- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Aminn canım,benim ewe geçmeme bikaç haftadan fazla var biraz :))
herşey çocuklarımız için değil mi zaten, ne güzel eğlenmiş olması, onlar mutlu olunca yorulsak bile yüzlerindeki gülümsemeleri görmek paha biçilemez.
arada işe gitmek değişiklik olur sana kafan dağılır, ama bütün gün çekilir gibi değil hakikaten...
o rahat annelerden de olmayalım zaten canım, ne o öyle yaa, saydıklarının biri bile başına gelse küçük yawrunun Allah korusun çok kötü,herkes anne olamıyor bence...
Canım inşallah yeni miniğin çok uysal bir kız olur annesinin arada dinlenmesine izin verir. Canım bende gece güzdüz emzirdim 15 ay boyunca sabaha kadar 11 kez uyandığı oluyordu birgün yine uykusuz gecenin r sabahı neredeyse evi yakıyordum dalgınlıktan ocağın üzerinde tahtakaşık unutmuşum eşime dedi. Bu böyle olmayacak ben akıl sağlığımı kqybedeceğim uykusuzluktan. Zaten bebeğimde o kadar uyanmaya uykusuz kaldığı için gündüz hızursuz ve mutsuzdu. Bende uyku danışmanı pınar sibirsky den uyku eğitim aldım. Çocuk 3 günde kendi odasında kendi kendine uyumayı öğrendi hemde sabaha kadar deliksiz 12 saat tabi ben şok um. Uykularıma kavuştum çok şükür. Çocukta uykusunu almaya başlayınca tam bir melek oldu ve iştahı açıldı. Bende artık akşamları kendime zaman ayırdım hatta sıkılmaya başladım acaba ne yapsak diye düşün boşluğa düştük. Sonrada akşamlarımız bize kaldı. O kadar pişmanım ki 14 ayı uykusuz geçirdiğim bilsem çok daha erken alırdım uyku eğitimini. Allah izin verirse bu bebişte 4-5 ayı dolunca direkt tine pınar hanımla irtibata geçeceğim bir daha bu kadar uykusuz kalmaya niyetim yok. Canım bu arada pınar hanımım kendi adıma youtube kanalı var kendi adına çok güzel bebek uykusu şle alakalı videolar paylaşıyor yeni doğam ile ilgili de var bakmanı tavsşye ederim
Ben kızıma hamileyken girmiştim denize doktor havuz olmaz ama denize girebilirsin demişti ama tabi 3.ayimdaydim şimdi baya büyümüş olucaz ve kızım deniz diye çıldırıyor tatil düşünmüyoruz yaşadığımız ilçeye 30 km uzakta deniz günü birlik gidip geliriz ama koca gobekle girermiyim bilmiyorum benim biraz görüntü olarak tereddütlerim var
Ya cidden Allah hepimize versin o rahatlığı. Nasıl bir şey o öyle :))
Ben arkadaşıma şaşırmıştım, misafirliğe gittik bebeği koydular park yatağa, telsizi aldılar, çocuğun yanına uğramadılar. Sesini dinlediler bir tek. Bana o bilir ne rahatlar dedirtmişti. Senin örnek verdiğin çift bana ütopya :))
Canım bu danışmanlık bir defaya mahsus 850 tl idi eğitim 14. Gün sürüyor . Eğitim sonrasındada bir sorun yaşadığında watsapp tan ve telefondan her zaman ulaşabiliyorsun ve herhangibir ücret talep etmeden ilgileniyor. Ama bu fiyatlar bebeğçn ayına ve yaşına göre değişiyor. Örneğin 4 aylıkda 400 tl ise 1 -2 yaş arası 850 olabiliyor.Aynen öyle, gerçekten çocuk için yapılıyor neredeyse herşey... geldik siteye anneannesi ve dedesi balkonda bekliyor! Önce onlara çıktık, yemek yedik vs,, deli gibi özlemişler tabi.. yazlıkta tadilatları vardı, usta ayarlanmış önceden falan... feribot bileti almışlardı; hem uçak rötar yaptı bizim, hem taksi sırası şu bu... görmeden gitmek istemediler, bi sonraki sefere erteletmişler bileti... biz evimize geldik, kız uyudu, onlar daha yeni yola çıktı, yazık3'ten önce gidemezler... yavru bunlar işte ya, hala bebek onların gözünde bile bizimki... içleri gidiyor... Allah bize de onların da büyüdüğünü, evlat sahibi olduğunu görmeyi nasip etsin diyorum bu hallerini d
Saol cnm bakayım ben de :) peki fiyatları nasıl danışmanlığın? Bizim gittiğimiz pedagog 250 alıyor, ama bu tarz danışmanlıkların hiç bilmiyorum fiyatlarını..
