2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya bende bayramda memlekete gitme konusunda kararsızım annemler 3 saat buraya orada birkaç gün kalıp 3 saatlik mesafedeki kaynanamlara gidecez ama sorun olur mu ki orada Doğum yapmakta istemiyorum
Bu bebislerin saği solu belli olmuyor cnm ben de o sebeple yazıyorum sonuç itibariyle temmuz ayından itibaren herkesten dogum haberi alabiliriz Allah hayirlısını nasip etsin

Nebileyim canim walla bekliyoruz oyle etti edecek diye :):) her bebek farkli olurmus onlarinda yorqun olduqu veya sakin olduqu qunler olurmus sonucta onlarda insan yani :) biz cok sey bekliyoruz bence yazik :):)) napacaklarini sasirdilar etsekmi etmesekmi diye :):)

Insalllah canim ya vallahi 3 doğsun sagligi yerinde olsun baska bisey istemem ama kuruntularla yiyip bitiriyoz kendimizi ..
Canim kiloyu hiç dery etmeyin hafta daha önemli. Mesela ben 38 haftada kızımı 2 kilo civari dogurdum. Hicbir sorun yasamadim aldim eve geldim sadece accik sarilik oldu oda hemen gecti. Organ gelişimi iyiyse kilonun onemi kalmiyor. Bide dr. Bana dogumdan 1 gün önce 3 kilo civari demişti tutmadi.

İnşallah cnm,,, aslında çok aşırı yemediğimi düşünüyodum ama gündüz içim yandığı için meyve kokteyli (alkolsüz :) falan çok içtim. Belki ondandır diyorum çünkü şu an doşuma gitmeyi planladığım kilodayım ve daha yedi hafta var

Aynen, az ama öz hareket ediyor şimdi :) resmen karın biçim değiştiriyor; sık değil ama güçlü... en azından büyüdüğü kesin diye avunuyorum ben de :) hemen cuma olsa da görsem Duru'mu... bu arada tatilin ortasında bi akşam çok çok yorgun uyudum... rüyamda erken doğmuştu bebiş; çok küçüktü, ben çıkmışım o hastanede kalmış, emzirmeye gidiyorum falan... fena etkilendim... o yüzden sabırsızlanıyorum gitmek için :)

Yatak olayını ben de bilmiyorum. Beşikle gelen yatak yeterli olmaz mı, şilte yaptırmak gerekir mi vs... ilkinde ne verdilerse onu aldık da sanki biizm odamızdaki yatağı rahat değilmiş gibi gelmişti bana hep.. bu sefer ben de tecrübesiz gibiyim yani,,, yatak tecrübesi olan annelerden tavsiye alabilir miyiz lütfen :))))

Maşallah,, darısı başımıza :)

Aman Allah korusun ya :) bu erken doqum suphesi hepimizin psikolojisini bozdu :):):)

Kızlar merhaba dün kontrolümüz vardı şeker yüklemesi yapıldı. çok şükür birşey çıkmadı. bebişimiz biraz tombiş galiba 1268 gr. bakıyorum bu haftalarda 800-1000 gr arası gösteriyor. bende çok kilo almadım aslında şimdiye kadar 6 kilo almışım sevinsem mi endişe mi etsem bilmedim bir problem yoktur dimi.

Bu bebislerin saği solu belli olmuyor cnm ben de o sebeple yazıyorum sonuç itibariyle temmuz ayından itibaren herkesten dogum haberi alabiliriz Allah hayirlısını nasip etsin

Evet katılıyorum,, son ay adres değiştirmemekte fayda var bence :) ben hiç vaktinde doğuran görmedim, ya bir iki hafta erken ya bir iki hafta geç oluyor nedense :)

Cnm şeker çıkmadıysa, doktor da bişey demediyse sorun yoktur bence... yapılı olucak demek ki; belki de son ay az alıcak... telaşlanma sen :)

Ay öyle seyleri getirme aklina hepimiz enaz 36 yi gorcez insallah

Aman Allah korusun ya :) bu erken doqum suphesi hepimizin psikolojisini bozdu :):):)

Bende pek yoktu ama o gün kız çok yordu beni.. deniz havuz kucak vs derken epey ağrı oldu belimde.. korkuyla yatınca da rüyama girdi demek aslında ders oldu demiştim ama çocukla da yorulmamaya imkan yok küçük benim kuzum daha ya,, "anne kucak" deyince almamak imkansız :))

Sorun olduğunu sanmıyorum doktor normal dediyse bizimde haftaya göre 1200 olması gerekiyordu ama 1400 dü normal dedi doktor

Ay öyle seyleri getirme aklina hepimiz enaz 36 yi gorcez insallah
İnşallah cnm... wala rüya bile olsa zor geldi düşün :) annem bi yandan konuşuyo yanımda; güya o da kontrole gidiyomuş hastaneye,, çocuk bişey yiyemiyo az emiyo, küçücük zaten, onun içtiği mama ne ki falan diyo...çok gerçekçiydi yani :)) bugün de biraz yoruldum; babası erken geldi Allah'tan, onun başına sardım yattım uzanıyorum korkudan :)

Cnm bunlar hep hormonal tabi yat dinlen ama etkisinde kalma su 36 ya bir gelsem diyorum ben de ama 30 u gectim ya cesaretlendim tabi... Allah hayirli yazilar yazsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…