2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
oda hazirlayan arkadaslar hali aldiniz mi? aldiysaniz nasil bisey aldiniz nerden aldiniz fiyat nedir paylasirsaniz sevinirim. hali bulamiyorum ya magazalardaki cocuk odasi halilari cok kotu desenler falan.

sanki oruc tutmusum gibi yedim bu aksam kizlar ya nefes alamiyorum. bide oruc tutmayinca hic ramazan gelmis gibi hissetmiyorum...

Ay ben de aynen öyle yedim bir dünya, sonrasında da eşim tüm gün aç işe yarar şeyler girsin boğazından diye meyvedir, süttür onları da yedim içtim nefes almaya yerim kalmadı.

baska bir baslikta okumustum. hangi haftada kacinci ay bittigini yazmisti biri.25+3 bitince 6 ay biter yaziyordu.

Buradaki ilk entry'de vardı.

mideler iyice sıkısmaya basladi zaten. bide bile bile bu kadar yemek kendimize eziyet ediyoruz :))

mideler iyice sıkısmaya basladi zaten. bide bile bile bu kadar yemek kendimize eziyet ediyoruz :))
Gün boyu tıkındım zaten bide iftar hevesiyle oruç tütmüş gibi yine yedim böyle gidersek Ramazan'da iyi şişeriz :)

Kızlar ben de sabah Boğaz kuruluğu ve öksürükle uyanıyorum, öksürük çok ğnatçı geçmiyor sürekli öksürüyorum bir saat falan, ne yapmak şazım sizce? Gebelikte reflü olur ona bağlı Mıdır acaba bu öksürük? Su içiyorum Boğaz'ımı ıslatsın diye Yüksel yastıkta yatıyorum ama faydası olmuyor

Gunaydin herkese bende bogaz agrisiyla ugrasiyorum. Akşamları az fazla yiyince yatacak yer bulamiyorum yeşil çay biraz fayda ediyor. Kızımı da memeden ancak kesiyorum. Gece uykulari bayagi düzene girdi şükür. Oruç tutmayinca ramamzan moduna giremedim. Mukabele basladi evimin yaninda dün gittim ayakta uyuyacaktim resmen :) ramazan sonrasi ev tasima derdim var. Ve hâlâ bebise birsey almadim. Samsunda havalar soğuk hiç alisveris yapasim gelmiyo ama sanki erken doguracam gibi baskilar çok fazla. Herkese hayirli ramazanlar

Gunaydin herkese bende bogaz agrisiyla ugrasiyorum. Akşamları az fazla yiyince yatacak yer bulamiyorum yeşil çay biraz fayda ediyor. Kızımı da memeden ancak kesiyorum. Gece uykulari bayagi düzene girdi şükür. Oruç tutmayinca ramamzan moduna giremedim. Mukabele basladi evimin yaninda dün gittim ayakta uyuyacaktim resmen :) ramazan sonrasi ev tasima derdim var. Ve hâlâ bebise birsey almadim. Samsunda havalar soğuk hiç alisveris yapasim gelmiyo ama sanki erken doguracam gibi baskilar çok fazla. Herkese hayirli ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…