,kiymanin cok iyi pismesi lazim. ben normalde de az pismis yumurta yiyemezdim,simdi yagda yapacaksam iyice pisiriyorum. esim evdeyken yagda yapiyoruz,onun disinda ben de her gun hasliyorum. kayısı kivaminda degil ama tam pismis sekilde.

uykuya dalabiliyorum suan ama tabi havalar ısınınca ve hamilelik ilerleyince boyle olmayacak. allah yardimcimiz olsun insallah. havalar olabildigince gec ısınsın

Inşallah sınava girdiğinde sonuç gönlüne göre olur. Plesanta previa bebeğin eşimin aşağıda olması ve erken doğum riski var. Normalde doğum izni 32 de başlıyor ama çalışabilen 5 hafta daha çalışıp o 5 haftayı doğum sonu iznine ekliyor ben 32 de ayrilicam doğum sonu da 2 ay izin süt izni nasıl olur hiç düşünmedim ücretsiz izne ayrilsam diye düşünüyorum

10 km mi 100 km mi?

Allah kolaylik versin canim benim hicccc halim yok ya hic misafir kabul edemiyorum walla halbuki hicte aqirlasmadim yani ama bi halsizlik var

bende de halsizlik var valla. ramazanda oruç tutmayacagim ilk kez ama misafiir alayim diyordum,onu bile alamayabilirim. sen hamilesin,alma bu sene dedi ailem,e peki dedim ben de
fikrim degismezse tabi:)

Arkadaslar bana onerebileceqiniz bi kitap varmi bebek bakimiyla,anne bebek iliskisiyle vs ilqili ?

canim kardesim doktor ve dun bana iki kitap soyledi. d&r in hem magazasinda hem internet sitesinde kalmamis. baska sitelere bakacagim.

1.bebekler icin beynin kurallari
2.denemedigim yol kalmadi

bir de yine burda duydum sanirim. "bebegimizi beklerken bizi neler bekler?"

Çok teşekkürler sayenizde taşınma fikrine alıştım. Aslında geç gitmeyecek servis saatleri aynı. Erken dönmüş olacak ama. Akşam bir konuşup kararlastiracagiz bakalım. Çok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…