Gunaydin herkese bende bogaz agrisiyla ugrasiyorum. Akşamları az fazla yiyince yatacak yer bulamiyorum yeşil çay biraz fayda ediyor. Kızımı da memeden ancak kesiyorum. Gece uykulari bayagi düzene girdi şükür. Oruç tutmayinca ramamzan moduna giremedim. Mukabele basladi evimin yaninda dün gittim ayakta uyuyacaktim resmen :) ramazan sonrasi ev tasima derdim var. Ve hâlâ bebise birsey almadim. Samsunda havalar soğuk hiç alisveris yapasim gelmiyo ama sanki erken doguracam gibi baskilar çok fazla. Herkese hayirli ramazanlar
Agızlarından yel alsın herkes miadında dogurur insallah :) ama sen yavas yavas basla zira son zamanlar cok yorucu olur bu gidisle havalar bir anda isinacak gibi duruyor
Herkese günaydın 2 haftadir aralikli devam eden ve son bi kac gündür daha sık kasılma tarzında karnımda serlik ve rahatsızlık hissediyorum. O haldeyken ne yatabiliyorum nede oturabiliyorum birde bel ağrısı eklendi o yüzden dahada zorluyor beni. Bu aylarda bu kasılmalar normalmi sizce benzer durumu yasayan varmı.
Pantolonun göbek kısmıyla birlikte giyemem ama elbise altına olabilir yüksek bel, hem göbek deliğinin dışarı fırlamış Tombik görüntüsünü De bastırır :))
Herkese günaydın 2 haftadir aralikli devam eden ve son bi kac gündür daha sık kasılma tarzında karnımda serlik ve rahatsızlık hissediyorum. O haldeyken ne yatabiliyorum nede oturabiliyorum birde bel ağrısı eklendi o yüzden dahada zorluyor beni. Bu aylarda bu kasılmalar normalmi sizce benzer durumu yasayan varmı.
İnan bir gün 20 dk dayandım ama mükafatı bir ömür oldu inan.. uykusuzluk çok zor anne içinde bebek içinde canım. Çok yıpratıcı inan eğitimden sonraki oğlumda ki olumlu gelişmeleri görünce iyiki de dayanmışım 20 dk dedim . İnan eğitimden önce birlikte oğlumla ben aynı yatakta uyuyordum sabaha kadar 11-12 kez emzirmeye uyanıyordum çocuk perişan ben perişan bazı geceler uyanıyordu sebepsiz katıla katıla 1-2 saat sakinleştirip uyutamadığımız günler vardı. Diş çıkarma bizim için tam bir kabustu geceler ama eğitimden sonra inan kaç tane azı diş çıkardı gece bir kere bile uyanmadı. Yani gece uyanmaları ne açlıktan ne dişten nede hastalıktan sadece alışkanlıktan ve emzirmeyle uyuyorsq o şekilde uyutulmaktan. O yüZden daha bilinçliyim ve ikinci oğlum için daha bilinçli davranacağım inşallah bebeğimçn sağlığı ve huzuru için .
Asit pompası kullanıyorum ben çok zorda kalırsam cnm. Pantpas verdi en son doktor. İlkinde de pulset vermişti.. sabah aç karına... Ayşe'de aşırı olmuştu, son iki ay falan her gün kullanmıştım neredeyse.. bunda dayanmaya çalışıyorum, zorda kalırsam ilaç alıyorum sadece..
Gunde en fazla 1-2 kez oluyor çoğunlukla akşam yatacağıma yakın zamanlarda boyle bi gelip bi gitmiyo yavas yavas sertlesiyo belki bi yarim saat oyle rahatsızlık veriyor
Gunde en fazla 1-2 kez oluyor çoğunlukla akşam yatacağıma yakın zamanlarda boyle bi gelip bi gitmiyo yavas yavas sertlesiyo belki bi yarim saat oyle rahatsızlık veriyor
Muhtemelen yalanci dogum kasilmasi tariflediginiz ancak ihmale gelmez dr unuza danisarak magnezyum takviyesi almanizi öneririm. Sertlesme olmasi drlarin pek istemedigi bir durumdur. Tam olarak dr unuza tarifleyiniz durumunuzu gerekli takviyeyi verecektir.
Muhtemelen yalanci dogum kasilmasi tariflediginiz ancak ihmale gelmez dr unuza danisarak magnezyum takviyesi almanizi öneririm. Sertlesme olmasi drlarin pek istemedigi bir durumdur. Tam olarak dr unuza tarifleyiniz durumunuzu gerekli takviyeyi verecektir.
Kalsiyum-magnezyum, omega-3, B vit. ve doktorun verdigi gynoferon demir hapinida kullaniyorum aslında ama neden oluyor hic anlamadim inşallah korkulacak bişi değildir.
Geçmiş olsun cnm,, ben de dün epey sıkıntılı uyudum,, dediğin gibi tuhaf tuhaf hareket etti sürekli... uyumayınca haliyle daha çok hissediyoruz diye düşündüm. Çünkü onları olumsuz etkilememesi lazım mantıken, nihayetinde onlar rahat etsin diye aslında bu değişim ve sebep oldukları ağrılar... belki fazla pozitif bi düşünce ama diğer türlü insan hakikaten çok endişeleniyor
Kendimi cok suclu hissediyorum ya ilk defa oruc tutmuyorum bi acayip oldum bi arkadasim 27 haftalik o tutuyo bana qaz veriyo ama tutamamki elim ayaqim titriyo sabah uyandiqimda bile hemde yazik deqilmi bebise okadar ilac falan almak zorundayiz yani
Kendimi cok suclu hissediyorum ya ilk defa oruc tutmuyorum bi acayip oldum bi arkadasim 27 haftalik o tutuyo bana qaz veriyo ama tutamamki elim ayaqim titriyo sabah uyandiqimda bile hemde yazik deqilmi bebise okadar ilac falan almak zorundayiz yani
Bence arkadaşının kendini kötü hissetmesi lazım bizler rahmimize düştüğü andan itibaren bebeklerimize bakmakla yükümlüyüz. Bunların en başında da iyi beslenmek geliyor. 17 saat aç kalmaktan bahsediyoruz sonuçta.