Merhabalar. ..omega3 kullanimi ile ilgili önceki gunlerde bir urun önerilmişti.krill miydi hatirliyamadim.galiba ek vitamin de içeriyordu. Yazan arkadas tekrar yazabilirse cok sevinirim.
Olmayabilir değil direk helal değil bence :) aynen öyle düşünüyorum. Daha 1 gün bile almadım gereksiz rapor. İnce ayrıntı bunlar. Hele bi de devlet memuruyum öteki tarafta hesabını veremem :))
Ya bende bayramda memlekete gitme konusunda kararsızım annemler 3 saat buraya orada birkaç gün kalıp 3 saatlik mesafedeki kaynanamlara gidecez ama sorun olur mu ki orada Doğum yapmakta istemiyorum
Ya bende bayramda memlekete gitme konusunda kararsızım annemler 3 saat buraya orada birkaç gün kalıp 3 saatlik mesafedeki kaynanamlara gidecez ama sorun olur mu ki orada Doğum yapmakta istemiyorum
Müftülüğü filan arayıp sorabilirsin ben aklıma bişe takılsa ararım kafam rahat ediyor mesela hasta değilsin ve işe gitmiyorsun ama para alıyorsun. Bakınca net bişekilde doğru değil diye düşünüyorum
Birsey olmaz ama öyle sıkma kendini zaten stres basli basina zararli birsey bu 27 gun mecbur gidecen rahat olsan da olmasan da bu sebeple rahat ol daha iyi
Müftülüğü filan arayıp sorabilirsin ben aklıma bişe takılsa ararım kafam rahat ediyor mesela hasta değilsin ve işe gitmiyorsun ama para alıyorsun. Bakınca net bişekilde doğru değil diye düşünüyorum
Ya ben hastayken okula gitmeyip rapor alıncabile dert ediyorum kendime bayağı eşim alalım heyet vs diyor o biraz maddi olarak düşünüyor da hiç içime sinmeyecek benim herkes alıyor vs diyor bayağı karıştırdı kafamı aslında sormaya bile gerek Yok haram yani o para neyse bakalım nasıl olacak seneye daha doğru karar veririm diyorum:)
canim altinoluk,ören taraflarinin sulari soguk oluyor ama altinoluk cok hareketli.genelde akcay,ayvalik,ozellikle birkac senedir de cunda adasina gidiyor herkes ama ben oralarda denize girmeyeli baya oldu.
O takılıyor kafama 11 Mayıs'ta eşimin dedesi vefat etti molasız gittik üç gün kendime gelemedim yolda da kötü oldum o korkutuyor beni bide bayram arkası da kalırız gibi eltim sünnet yapacak oğluna bilmiyorum ya inşallah dr gitme der diyorum:)
Canim sen kendini kabizken cok mu zorladin acaba ? Mesela ben kabiz olursam 4 qun bile hic tuvalete cikmadiqim oldu hic kendimi zorlamadim bide cok nadir kuru mendil kullanirim qenelde hamile kaldim kalali hep islak mendil kullaniyorum.Orasi icin kortizon krem fitil falan vermeleri lazim oda hamileyken olmaz yumusak tutmaya calis sabahlari ac karnina 3 kayisi falan ye bol su ic insaAllah fazla sknti vermeden qecer
O takılıyor kafama 11 Mayıs'ta eşimin dedesi vefat etti molasız gittik üç gün kendime gelemedim yolda da kötü oldum o korkutuyor beni bide bayram arkası da kalırız gibi eltim sünnet yapacak oğluna bilmiyorum ya inşallah dr gitme der diyorum:)