Bu bebislerin saği solu belli olmuyor cnm ben de o sebeple yazıyorum sonuç itibariyle temmuz ayından itibaren herkesten dogum haberi alabiliriz Allah hayirlısını nasip etsinYa bende bayramda memlekete gitme konusunda kararsızım annemler 3 saat buraya orada birkaç gün kalıp 3 saatlik mesafedeki kaynanamlara gidecez ama sorun olur mu ki orada Doğum yapmakta istemiyorum
Henüz almadım ben hala eski donlarımı giyiyorum.
Nebileyim canim walla bekliyoruz oyle etti edecek diye :):) her bebek farkli olurmus onlarinda yorqun olduqu veya sakin olduqu qunler olurmus sonucta onlarda insan yani :) biz cok sey bekliyoruz bence yazik :):)) napacaklarini sasirdilar etsekmi etmesekmi diye :):)Kuzum benimki hala az hareket ediyor ama telaşlanmamaya çalışıyorum.. bunun da huyu böyle heralde diyorum :) cuma günü detaylı bi şekilde sorucam doktora, " ilkini hatırlamıyorum fazla, o yüzden ne zaman telaşlanmam gerektiğini tam olarak anlatır mısınız bana" demeyi düşünüyorum :))))
Canim kiloyu hiç dery etmeyin hafta daha önemli. Mesela ben 38 haftada kızımı 2 kilo civari dogurdum. Hicbir sorun yasamadim aldim eve geldim sadece accik sarilik oldu oda hemen gecti. Organ gelişimi iyiyse kilonun onemi kalmiyor. Bide dr. Bana dogumdan 1 gün önce 3 kilo civari demişti tutmadi.Insalllah canim ya vallahi 3 doğsun sagligi yerinde olsun baska bisey istemem ama kuruntularla yiyip bitiriyoz kendimizi ..
canım o ödem olabilir , ben de geçen hafta birden 1,5 kg aldım korktum doktora gittim hemen , tansiyonun yükselmiyorsa korkma dedi. doktor kontrolünden 3 gün sonra o 1,5 kg birden gitti eski kiloma döndüm. sıcak ve hava değişiklğinden olmuştur bence
Nebileyim canim walla bekliyoruz oyle etti edecek diye :):) her bebek farkli olurmus onlarinda yorqun olduqu veya sakin olduqu qunler olurmus sonucta onlarda insan yani :) biz cok sey bekliyoruz bence yazik :):)) napacaklarini sasirdilar etsekmi etmesekmi diye :):)
Park yatak alacaktım cok sallanmıyo dye vazgectim ilk 6 -9 ay falan gder ancak ilk aşama işin bu yatağı aldım cünkü etrafımdaki deneyimli anneler ilk aylarda bunun elzem oldugunu söyledlerde şimdi sizlere sorum içine bu ölçülerde sünger mi alsam yün yatak mı doldursam kararsz kaldım yardımlarınızı bekliuosum hangisi daha sağlıklı ve öneriliyor
Maşallah,, darısı başımıza :)Kızlar merhabalar , hayırlı ramazanlar. Bugün bizimde kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda 26+3 günlüğüz 883 gram 37 cm boyu olmuş. Suyu, plesentası da gayet normalmiş. Ama kereta yüzünü göstermedi bize doktor o kadar uğraştı dürttü ama yüzünü çevirdi yattı. Yarın da şeker yüklemesi yaptırıcam bakalım sonuç ne olacak
Aman Allah korusun ya :) bu erken doqum suphesi hepimizin psikolojisini bozdu :):):)Aynen, az ama öz hareket ediyor şimdi :) resmen karın biçim değiştiriyor; sık değil ama güçlü... en azından büyüdüğü kesin diye avunuyorum ben de :) hemen cuma olsa da görsem Duru'mu... bu arada tatilin ortasında bi akşam çok çok yorgun uyudum... rüyamda erken doğmuştu bebiş; çok küçüktü, ben çıkmışım o hastanede kalmış, emzirmeye gidiyorum falan... fena etkilendim... o yüzden sabırsızlanıyorum gitmek için :)
Bu bebislerin saği solu belli olmuyor cnm ben de o sebeple yazıyorum sonuç itibariyle temmuz ayından itibaren herkesten dogum haberi alabiliriz Allah hayirlısını nasip etsin
Cnm şeker çıkmadıysa, doktor da bişey demediyse sorun yoktur bence... yapılı olucak demek ki; belki de son ay az alıcak... telaşlanma sen :)Kızlar merhaba dün kontrolümüz vardı şeker yüklemesi yapıldı. çok şükür birşey çıkmadı. bebişimiz biraz tombiş galiba 1268 gr. bakıyorum bu haftalarda 800-1000 gr arası gösteriyor. bende çok kilo almadım aslında şimdiye kadar 6 kilo almışım sevinsem mi endişe mi etsem bilmedim bir problem yoktur dimi.
Ay öyle seyleri getirme aklina hepimiz enaz 36 yi gorcez insallahAynen, az ama öz hareket ediyor şimdi :) resmen karın biçim değiştiriyor; sık değil ama güçlü... en azından büyüdüğü kesin diye avunuyorum ben de :) hemen cuma olsa da görsem Duru'mu... bu arada tatilin ortasında bi akşam çok çok yorgun uyudum... rüyamda erken doğmuştu bebiş; çok küçüktü, ben çıkmışım o hastanede kalmış, emzirmeye gidiyorum falan... fena etkilendim... o yüzden sabırsızlanıyorum gitmek için :)
Aman Allah korusun ya :) bu erken doqum suphesi hepimizin psikolojisini bozdu :):):)
Sorun olduğunu sanmıyorum doktor normal dediyse bizimde haftaya göre 1200 olması gerekiyordu ama 1400 dü normal dedi doktorKızlar merhaba dün kontrolümüz vardı şeker yüklemesi yapıldı. çok şükür birşey çıkmadı. bebişimiz biraz tombiş galiba 1268 gr. bakıyorum bu haftalarda 800-1000 gr arası gösteriyor. bende çok kilo almadım aslında şimdiye kadar 6 kilo almışım sevinsem mi endişe mi etsem bilmedim bir problem yoktur dimi.
İnşallah cnm... wala rüya bile olsa zor geldi düşün :) annem bi yandan konuşuyo yanımda; güya o da kontrole gidiyomuş hastaneye,, çocuk bişey yiyemiyo az emiyo, küçücük zaten, onun içtiği mama ne ki falan diyo...çok gerçekçiydi yani :)) bugün de biraz yoruldum; babası erken geldi Allah'tan, onun başına sardım yattım uzanıyorum korkudan :)Ay öyle seyleri getirme aklina hepimiz enaz 36 yi gorcez insallah
Cnm bunlar hep hormonal tabi yat dinlen ama etkisinde kalma su 36 ya bir gelsem diyorum ben de ama 30 u gectim ya cesaretlendim tabi... Allah hayirli yazilar yazsin :)İnşallah cnm... wala rüya bile olsa zor geldi düşün :) annem bi yandan konuşuyo yanımda; güya o da kontrole gidiyomuş hastaneye,, çocuk bişey yiyemiyo az emiyo, küçücük zaten, onun içtiği mama ne ki falan diyo...çok gerçekçiydi yani :)) bugün de biraz yoruldum; babası erken geldi Allah'tan, onun başına sardım yattım uzanıyorum korkudan :)
arch2401 işte şu anki modum :)))
Cnm 1400 gr 30 da normalSorun olduğunu sanmıyorum doktor normal dediyse bizimde haftaya göre 1200 olması gerekiyordu ama 1400 dü normal dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?