Aynen aynen,zaten azcık haşarı olcak cnm cocuk dedigin :)
Süs bebegi gibi de oturttugun yerde kalmasın yani...
Canım bu danışmanlık bir defaya mahsus 850 tl idi eğitim 14. Gün sürüyor . Eğitim sonrasındada bir sorun yaşadığında watsapp tan ve telefondan her zaman ulaşabiliyorsun ve herhangibir ücret talep etmeden ilgileniyor. Ama bu fiyatlar bebeğçn ayına ve yaşına göre değişiyor. Örneğin 4 aylıkda 400 tl ise 1 -2 yaş arası 850 olabiliyor.
Seninle ayni haftadayiz canim demekki normal bu zaten 28 den sonra hareketleri daha kararli olurmus...Neyse az daha sabir
Geçen hafta gittiğimde doktorum bol bol yüz denize gir dedi. Neden sakıncalı olsun, biraz girip hareket etsen bile beline iyi gelir en azından. :) bence yani :)Haziran ortasında tatile gitmeyi düşünüyoruz sizce denize girmek sakıncalı olur mu
Walla ben 8kg almış durumdayım, tatilden döndüğümde 1 kg daha vardı ama ödemmiş, ayak bileklerim bile çok şişmişti, neyse ki bol su içerek o 1 kg gitti.Ya 2,5 kilo almışım bi haftada(( çok canım sıkıldı,, bu kadar tut, başından beri 4,5 kilo al, sonra bi haftada 2,5 ( amma yemişim ya bi de yüzdüm çocuğun peşinden koşturdum vs diye avutuyodum kendimi ama tartıyla yüzleşince fena çöktüm
Henüz almadım ben hala eski donlarımı giyiyorum.kizlar bu camasirdan aldiniz mi?Eki Görüntüle 2000965
Daha almadım ama galiba bu ay alacağım ya da normal çamaşırlardan büyük beden de alabilirim, sıcaklarda hem çamaşırın karın kapatan kumaşı hem pantolonun kumaşı eritir beni. Elbise falan giymeye başlarsam ama kullanabilirim.kizlar bu camasirdan aldiniz mi?Eki Görüntüle 2000965
Walla ben 8kg almış durumdayım, tatilden döndüğümde 1 kg daha vardı ama ödemmiş, ayak bileklerim bile çok şişmişti, neyse ki bol su içerek o 1 kg gitti.
Benim de moralimi eski komşular bozdu
Ay Ne kadar kilo almışsın, ama karnın küçücük diye bir yorum yaptılar.
Suratım kilo aldı benim, biliyorum da böyle duyunca moralman çöktüm.
Kocam her gün "ay harikasın, hiç kilo almadın, maşallah çok güzelsin" diye pohpohladı tabi, gerçeklerle yüzleşince sinirim bozuldu
canım o ödem olabilir , ben de geçen hafta birden 1,5 kg aldım korktum doktora gittim hemen , tansiyonun yükselmiyorsa korkma dedi. doktor kontrolünden 3 gün sonra o 1,5 kg birden gitti eski kiloma döndüm. sıcak ve hava değişiklğinden olmuştur benceYa 2,5 kilo almışım bi haftada(( çok canım sıkıldı,, bu kadar tut, başından beri 4,5 kilo al, sonra bi haftada 2,5 ( amma yemişim ya bi de yüzdüm çocuğun peşinden koşturdum vs diye avutuyodum kendimi ama tartıyla yüzleşince fena çöktüm
Boşver komşuları, kocan öyle diyosa en önemlisi o wala.. yalandan bile söylese rahatlıyorum ben de.. en azından moral vermeye çalışıyo diye :)Walla ben 8kg almış durumdayım, tatilden döndüğümde 1 kg daha vardı ama ödemmiş, ayak bileklerim bile çok şişmişti, neyse ki bol su içerek o 1 kg gitti.
Benim de moralimi eski komşular bozdu
Ay Ne kadar kilo almışsın, ama karnın küçücük diye bir yorum yaptılar.
Suratım kilo aldı benim, biliyorum da böyle duyunca moralman çöktüm.
Kocam her gün "ay harikasın, hiç kilo almadın, maşallah çok güzelsin" diye pohpohladı tabi, gerçeklerle yüzleşince sinirim bozuldu
kizlar bu camasirdan aldiniz mi?Eki Görüntüle 2000965
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?