Aminn :) yemin ederim çok seviniyorum senin adına da,,, hayırlısıyla yazsan şuraya "aldım bebeğimi kucağıma" diye.. wallahi acaip rahatlıcam :))))Cnm bunlar hep hormonal tabi yat dinlen ama etkisinde kalma su 36 ya bir gelsem diyorum ben de ama 30 u gectim ya cesaretlendim tabi... Allah hayirli yazilar yazsin :)
ben o moda girmek için game of thrones u bekliyorum ama 17 temmuzda basliyormuş sanirim sonradan izleyebilecegim ne bulsam izliyorum gerci suan ben de
İnsallah cnm insallah... Miadinda yakin dogum olacak ikimizinki de insallah takvimler cok yakin zaten :) ben de benim gibi olanlara umut olabilmeyi öyle cok istiyorum ki bu sikintida kayıplari olanlar öyle moralsiz basliyor ki bu surece umut olmak istiyorum onlara da :)Aminn :) yemin ederim çok seviniyorum senin adına da,,, hayırlısıyla yazsan şuraya "aldım bebeğimi kucağıma" diye.. wallahi acaip rahatlıcam :))))
İnsallah cnm insallah... Miadinda yakin dogum olacak ikimizinki de insallah takvimler cok yakin zaten :) ben de benim gibi olanlara umut olabilmeyi öyle cok istiyorum ki bu sikintida kayıplari olanlar öyle moralsiz basliyor ki bu surece umut olmak istiyorum onlara da :)
Amin cnm insallah bir arkadasimiz 38. Haftada 3 gun once dikisini aldirmisti ve suyu geldi dogumunu yapti cok sukur ben de ne kadar surede dikis alininca dogum olur diye dusunuyordum. Dr um 2 3 gun de gelir demisti o arkasada da oyle oldu ama baska bir arkadas pzt dikisini aldirmisti bekliyor daha gelen giden yok... iyi haberler umut oluyor ama baska bir arkadasimiz ustelik sayfamizda gun sayiyordu bugun 66 65 64 fln gibisinden... takvim olarak bizden 2 hafta kadar gerideydi sanirsam 28 veya 29 haftada olmali carsambadan beri girmiyor foruma ve deli gibi merak ettim insallah ters bir durum yokturİnşallah cnm :) gerçekten de çok iyi bi örnek olucaksın üstelik, çünkü en azından buradan hissettirdiğin kadarıyla çok sakin, sabırla ve dirayetle geçirdin bu zamanı... korkutucu bi durum da olmadı çok şükür... darısı aynı sıkıntıyı yaşayan herkesin başına inşallah :)
Amin cnm insallah bir arkadasimiz 38. Haftada 3 gun once dikisini aldirmisti ve suyu geldi dogumunu yapti cok sukur ben de ne kadar surede dikis alininca dogum olur diye dusunuyordum. Dr um 2 3 gun de gelir demisti o arkasada da oyle oldu ama baska bir arkadas pzt dikisini aldirmisti bekliyor daha gelen giden yok... iyi haberler umut oluyor ama baska bir arkadasimiz ustelik sayfamizda gun sayiyordu bugun 66 65 64 fln gibisinden... takvim olarak bizden 2 hafta kadar gerideydi sanirsam 28 veya 29 haftada olmali carsambadan beri girmiyor foruma ve deli gibi merak ettim insallah ters bir durum yoktur
Insallah cnm... sayfamizin gün sayıcısı oldugu icin cok merak ettim muhakkak hergun yazardı.... insallah hersey yolundadirİnşallah cnm,,, belki başka bişey olmuştur.. kötü bi durum olsa yazardı çarşambadan beri bence... paylaşma ihtiyacı duyardı.. iyi düşünelim :)
Canım zaten bu eğitimde bebeğim yanından hemen ayrılmıyorsun kademeli uzaklaşma var ilk gün Sadece 20 dk ağladı zaten ben yanındaydım onun dışında ertesi gün 10 dk diğer gün 3 dk şeklinde devam etti. Eğitim sonunda güle oynaya odasına gidiyor uyumaya. Örneğin ilk 3 gün beşiğin yanında sonraki 3 gün odada kapının yanında diğer 3 gün kapının eışında koridorda seni görebileceği yerde ki kapı açık oluyor sonraki 3 günde kapıyı kapatıp odadın dışında oluyorsun. Çok şükür biz 15. Ayda aldık şu anda 32 aylığız halen odasına gidiyoruz uyku ritüellerini yapıp yatağına bırakıyoruz kendisi uyuyor.akşam 19:30 gibi uyuruz sabah 07:40-8:00 gibi uyanırıx deliksiz uyuruz hastalık felan olmadığı müddetçe hasta olduğunda ilacını içeririm gece kontrol ederim ama uykusunu etkilemez pekİyiymiş öyleyse :) ama bu ağlar ağlar susarcılardan değilse iyi tabi... çünkü ona karşıyım ben.. bi de dediğim gibi zaten bizimki ağlayıp susan cinsten değildi... morarıyor, katılıyor, nefessiz kalıyordu falan.. hatta bi gittiğimizde çinko takviyesi yapalım dedi doktor bi süre için.. "" içiniz rahat etsin, ben sizi anlıyorum diliniz varmıyor ama sormak istediğiniz "ağlamaktan ölür mü" sorusu ise literatürde böyle bişey yok""" demişti bi de gerçi :))))
