- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
O konu benim de kafama takılıyor karşıyım gereksiz rapora ama alınır diyende var inşallah gerek kalmaz ona bebeğe haram para yedirmiş olmayalım daRahatsızlık olmadan bi şekilde heyet alınsa bile raporluyken alınan para helal olmayabilir. Sormak lazım. Görünce yazmak istedim
Aynen canım malum kullanabildigimiz ilaçlar kısıtlı olunca :) inşallah en kisa surede geçerHamileyken genel cerrah ne yapabilirki krem ve şurup mı veriyorlar genel olarak
Genel cerrahi bakıyor canmSağol canım denicem fikirlerini hangi branş bakar onu bile.bilmiyorum dahiliyemi
Seninle aramızda 20 gün galan görünüyor canım. Benim de bel fıtığım var ve 3 -4 hafta önce deli gibi belim ağrıyordu, yataktan kalkamıyor yürüyemiyordum. Bağıra bağıda doğruldum bir kaç hafta ama sonra geçti. O dönem bir atak gibi geldi ve şimdi geçmiş durumda. Benim plesenta da tam tersi önde :))Belim felaket aqriyo yaaa napacam artik basladi sanirsam aqrilar benim zaten sinir sksmasi vardi simdi katlandi demekkibide kizlar neyte bisey okudum nekadar doqru bilmiyorumda plesenta arka duvara tutunursa o daha cok bel aqrisi yaparmis benim en bastan beri doktot hep arkada diyo doqrumuki bu
Yaaaa insaAllah oyle olur canim icimi rahatlattin saqol.Hani son donemlerde aqrir derlerya karin buyudukce falan bende diyorum e alt tarafi 4 kilo aldim 57 kiloyum karnim desen oda yok niye acaba aqriyo qibisinden dusundum.Hic oturmuyorum hiccc durmadan kendime bisye buluyorum artik biraz uzanip dinlensem iyi olacak :):) korkuyorum bide bu plesenta asaqi iner diye her doktora qittiqimde en merak ettiqim sey su ve plesenta :):) bu erken doqum suphesi beni baya bi evhamlandirdi :):):)Seninle aramızda 20 gün galan görünüyor canım. Benim de bel fıtığım var ve 3 -4 hafta önce deli gibi belim ağrıyordu, yataktan kalkamıyor yürüyemiyordum. Bağıra bağıda doğruldum bir kaç hafta ama sonra geçti. O dönem bir atak gibi geldi ve şimdi geçmiş durumda. Benim plesenta da tam tersi önde :))
Bence sabret geçecektir. Abimin eşi de aynısını söylemişti, pek inanmamıştım, giderek kötüleşirse yatalak olucam diye düşünmüştüm ama geçti. Bu sıralar kendini yorma ve bol bol uzan dinlen.
Ay ne guzel ben sicaga bayilirim :) her yıl bodrum mudavimiyiz biz orasi haziran 15 eylul 15 arasi guzel oluyor ama eylul de yagmur ihtimali oluyor sicaklik da hemen birkac derece dusuveriyor bazi seneler bir keresinde temmuz ortasinda Altinoluga gittik degisiklik olsun diye hic begenmedim ve resmen aksamlari popom donduGeçen sene ekim sonunda gittik biz Alanya'ya. gayette sıcak ve güzeldi. Hem de bomboştu Antalya. her sene ekimde gitme kararı aldık. Otel de boş olur falan diyodukki doluydu yinede. Alman gurbetçiler Ruslar çıkarıyor tadını :) Tatilden 2 hafta sonra seminer için gittim kasımdı düşün millet hala denize giriyordu. 15 Kasım'a kadar gideri var yani düşün :) ama ekim en ideali bence. Yaz ortası çok daraltıyo. Ekimde üşürmüyüz boşuna mı gidiyoruz dedik gidene kadar. Çünkü biz çıkarken kocaeli yağmur soğuk fırtınaydı. Bi gittik klimasız yatamadık sıcaktan şok olmuştuk :)
