2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
yaa yoğurtluda güzel oluyordu tüh nerden öğrendin demiri aldığını canm
tamam canım arada sancı girmeye başladı her şeyi normaldi geçen hafta gittiğimde 7 aylık doğcak diye korkmaya başladım

evet yogurtlu guzel oluyor ama icinde demir olan besinleri yogurt veya ayranla tuketirsek icindeki demiri aliyor. et yerken buna dikkat ediyorum da bunu atlamisim,hatirlatti arkadasim sagolsun,o yuzden yogurt ekleme dedim canim.

o korkulari aklina getirme canim. zamaninda dogacak diye telkin et kendini. hepsi zamaninda gelsinler insallah.

ücretsize de ayrılabilirsin bak 657 değil misin
özeller veriyorsa iyi ama vakaya ne yazacak
Valla ne yazıyorlar bilmiyorum da bi şekilde veriyorlar
Belli bi süre rapor alabilirim zaten seneyi kapatmak için ücretsiz izin düşünüyorum şimdilik o zaman ne olur bilmiyorum ama kredi borcumuz da var çok zorlanırsak başlarım galiba o zaman gelsin de karar verecek artk

Gecmis olsun cnm kabız olmaman lazim duphalac diye bir surup var kullanmani öneririm
Aynı dert bende de var doktor beni genel cerrah à gönderdi krem vermişti bide kabiz olmamak için osmalac diye bi surup verdi bana ama sen yine de sormadan kullanma canım

Rahatsızlık olmadan bi şekilde heyet alınsa bile raporluyken alınan para helal olmayabilir. Sormak lazım. Görünce yazmak istedim

Kızlar günaydın .. benim oğlum gece boyu kıpır kıpır umarım doguncada aynı olmazz..
Babalar günü için ne hediye düşünüyorsunuz

Geçen sene ekim sonunda gittik biz Alanya'ya. gayette sıcak ve güzeldi. Hem de bomboştu Antalya. her sene ekimde gitme kararı aldık. Otel de boş olur falan diyodukki doluydu yinede. Alman gurbetçiler Ruslar çıkarıyor tadını :) Tatilden 2 hafta sonra seminer için gittim kasımdı düşün millet hala denize giriyordu. 15 Kasım'a kadar gideri var yani düşün :) ama ekim en ideali bence. Yaz ortası çok daraltıyo. Ekimde üşürmüyüz boşuna mı gidiyoruz dedik gidene kadar. Çünkü biz çıkarken kocaeli yağmur soğuk fırtınaydı. Bi gittik klimasız yatamadık sıcaktan şok olmuştuk :)

Rahatsızlık olmadan bi şekilde heyet alınsa bile raporluyken alınan para helal olmayabilir. Sormak lazım. Görünce yazmak istedim
Olmayabilir değil direk helal değil bence :) aynen öyle düşünüyorum. Daha 1 gün bile almadım gereksiz rapor. İnce ayrıntı bunlar. Hele bi de devlet memuruyum öteki tarafta hesabını veremem :))

kızlar 32.hafta dolunca eğer çalışmak istiyorsak doktordan çalışabilir raporu mu almamız gerekiyor her hafta gidip alacak mıyız bu konularda bilgili olan var mı acaba ?
32 de 1 kere alıyorsun 37 ye kadar çalışabilir veriyor zaten. Sen istiyorsan değil de sağlığın risklerin vs ye göre doktor karar veriyo ona

100 km mi çok değil mi yaa biraz yakına taşınsanız.

Sağol canım denicem fikirlerini hangi branş bakar onu bile.bilmiyorum dahiliyemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…