Canım coşmuşsun resmen ama üzülme bundan sonra kontrollü gidersin ve yürüyüş yaparsın . Ama yinede bu kadar üzülme bebeğin hızlı büyüdüğü haftalardasın onunda etkisi vardırYa 2,5 kilo almışım bi haftada(( çok canım sıkıldı,, bu kadar tut, başından beri 4,5 kilo al, sonra bi haftada 2,5 ( amma yemişim ya bi de yüzdüm çocuğun peşinden koşturdum vs diye avutuyodum kendimi ama tartıyla yüzleşince fena çöktüm
Canım zaten bu eğitimde bebeğim yanından hemen ayrılmıyorsun kademeli uzaklaşma var ilk gün Sadece 20 dk ağladı zaten ben yanındaydım onun dışında ertesi gün 10 dk diğer gün 3 dk şeklinde devam etti. Eğitim sonunda güle oynaya odasına gidiyor uyumaya. Örneğin ilk 3 gün beşiğin yanında sonraki 3 gün odada kapının yanında diğer 3 gün kapının eışında koridorda seni görebileceği yerde ki kapı açık oluyor sonraki 3 günde kapıyı kapatıp odadın dışında oluyorsun. Çok şükür biz 15. Ayda aldık şu anda 32 aylığız halen odasına gidiyoruz uyku ritüellerini yapıp yatağına bırakıyoruz kendisi uyuyor.akşam 19:30 gibi uyuruz sabah 07:40-8:00 gibi uyanırıx deliksiz uyuruz hastalık felan olmadığı müddetçe hasta olduğunda ilacını içeririm gece kontrol ederim ama uykusunu etkilemez pek
Evet işi bıraktım nasıl olsa, haftaya da yeni bakıcı bulmuş olursam bol bol yürümeyi düşünüyorum inşallah :)Canım coşmuşsun resmen ama üzülme bundan sonra kontrollü gidersin ve yürüyüş yaparsın . Ama yinede bu kadar üzülme bebeğin hızlı büyüdüğü haftalardasın onunda etkisi vardır
Ödemdir o ya uçak da olsa araba da olsa ödem oluyo mutlaka..Bol su iç 1-2 güne hiç gitmese 1 kilosu gider bence..İnşallah cnm,,, aslında çok aşırı yemediğimi düşünüyodum ama gündüz içim yandığı için meyve kokteyli (alkolsüz :) falan çok içtim. Belki ondandır diyorumçünkü şu an doşuma gitmeyi planladığım kilodayım ve daha yedi hafta var
Insallah cnm... sayfamizin gün sayıcısı oldugu icin cok merak ettim muhakkak hergun yazardı.... insallah hersey yolundadir
İnşallah :) hiç normal diil di mi ? Tartının pilini mi değiştirsem :))?Ödemdir o ya uçak da olsa araba da olsa ödem oluyo mutlaka..Bol su iç 1-2 güne hiç gitmese 1 kilosu gider bence..
İnan bir gün 20 dk dayandım ama mükafatı bir ömür oldu inan.. uykusuzluk çok zor anne içinde bebek içinde canım. Çok yıpratıcı inan eğitimden sonraki oğlumda ki olumlu gelişmeleri görünce iyiki de dayanmışım 20 dk dedim . İnan eğitimden önce birlikte oğlumla ben aynı yatakta uyuyordum sabaha kadar 11-12 kez emzirmeye uyanıyordum çocuk perişan ben perişan bazı geceler uyanıyordu sebepsiz katıla katıla 1-2 saat sakinleştirip uyutamadığımız günler vardı. Diş çıkarma bizim için tam bir kabustu geceler ama eğitimden sonra inan kaç tane azı diş çıkardı gece bir kere bile uyanmadı. Yani gece uyanmaları ne açlıktan ne dişten nede hastalıktan sadece alışkanlıktan ve emzirmeyle uyuyorsq o şekilde uyutulmaktan. O yüZden daha bilinçliyim ve ikinci oğlum için daha bilinçli davranacağım inşallah bebeğimçn sağlığı ve huzuru için .Maşallah :) ama ben 20 dk da dayanamazdım heraldebakalım bunda daha sakin olabilecek miyiz :)
İnşallah canımEvet işi bıraktım nasıl olsa, haftaya da yeni bakıcı bulmuş olursam bol bol yürümeyi düşünüyorum inşallah :)
Bol bol alttan çıtçıtlı badi al dedi bana arkadaşım. Hem içe hem dışa çok gerekiyormuş. Elbise falan çok almadım. Hevesimi almak için biraz ileri aylar için aldım.alt aldım,pijaöa aldım. Ben genelde toptancıdan aldım,kıyafetleri 3, 6,9 aylık olarak. Kozmonot aldım 1 adet. Bizim burası çok soğuk oluyor. Ben baya şey aldım. Tütülü takımlar aldım.Kızlar bebeklerinize kıyafet olarak neler aldınız ya da alacaksınız ? Kullanılmayacak şeyler almak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?