2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Demeyin ya 28 de 1400 masallahi var kizinin biz napcaz 31 olduk sayilir anca en iyisimi ben bi 40 41 42 hafta larina kadar bekletim cocugu karnimda
Merak etme canım bence seninki de kilo alır artık bi yerde okumuştum günde ortalama 30 gram alıyormuş.İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağına alıcaz

Biz de az önce kontrolden çıktık. Bugün normalde 28+5 ama ultrasonda 29+0 çıktı. Femur kemiği 6 gün geriydi o da gününde çıktı. Kilosu da 1285gr sonunda herşeyi güzel çıktı ben de rahatladım.
Bebeği geri olanlara tavsiyem protein ağırlıklı beslenin. Yemeklerinizi kemik suyu ile yapın. Ben et hiç sevmem ama ona rağmen zorla yiyorum ve bebeğim artık geride degil. Geçen aylarda 4 gün geriydi simdi ileri çıktı :)

Cnm 4 hafta daha bekle karnin bildigin sekilden sekile girmeye başlayacak bu onundeki 1 ay bebis bir anda atağa baslayacak :)

valla bu hamislik beklemekle gecti:)
ilk aylar hafif kanamam oldu tehlike gecsin diye 3 ayin dolmasini bekledim:)
hadi o doldu hareketlerin baslamasi icin 5i bekle dediler onu da bekledik:)
5 geldi hani hareket etmiyor dedim,6da tam hissedersin bekle dediler yine bekledim:)
simdi 7ye girdik,1 ay daha 8i bekleyecegim
neyse saglikli olsunlar da beklemeye raziyiz

Merhabalar. ..omega3 kullanimi ile ilgili önceki gunlerde bir urun önerilmişti.krill miydi hatirliyamadim.galiba ek vitamin de içeriyordu. Yazan arkadas tekrar yazabilirse cok sevinirim.

Kizlar ya 30 +3 teyim dün kontrolum vardı allaha şükür bebegim haftasiyla uyumlu ama kilosunu takinti yaptik 1.400 gr surda doguma iki aydan az var kac kilo dogcak bu bebe ya sikintidan tirnak yemeyede basladim

canim akrabamizin kizi 2 kilo dogdu ama masallah simdi gayet de saglikli. stres yapma kendine ve bebisine.

Haziran ortasında tatile gitmeyi düşünüyoruz sizce denize girmek sakıncalı olur mu

canim akrabamizin kizi 2 kilo dogdu ama masallah simdi gayet de saglikli. stres yapma kendine ve bebisine.
Her nekadar takmasakta olmuyo iste besleyemiyormuyum acaba diye dusunuyorum kendimde 5 kilo aldim kendimi besliyorum diye dusunmeye basladim cocuguma haksizlikmi yapiyorum .. aklimda hep deli sorular

Ya öyle bişey mi varmış benim ki 28 de 1400 gramdı 32 de kaç olur kaç doğar acaba biraz tombik bi kızım olacak galiba
:)) evet biraz tombik ya da doktorun ölçümünü Ne kadar inçe ayar yaptığına göre değişir.
Tam olarak göbek çevresini ölçerken bazen bonkör davranıyorlar. Bir sonraki doktor randevunda netleşir bence canım.

altinolugun suyu da soguktur,sen bir de örenin denizini gör canim,titremekten giremezsin:)
ben cok sicak sevmem ama biraz da sicak olmali ki denize girme istegi olsun,deniz seni çağırsın:)
Balıkesir'de nerenin suyu iyidir Can'ım Ramazan Bayram'ında belki günü birlik gideriz diyoruz da nereyi tavsiye edersin

altinolugun suyu da soguktur,sen bir de örenin denizini gör canim,titremekten giremezsin:)
ben cok sicak sevmem ama biraz da sicak olmali ki denize girme istegi olsun,deniz seni çağırsın:)
Balıkesir'de nerenin suyu iyidir Can'ım Ramazan Bayram'ında belki günü birlik gideriz diyoruz da nereyi tavsiye edersin

Her nekadar takmasakta olmuyo iste besleyemiyormuyum acaba diye dusunuyorum kendimde 5 kilo aldim kendimi besliyorum diye dusunmeye basladim cocuguma haksizlikmi yapiyorum .. aklimda hep deli sorular

yok yok oyle dusunme. bebisin alacagi kadarini alir. sagliginda baska bir sorun olmasinda kilo alir,merak etme.

Miyde bulantılari bel ağrıları uykusuzluk hicbisey değilmiş bu hemoroid acısı yanında ne oturabiliyorjm ne yatabiliyorum nette pek çok şey okudum denicem hepsini olmadı pazartesi doktordayim
Canm dr a gitmeden birşey deneme. Zaten miktarları da az veriyorlar. Anestol proctolog ikisi karıştırıp kullaniyorum ama herkese iyi gelmeyebilir. Dr. Bilir. Boşa acı çekme hemen git dr a

Insallah canim ya hepimizin gozleri yollarda artik gunler azaldikcada gecmiyo
Kilodan ziyade organ gelisimi cok önemli organlar kalp beyin ve cigerler diye sirasiyla tamamlaniyor bebek isterse 2.5 kg dogsun bunlar tam gelisince kuveze ihtiyac kalmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…