2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bir de switel kameralı telsiz 550₺ den 250₺ ye düşmüş. Ben weweel almştm değiştircem onunla şimdi

Kızlar bebeklerimiz için hangi ayda Nasıl oyunlar uygundur bunla ilgili bakabilecek kaynağı olan var mı, bir yaşa kadar tavsiye verecek olan ya da tecrübeli annelerden Aramızda çocuk gelişimci yok mu ya

Kızlar bebeklerimiz için hangi ayda Nasıl oyunlar uygundur bunla ilgili bakabilecek kaynağı olan var mı, bir yaşa kadar tavsiye verecek olan ya da tecrübeli annelerden Aramızda çocuk gelişimci yok mu ya

Merhabalar. .emzirme yastığı almayı düşünüyor musunuz? Kullanisli mi acaba? Sonrasinda orururken destek olarak da kullanılabiliyormuş..

Merhabalar. .emzirme yastığı almayı düşünüyor musunuz? Kullanisli mi acaba? Sonrasinda orururken destek olarak da kullanılabiliyormuş..
ben de aldim arkadasim tavsiye etmisti. yalniz aklinizda bulunsun yuksek ya da cok sert gelirse kullanisli degil deyip kenara atmak yerine icini biraz bosaltin :)

Rahatsızlık olmadan bi şekilde heyet alınsa bile raporluyken alınan para helal olmayabilir. Sormak lazım. Görünce yazmak istedim
haklısın canım ama o kişi ben değilim yanlış alıntılamışsın
sertk60 rapor düşünen arkadaş
o para senin hakkın değilse her türlü senden gider belkide fazlasıyla bencede bulaşma bebeğinde gelecek hem daha dikkatli olmalısın bu konularda.
Allah rızkını verir inşallah

Switel nasıl araştırdınız mı? Ben de kamera alacağım kararsızım.
Tükendi zaten canm arada girer tekrar indirime umarım. Geçen 12 saat indirime girmişti. Benm için kameralı olması yeterli diğer özellikleri de weweelden fazlaydı 2 yıl garantili olunca alaym dedm normal fiyatı 550 ama kullanan yoktur sanrm yeni bi model bu.

Ben alıntılama işinden çok hoşlanamadm direk cevapladan yazıyorum gördüğümde biliyorum sen olmadığını üşeniyorum galiba:) konuştuk diğer arkadaşlar gerilerde

9
Valla ben de çok Kilo aldım vücudum elverişli almaya yapacak hiç bişey yok önceden çok takıyorum ağlıyorum yemek yemiyodum ama artık tinlamiyorum bile doğumdan sonra verilir o kilolar kim ne derse desin takmıyorum şişkinlikte var bende eşimde benimle birlikte aldı kilo :)hiç dert etme canım kiloları gider

Ben alıntılama işinden çok hoşlanamadm direk cevapladan yazıyorum gördüğümde biliyorum sen olmadığını üşeniyorum galiba:) konuştuk diğer arkadaşlar gerilerde
ha tamam canım kişiden alıntılamayınca yanlış anlaşılıyor benmişim gibi
bir de asıl mesajın muhattabıda görmesi açısından öyle daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…