2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
34 önemli 34 :) gecen premature bebeklere bakiyordum 32. Hafta ile 33 haftalik arasinda dağ kadar fark vardı cnm sanki bebis 2 kati buyumustu. Ah su 34 bir gelse

34 önemli 34 :) gecen premature bebeklere bakiyordum 32. Hafta ile 33 haftalik arasinda dağ kadar fark vardı cnm sanki bebis 2 kati buyumustu. Ah su 34 bir gelse
Bizim arkadas 35te doqum yapti bebek 2.200 ona bile premature dediler canim ya erkenmiki okadarda 35

Evet canım iki gündür var ilk defa yaşıyorum geçen hafta kabızlık oldu sonuç bu aman dikkat et sen kabız olmamaya çalış
Çook geçmiş olsun ya çok zor. Ben de kabızlık çekiyorum maalesef. Doktoruna söyledin mi canım belki bir ilaç verir kabızlık için?

Kizlar ya 30 +3 teyim dün kontrolum vardı allaha şükür bebegim haftasiyla uyumlu ama kilosunu takinti yaptik 1.400 gr surda doguma iki aydan az var kac kilo dogcak bu bebe ya sikintidan tirnak yemeyede basladim

Bizim arkadas 35te doqum yapti bebek 2.200 ona bile premature dediler canim ya erkenmiki okadarda 35
Yok cnm 35 iyi ama geç premature diye geciyor en guzeli 37. Hafta o zaman bayagi miadinda kabul ediliyor benim dr uma gore 32 bitsin yeter dedi ama tabiki yine de erken insallah hepimiz 36 yi tamamlariz 37 yi goruruz hayirlisiyla

Yok cnm 35 iyi ama geç premature diye geciyor en guzeli 37. Hafta o zaman bayagi miadinda kabul ediliyor benim dr uma gore 32 bitsin yeter dedi ama tabiki yine de erken insallah hepimiz 36 yi tamamlariz 37 yi goruruz hayirlisiyla
Aynen canim tabiki hersey zamaninda quzel insaAllah beklerler bebisler 37 38leri :):) benim yenqem 28 de doqum yapmisti 1050 gramdi simdi hepimizden uzun boyu zekasi masaAllah okadar quzel qelistiki hersey Allah'tan iste Rabbim istedikten sonra hersey yoluna qiriyo cok sukur :)

Günaydın kızlar kabızlık için bende yeşil erik çok işe yarıyor gerçekten denemenizş tavsiye ederim
Bende kabizliqi cok cekiyorum canim ama qunde nerdeyse 2 kase erik yiyorum bu araalr duzeldi qibi bakalim :):):) aslinda tek caresi kayisi cok quzel qeliyo insana :)

Bende kabizliqi cok cekiyorum canim ama qunde nerdeyse 2 kase erik yiyorum bu araalr duzeldi qibi bakalim :):):) aslinda tek caresi kayisi cok quzel qeliyo insana :)
Aynen gin kurusu kayısı sabah aç karnına 3 tane yiyorum üzerinede ılık limonlu su içiyorum onunda etkisi oluyor tabi

Miyde bulantılari bel ağrıları uykusuzluk hicbisey değilmiş bu hemoroid acısı yanında ne oturabiliyorjm ne yatabiliyorum nette pek çok şey okudum denicem hepsini olmadı pazartesi doktordayim
Canım yediklerine çok dikkat et ve bol su iç, ayrıca kabız olmamaya dikkat et. Çok geçmiş olsun. Zor. Bende de bir ara atak yaptı, şimdi daha iyiyim.

Kizlar ya 30 +3 teyim dün kontrolum vardı allaha şükür bebegim haftasiyla uyumlu ama kilosunu takinti yaptik 1.400 gr surda doguma iki aydan az var kac kilo dogcak bu bebe ya sikintidan tirnak yemeyede basladim
Duyduğum kadarıyla 32. Hafta kaç kilo diyorsa doktor onun iki katı doğarmış bebişler.
Yani 32. Haftada 1500gr ise demek ki 3kg bir bebek doğacak.
Seninki de gayet iyi bence üzme kendini. 2 haftada bebeğin minimum 300gr bile alsa 3,5kg doğacak demektir.

Ya öyle bişey mi varmış benim ki 28 de 1400 gramdı 32 de kaç olur kaç doğar acaba biraz tombik bi kızım olacak galiba

Insalllah canim ya vallahi 3 doğsun sagligi yerinde olsun baska bisey istemem ama kuruntularla yiyip bitiriyoz kendimizi ..

altinolugun suyu da soguktur,sen bir de örenin denizini gör canim,titremekten giremezsin:)
ben cok sicak sevmem ama biraz da sicak olmali ki denize girme istegi olsun,deniz seni çağırsın:)

Ya öyle bişey mi varmış benim ki 28 de 1400 gramdı 32 de kaç olur kaç doğar acaba biraz tombik bi kızım olacak galiba
Demeyin ya 28 de 1400 masallahi var kizinin biz napcaz 31 olduk sayilir anca en iyisimi ben bi 40 41 42 hafta larina kadar bekletim cocugu karnimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…