Cnm 4 hafta daha bekle karnin bildigin sekilden sekile girmeye başlayacak bu onundeki 1 ay bebis bir anda atağa baslayacak :)Seninle ayni haftadayiz canim demekki normal bu zaten 28 den sonra hareketleri daha kararli olurmus...Neyse az daha sabir
Geçmiş olsun canım, gebelikte mi oluştu hemoroid? Nasıl başladı? Ben de çok korkuyorum. Demir ilacı kabızlık yapıyorMiyde bulantılari bel ağrıları uykusuzluk hicbisey değilmiş bu hemoroid acısı yanında ne oturabiliyorjm ne yatabiliyorum nette pek çok şey okudum denicem hepsini olmadı pazartesi doktordayim
Ayyy insaAllah oqunleri dort qozle bekliyorum canim esim bile bana tatli falan yediriyo bekliyo yapsin biseyler diye :):) simdiden bukadar mutlu ediyosa doqunca nasil olacak kimbilirCnm 4 hafta daha bekle karnin bildigin sekilden sekile girmeye başlayacak bu onundeki 1 ay bebis bir anda atağa baslayacak :)
Ah cnm Allah yardimcin olsunMiyde bulantılari bel ağrıları uykusuzluk hicbisey değilmiş bu hemoroid acısı yanında ne oturabiliyorjm ne yatabiliyorum nette pek çok şey okudum denicem hepsini olmadı pazartesi doktordayim
Canım benim artık maşallah o korkulu günler geçti diyelim, bebeklerimiz şimdi doğsa hayata tutunabilecek kadar büyüdüler. Allah yine de zamanında Doğum versin hepimize. Ama strese sokma kendini. Onlar zamanını bilir :)Yaaaa insaAllah oyle olur canim icimi rahatlattin saqol.Hani son donemlerde aqrir derlerya karin buyudukce falan bende diyorum e alt tarafi 4 kilo aldim 57 kiloyum karnim desen oda yok niye acaba aqriyo qibisinden dusundum.Hic oturmuyorum hiccc durmadan kendime bisye buluyorum artik biraz uzanip dinlensem iyi olacak :):) korkuyorum bide bu plesenta asaqi iner diye her doktora qittiqimde en merak ettiqim sey su ve plesenta :):) bu erken doqum suphesi beni baya bi evhamlandirdi :):):)
Birsey olmaz ama öyle sıkma kendini zaten stres basli basina zararli birsey bu 27 gun mecbur gidecen rahat olsan da olmasan da bu sebeple rahat ol daha iyikızlar günaydın çok stresli geç,yor işyerimöde zaman yaz sezonu yoğunluğu 2-3 katına çıkan bir yer. sabahta gerizekalı herif arabayı bi ara hızlı kullandı benim de araba hızlı gidince içim kalkar hep kendmi sıkar korkarım (bayır aşağı olduğu için) bebeğe çok zarar verir mi olumsuz etkisi olur mu? son 27 günüm işyerimde dayanmaya çalışıyorum
Evet canım iki gündür var ilk defa yaşıyorum geçen hafta kabızlık oldu sonuç bu aman dikkat et sen kabız olmamaya çalışGeçmiş olsun canım, gebelikte mi oluştu hemoroid? Nasıl başladı? Ben de çok korkuyorum. Demir ilacı kabızlık yapıyor
Amin canım çok sagolAh cnm Allah yardimcin olsun
Canim sen kendini kabizken cok mu zorladin acaba ? Mesela ben kabiz olursam 4 qun bile hic tuvalete cikmadiqim oldu hic kendimi zorlamadim bide cok nadir kuru mendil kullanirim qenelde hamile kaldim kalali hep islak mendil kullaniyorum.Orasi icin kortizon krem fitil falan vermeleri lazim oda hamileyken olmaz yumusak tutmaya calis sabahlari ac karnina 3 kayisi falan ye bol su ic insaAllah fazla sknti vermeden qecerEvet canım iki gündür var ilk defa yaşıyorum geçen hafta kabızlık oldu sonuç bu aman dikkat et sen kabız olmamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?