2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yağ ile ovma, itme işe yarıyor canım. Ağrıdığı zaman özellikle yap. Artı sıcak su torbası koy o bölgeye hızlıca geçecektir.

anladım canm benm 18 kasım
şimdi sen kaç aylık diyorsun
Aaaa aramizda pek bi fark yokmus :) aslinda ay deilde hamilelikte hafta soylemek daha mantikli sanki ama kac ayliksin diyenlere 6 diyorum oyleyiz heralde 28.de 7.aya qirmis oluyoruz demi :)

:)) canım benim çok sağol, doğru dedin.
İnsanların hatalarını haykırmak, başarılarını fısıldamak bunlara özgü bir davranış.
Veririz kiloları da, bebeğim sağlıklı olsun da bana yeter. :))

kocani duy baskalarini duyma caniml

:))) acaba daha ne kadar idare ederiz? Karnın altında olunca rahatsız etmiyo ama son ay nası olur bilemedim :)
Pantolonun göbek kısmıyla birlikte giyemem ama elbise altına olabilir yüksek bel, hem göbek deliğinin dışarı fırlamış Tombik görüntüsünü De bastırır :))

evet elbiseyle daha rahat olur gibi.

Valla ben 3 ayliktan beri hamile kilodu giyiyorum :) digerleri sıkıyor beni M ile basladim simdi L giyiniyorum 1 haftadir heralde L ile tamamlarim gibime geliyor

Ağzımızla kuş tutsak yaranamayız bende 48 kilo ile hamile kaldim simdi 56 kiloyum banada hiç kilo almiyosun kendine bakmiyosun çocuğunu düşün diye bi ton laf söylüyorlar yani anlayacagin kilo alsan kilo aldin almasanda almadi diye laf ediyorlar laf söyleyip huzur kaçırmak isteyen her türlü yolunu buluyo. Çok doğru söylemişsin bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi boş.

ben dun aldim daha yeni. deneme firsatim olmadi ama daha cok dogum sonrasi kanama falan cok olursa rahat oluyormus diye aldim. bir de karini toplasin diye :)
simdilik normal sliplere devam. m'den l'ye gecis yaptim. buyuk rahatlik

simdilik evdekiler oluyor ama birkac hafta sonra bana da l yollari gozukecek

sanki oruc tutmusum gibi yedim bu aksam kizlar ya nefes alamiyorum. bide oruc tutmayinca hic ramazan gelmis gibi hissetmiyorum...

bana da oluyor ama lastikleri sikmaya basladi ne kadar gobegin altinda kalsa da. eger oyle bi durum varsa hic zorlama gec large bedene vallahi rahatlik

sıkanlar var,zaten onlari giyemiyorum. kesiyor kasıklarimi. kalanlarla idare ediyorum ama edemeyecegim bir sure sonra.
en guzeli almak valla,alayim keyfime bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…