Anladım canım, inşallah istediğin gibi olur. Balıkesiri ben de düşündüm ama Haziran'da sanki soğuk olur gibi geldi deniz için?Benim 14 haziran da kontrolum var,o zaman bakarız dedi doktorum.Eger ok verirse Balıkesir tarafına gitmeyi düsünüyoruz,yakın olmasından da kaynaklı.Ama bakalım izin cıkarsa
Kilonu kolayca verebiliyosan abartmadan almakta sknti yok bencede canim :):) ne quzel istahin yerinde demekki bak neler neler uretmissin deqisik deqisik :):) ben hemen bahanelere siqiniyorum midem bulaniyo diye :) halbuki bebek icin ne kadar onemli beslenmek :)Ben doğumdan bir süre sonra, inşallah bebeğim biraz kendini toparlayıp sık sık emme ihtiyacı kalmayınca spora gitmeyi düşünüyorum. Hamilelikten önce de gidiyordum kendimi daha iyi hissetmeme neden oluyordu o yüzden kiloyu çok dert etmiyorum. Doğumu zorlaştıracak kadar olmasın yeter.
İşte yerken şekerli olanlara biraz dikkat etmek lazım ballı olanı bir gün yaptıysan bir iki gün dikkat etmek falan gibi. Gerçi ben yiyorum, çünkü hem şekerim normal çıktı hem de canım çekiyor diye hiç sakınmıyorum inşallah sorun olmaz. Bu sürekli bir şeyler yeme isteği beni benden alıyor ya, yıldım vallahi :)
Selam kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım sizlerden fikir almak istiyorum bir konuda aslında benim vermem gereken bir karar âmâ 2 de kaldım kardeşim asker benden yaklaşık 2 saat uzaklıkta yapıyor görevini yarın görüş var. Daha önce 1 kez gittim. Âmâ malum doktor yolculuk için yasak koydu ben yine de gitmiştim :)) yarın yine gitmek istiyorum âmâ bir yandanda korkuyorum cünkü ilk 1 saati kendi arabanızla gidiyorsunuz sonrasında sizi alaydan otobüs alıp birliğe goturuyor yaklaşık 1 saatlik bir yolda. Kardeşimde gitmemi çok istiyor gibi bu hafta arkadaşlarıda gidecek konuşmalarından benide istiyor gibi sizce gitmelimiyim bana fikirlerinizi soylermisiniz lütfen?
tabi oranın soğunu bilmiyorum ben ama sizde üşüyorsanız ufo almak mantıklı tabiOnlardan alacağım zaten. Dogal gaz kombisi kullanıyoruz ama Erzurum da yaşadığımız için endişe ediyorum çünkü sıcaklık bizim için baya büyük dert. Özellikle kışın banyomuzda ben bile üşüyorum:))
Yok yok kaynanamlar haftasonlari koyde kalirlar onun komsusu birebir hani qoz onunde saqip veriyi sutu oyuzden quveniyorum yoqurdu falanda cok lezzetli oluyo oyuzden o hosuma qidiyo bakalim doqru soyluyosun herseyi kafaya takarsak ooo herseyden suphe duyarizda bu zorrr malesef :):) heleki benim icinGüvendigin bi yerse aldıgın yer olur cnm,acık süt diyorsun herahlde değil mi? kimisi de acık sütler için saglıklı değil diyorlar ama bilemedim :/
Gerci günümüzde yedigimiz ne saglıklı ki,öyle düsünürsekte valla bunalıma gireriz... Fazla da kafaya takmamak gerek...
zaten senle aynı günlerde doğuracak gibiyiz inşallah :) son 3 haftaya kadar kalmayı düşünüyor musun doğum iznindeAlan arkadaşlar var özeller parayla veriyorlar 500-700 değişiyor hastaneye göre ama bizde alanlar oluyordu ohal yüzünden sıkıntı olur belki ama seneye ne olacak bilemeyiz bende kasım sonrası heyetle fln ilk dönemi kapatayım diyorum
Doktorun niye yasak koymuştu canım sana?Selam kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım sizlerden fikir almak istiyorum bir konuda aslında benim vermem gereken bir karar âmâ 2 de kaldım kardeşim asker benden yaklaşık 2 saat uzaklıkta yapıyor görevini yarın görüş var. Daha önce 1 kez gittim. Âmâ malum doktor yolculuk için yasak koydu ben yine de gitmiştim :)) yarın yine gitmek istiyorum âmâ bir yandanda korkuyorum cünkü ilk 1 saati kendi arabanızla gidiyorsunuz sonrasında sizi alaydan otobüs alıp birliğe goturuyor yaklaşık 1 saatlik bir yolda. Kardeşimde gitmemi çok istiyor gibi bu hafta arkadaşlarıda gidecek konuşmalarından benide istiyor gibi sizce gitmelimiyim bana fikirlerinizi soylermisiniz lütfen?
