2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kızlar günaydın çok stresli geç,yor işyerimöde zaman yaz sezonu yoğunluğu 2-3 katına çıkan bir yer. sabahta gerizekalı herif arabayı bi ara hızlı kullandı benim de araba hızlı gidince içim kalkar hep kendmi sıkar korkarım (bayır aşağı olduğu için) bebeğe çok zarar verir mi olumsuz etkisi olur mu? son 27 günüm işyerimde dayanmaya çalışıyorum

Günaydın kızlar Dün doktor randevum vardı. Kızımızla ilgili herşey yolunda çok şükür. Yalnız doktorum plasenta nın biraz aşağıda olduğunu söyledi tanıya da plasenta alt segment yerleşimli yazmış zaten ve çok ayakta kalmamamı tavsiye etti. Ben de öğretmenim deyince o zaman oturarak ders anlatacaksın dedi. Eşim yürüyüşleri napalım deyince şimdi yürüyüşü falan bırakın dedi.Biraz tedirgin oldum açıkçası. Dünden beri uzanıyorum. Zorunlu haller dışında pek kalkmayayım bari, hafta sonu dinlendireyim kendimi diyorum. Bu durum plasenta previa denilen durum mu oluyor bu arada onuda bilemedim.

Rahatsızlık olmadan bi şekilde heyet alınsa bile raporluyken alınan para helal olmayabilir. Sormak lazım. Görünce yazmak istedim
O konu benim de kafama takılıyor karşıyım gereksiz rapora ama alınır diyende var inşallah gerek kalmaz ona bebeğe haram para yedirmiş olmayalım da

Belim felaket aqriyo yaaa napacam artik basladi sanirsam aqrilar benim zaten sinir sksmasi vardi simdi katlandi demekki bide kizlar neyte bisey okudum nekadar doqru bilmiyorumda plesenta arka duvara tutunursa o daha cok bel aqrisi yaparmis benim en bastan beri doktot hep arkada diyo doqrumuki bu

Seninle aramızda 20 gün galan görünüyor canım. Benim de bel fıtığım var ve 3 -4 hafta önce deli gibi belim ağrıyordu, yataktan kalkamıyor yürüyemiyordum. Bağıra bağıda doğruldum bir kaç hafta ama sonra geçti. O dönem bir atak gibi geldi ve şimdi geçmiş durumda. Benim plesenta da tam tersi önde :))
Bence sabret geçecektir. Abimin eşi de aynısını söylemişti, pek inanmamıştım, giderek kötüleşirse yatalak olucam diye düşünmüştüm ama geçti. Bu sıralar kendini yorma ve bol bol uzan dinlen.

Yaaaa insaAllah oyle olur canim icimi rahatlattin saqol.Hani son donemlerde aqrir derlerya karin buyudukce falan bende diyorum e alt tarafi 4 kilo aldim 57 kiloyum karnim desen oda yok niye acaba aqriyo qibisinden dusundum.Hic oturmuyorum hiccc durmadan kendime bisye buluyorum artik biraz uzanip dinlensem iyi olacak :):) korkuyorum bide bu plesenta asaqi iner diye her doktora qittiqimde en merak ettiqim sey su ve plesenta :):) bu erken doqum suphesi beni baya bi evhamlandirdi :):):)

Ay ne guzel ben sicaga bayilirim :) her yıl bodrum mudavimiyiz biz orasi haziran 15 eylul 15 arasi guzel oluyor ama eylul de yagmur ihtimali oluyor sicaklik da hemen birkac derece dusuveriyor bazi seneler bir keresinde temmuz ortasinda Altinoluga gittik degisiklik olsun diye hic begenmedim ve resmen aksamlari popom dondu benim icin deniz tatili böyle bildigin simsicak olmali. Antalyayı ciddi ciddi dusunecegim cok sagol cnm

Miyde bulantılari bel ağrıları uykusuzluk hicbisey değilmiş bu hemoroid acısı yanında ne oturabiliyorjm ne yatabiliyorum nette pek çok şey okudum denicem hepsini olmadı pazartesi doktordayim

Miyde bulantılari bel ağrıları uykusuzluk hicbisey değilmiş bu hemoroid acısı yanında ne oturabiliyorjm ne yatabiliyorum nette pek çok şey okudum denicem hepsini olmadı pazartesi doktordayim
Geçmiş olsun canım, gebelikte mi oluştu hemoroid? Nasıl başladı? Ben de çok korkuyorum. Demir ilacı kabızlık yapıyor

Cnm 4 hafta daha bekle karnin bildigin sekilden sekile girmeye başlayacak bu onundeki 1 ay bebis bir anda atağa baslayacak :)
Ayyy insaAllah oqunleri dort qozle bekliyorum canim esim bile bana tatli falan yediriyo bekliyo yapsin biseyler diye :):) simdiden bukadar mutlu ediyosa doqunca nasil olacak kimbilir

Canım benim artık maşallah o korkulu günler geçti diyelim, bebeklerimiz şimdi doğsa hayata tutunabilecek kadar büyüdüler. Allah yine de zamanında Doğum versin hepimize. Ama strese sokma kendini. Onlar zamanını bilir :)

Birsey olmaz ama öyle sıkma kendini zaten stres basli basina zararli birsey bu 27 gun mecbur gidecen rahat olsan da olmasan da bu sebeple rahat ol daha iyi

Evet canım iki gündür var ilk defa yaşıyorum geçen hafta kabızlık oldu sonuç bu aman dikkat et sen kabız olmamaya çalış
Canim sen kendini kabizken cok mu zorladin acaba ? Mesela ben kabiz olursam 4 qun bile hic tuvalete cikmadiqim oldu hic kendimi zorlamadim bide cok nadir kuru mendil kullanirim qenelde hamile kaldim kalali hep islak mendil kullaniyorum.Orasi icin kortizon krem fitil falan vermeleri lazim oda hamileyken olmaz yumusak tutmaya calis sabahlari ac karnina 3 kayisi falan ye bol su ic insaAllah fazla sknti vermeden qecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…