2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Olmayabilir değil direk helal değil bence :) aynen öyle düşünüyorum. Daha 1 gün bile almadım gereksiz rapor. İnce ayrıntı bunlar. Hele bi de devlet memuruyum öteki tarafta hesabını veremem :))
Ayneen:) dört dörtlük müslümanım diyemem ama hak konusunda takıntılıyım baya

Sakincali olmaz da dogum epey bir yaklasmis oluyor bu sebeple orada dogum yapma gibi bir riskiniz olusabilir sadece
Ya bende bayramda memlekete gitme konusunda kararsızım annemler 3 saat buraya orada birkaç gün kalıp 3 saatlik mesafedeki kaynanamlara gidecez ama sorun olur mu ki orada Doğum yapmakta istemiyorum

Ya bende bayramda memlekete gitme konusunda kararsızım annemler 3 saat buraya orada birkaç gün kalıp 3 saatlik mesafedeki kaynanamlara gidecez ama sorun olur mu ki orada Doğum yapmakta istemiyorum

nasipse bayramda 34 haftalik olacaksin canim,baya da yaklasmis olacaksin doguma. bilemedim ki

O konu benim de kafama takılıyor karşıyım gereksiz rapora ama alınır diyende var inşallah gerek kalmaz ona bebeğe haram para yedirmiş olmayalım da
Müftülüğü filan arayıp sorabilirsin ben aklıma bişe takılsa ararım kafam rahat ediyor mesela hasta değilsin ve işe gitmiyorsun ama para alıyorsun. Bakınca net bişekilde doğru değil diye düşünüyorum

Birsey olmaz ama öyle sıkma kendini zaten stres basli basina zararli birsey bu 27 gun mecbur gidecen rahat olsan da olmasan da bu sebeple rahat ol daha iyi
:) bende olaya o tarafından bakıyorum az az kaldı diye diye sabır diyorum Allah'ın iznyle inşaallah cifte bayram yapacam :)

Ya ben hastayken okula gitmeyip rapor alıncabile dert ediyorum kendime bayağı eşim alalım heyet vs diyor o biraz maddi olarak düşünüyor da hiç içime sinmeyecek benim herkes alıyor vs diyor bayağı karıştırdı kafamı aslında sormaya bile gerek Yok haram yani o para neyse bakalım nasıl olacak seneye daha doğru karar veririm diyorum:)

Balıkesir'de nerenin suyu iyidir Can'ım Ramazan Bayram'ında belki günü birlik gideriz diyoruz da nereyi tavsiye edersin

canim altinoluk,ören taraflarinin sulari soguk oluyor ama altinoluk cok hareketli.genelde akcay,ayvalik,ozellikle birkac senedir de cunda adasina gidiyor herkes ama ben oralarda denize girmeyeli baya oldu.

nasipse bayramda 34 haftalik olacaksin canim,baya da yaklasmis olacaksin doguma. bilemedim ki
O takılıyor kafama 11 Mayıs'ta eşimin dedesi vefat etti molasız gittik üç gün kendime gelemedim yolda da kötü oldum o korkutuyor beni bide bayram arkası da kalırız gibi eltim sünnet yapacak oğluna bilmiyorum ya inşallah dr gitme der diyorum:)

Bana da doktor sakıncası yok dedi ama yine de enfeksiyon riski olur diye korkuyorum ben. Biz sanirim eylulde gideceğiz, bebek doğduktan sonra..

birkac sene once tatile gittik. sadece 1 defa girdim. kanli sistit oldum o yuzden bu sene daha da korkarim,giremem. sahilde sakin sakin yürürüm:)

Aslında çokta zorlamadim ama hamilelikte olusabiliyormus canım kizimda olmamıştı ama hergun yiyorum kayısı sabah aç karnına
Çook geçmiş olsun ya çok zor. Ben de kabızlık çekiyorum maalesef. Doktoruna söyledin mi canım belki bir ilaç verir kabızlık için?
Henüz konuşmadım canım doktorla pazartesi gidicem
Canım yediklerine çok dikkat et ve bol su iç, ayrıca kabız olmamaya dikkat et. Çok geçmiş olsun. Zor. Bende de bir ara atak yaptı, şimdi daha iyiyim.
Nasıl geçti canım bişey yaptinmi yürürken bile aciyor inanirmisin ağladım sabah
Çok geçmiş olsun bian önce geçer inşallah zordur onun acısı
Evet canım çok zor inşallah geçer canim
cok cok gecmis olsun canim,allahim tez zamanda sifa versin.
amin canım inşallah

doktorun da yaklasti diye gitme der buyuk ihtimal. 1 ay sonraki durumuna da bakarsin canim,o zaman fikrin netlesir zaten. icine sinmezse gitmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…