doktora gitmeni tavsiye ederim canımKizlar benim sanki adet olacak gibi karnim ve belim agriyor normal mi yoksa doktora gitsem mi
Yok yok kaynanamlar haftasonlari koyde kalirlar onun komsusu birebir hani qoz onunde saqip veriyi sutu oyuzden quveniyorum yoqurdu falanda cok lezzetli oluyo oyuzden o hosuma qidiyo bakalim doqru soyluyosun herseyi kafaya takarsak ooo herseyden suphe duyarizda bu zorrr malesef :):) heleki benim icinkardesime biz el bebek qul bebek baktiqimiz halde vucudu enfeksiyonla dolmus diyo doktor artik daha nasil dikkat edecez kendimize bilemiyorum cok kotu bi devirdeyiz qercekten
Kizlar ben yumurtayi qunde 2 ye cikardim hic balik yemiyodum artik buyuk balik alip haftada 2 kere yemeye caliscam.Yoqurttan tiksinirdim zorlada olsa yiyorum yiyemedigimi ayran yapiyorum hic olmadi makarna haslar onu yoqurtlarim.Dikkat edecem bakalim haftaya tekrar bakcak doktor aklim basima qeldi bundan sonra nasil dikkat edecem bebeqime :)
tarifini verir misin canım çok hoşuma gitti
sonunda yararlı bi şey yiyebiliyorum =)
Ceviz yiyorumda bu pekmeze nasil alisacam hic bilmiyorum oldum olasi qorduqum an midem bulanir pekmezden :) baska ne onerirsiniz canim bana napiyim :)
Kızlar yumurtayi hergün olmasa da yuzde 80 tam katı yemeniz daha uygun cunku tam pismis olmasi gerekiyor diye biliyorum hamilelikte... mesela 2 gun omlet yiyorsaniz 5 gun kati tuketmeye calisin cunku cig ve az pismis yumurta gebelikte sakincali
Evet aynı ben de öyleyim. Artık gece uyumak çok zorlaştı. Nefesim yetmiyor gibi oluyor camı pencereyi açıyorum dolaşıyorum. Gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum. Daha 7. aydayım, sonrasını düşünemiyorum.
Inşallah sınava girdiğinde sonuç gönlüne göre olur. Plesanta previa bebeğin eşimin aşağıda olması ve erken doğum riski var. Normalde doğum izni 32 de başlıyor ama çalışabilen 5 hafta daha çalışıp o 5 haftayı doğum sonu iznine ekliyor ben 32 de ayrilicam doğum sonu da 2 ay izin süt izni nasıl olur hiç düşünmedim ücretsiz izne ayrilsam diye düşünüyorumevet canım sen memursun senin şartların zaten güzel doğum iznin kaç hafta daha süt iznin olacak senin
darısı başıma bende sınava tekrar gireceğim inşallah olur dua et bana=)
plesanta privia nedir.
sen 32-37 arası çalışmayınca o doğum izninden düşülecek mi yoksa ekstraya mı giriyor
Memurum canım ama evime 100 km uzaklıkta çalıştığım yer ve kışı çok kötü,doğum izninn bitimide tam kış.Ev kredisi ödüyoruz o yüzden ücretsiz izin almam da çok zor.Heyet raporu nasıl karşıma çıkıyor yani aldığım için mi acaba doğumla ilgili bişeyler yazılamaz mı
Allah kolaylik versin canim benim hicccc halim yok ya hic misafir kabul edemiyorum walla halbuki hicte aqirlasmadim yani ama bi halsizlik var
Arkadaslar bana onerebileceqiniz bi kitap varmi bebek bakimiyla,anne bebek iliskisiyle vs ilqili ?
Çok teşekkürler sayenizde taşınma fikrine alıştım. Aslında geç gitmeyecek servis saatleri aynı. Erken dönmüş olacak ama. Akşam bir konuşup kararlastiracagiz bakalım. Çok sagolunBence mantıklı bir karar vermişsiniz, bebek doğduktan sonra masrafları da olacak hem borç hem bebek bir de aylık ödemeleri yüksekmiş şimdiki evinizin insanı strese sokar hepsi bir arada. Eşinizin işyeri daha yakınmış yeni eve, daha erken gelecek daha geç gidecek yol parası daha az ödeyeceksiniz muhtemelen, eşiniz evde kaldığı vakitte sizle ve bebekle daha çok vakit geçirecek. Akşam daha geç yatabileceksiniz sabahın köründe kalkmadığı için. O evdeyken kendinize daha çok vakit ayırabileceksiniz eşiniz bebekle ilgilenirken en azından banyo yaparsınız rahatlıkl :)
Taşınma işini de biraz masraflı olsa da iyi bir evden eve nakliyat firmasıyla yaparsanız gelip kıyafetine kadar paketleme ve yeni evde yerleştirme seçenekleri var. O bize biraz fazla gelmişti bütün eşyaları topladık biz ama büyük olanları gelip demonte edip sarıp sonra yeni evde yerleştirdiler o bile büyük rahatlik oldu. Bir nakliyat sitesi vardı sen evin fotoğraflarını ve eşyalarının fotoğraflarını istediğin hizmeti siteye yazıyorsun bir sürü firma teklif veriyor, içlerinden yorumları ve oylaması en iyi olanı seçip yaptiriyorsunuz. Gayet güzeldi biz geçen sene kullandık. Evi temizleme işini de eğer yardım edecek kimse yoksa bence bir yardımcı tutun, kocaman karınla cam silip dolap temizlemek çok zor bir de çok kısa zaman içinde ev taşıyacaksınız hem size yorucu hem bebek için tehlikeli olabilir.
Kolay gelsin, taşınmak yorucu bir işlem. Kolayca atlatırsınız inşallah ama bence doğru bir karar vermişsiniz.
Site enakliyat.com.tr
Hem sırt çantası hem renkleri güzel hem de bebek ıvır zıvırları için gözleri var, süpermiş. Kaydettim bunu seçeneklerim arasına.
Cacık seviyorsan yap yap ye, hem yoğurt tüketmiş olursun hem de sıcaklarda ferahlık olur. Büyük balıkları iyi araştır bazıları önerilmiyor cıva içerdikleri için.
Ve ceviz ve muz yemeyi ihmal etme, ceviz zeka gelişimi için muz da bebeğe kilo aldıran besleyici bir meyve olduğu için. Şifa olsun bebeğine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?