2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Agızlarından yel alsın herkes miadında dogurur insallah :) ama sen yavas yavas basla zira son zamanlar cok yorucu olur bu gidisle havalar bir anda isinacak gibi duruyor

Herkese günaydın 2 haftadir aralikli devam eden ve son bi kac gündür daha sık kasılma tarzında karnımda serlik ve rahatsızlık hissediyorum. O haldeyken ne yatabiliyorum nede oturabiliyorum birde bel ağrısı eklendi o yüzden dahada zorluyor beni. Bu aylarda bu kasılmalar normalmi sizce benzer durumu yasayan varmı.

Evet herkeste var ufaktan sanırım :) bel ağrısı bende de sıkıntı olmaya başladı

Kasilmalariniz duzenli mi?

İnşallah cnm :) söylicem ben de eşime, arayıp görüşelim bi :)

Kızlar bu mide yanmalarina ne yapıyosunuz yaaa dr surup verdi ama en fazla 1 saat geciriyo

Asit pompası kullanıyorum ben çok zorda kalırsam cnm. Pantpas verdi en son doktor. İlkinde de pulset vermişti.. sabah aç karına... Ayşe'de aşırı olmuştu, son iki ay falan her gün kullanmıştım neredeyse.. bunda dayanmaya çalışıyorum, zorda kalırsam ilaç alıyorum sadece..

Gunde en fazla 1-2 kez oluyor çoğunlukla akşam yatacağıma yakın zamanlarda boyle bi gelip bi gitmiyo yavas yavas sertlesiyo belki bi yarim saat oyle rahatsızlık veriyor
Muhtemelen yalanci dogum kasilmasi tariflediginiz ancak ihmale gelmez dr unuza danisarak magnezyum takviyesi almanizi öneririm. Sertlesme olmasi drlarin pek istemedigi bir durumdur. Tam olarak dr unuza tarifleyiniz durumunuzu gerekli takviyeyi verecektir.

Kalsiyum-magnezyum, omega-3, B vit. ve doktorun verdigi gynoferon demir hapinida kullaniyorum aslında ama neden oluyor hic anlamadim inşallah korkulacak bişi değildir.

Ağrıdan uyuyamadım yavrum da kıpır kıpır hiç bukadar haraket etmezdi sanırım oda etkilendi

Geçmiş olsun cnm,, ben de dün epey sıkıntılı uyudum,, dediğin gibi tuhaf tuhaf hareket etti sürekli... uyumayınca haliyle daha çok hissediyoruz diye düşündüm. Çünkü onları olumsuz etkilememesi lazım mantıken, nihayetinde onlar rahat etsin diye aslında bu değişim ve sebep oldukları ağrılar... belki fazla pozitif bi düşünce ama diğer türlü insan hakikaten çok endişeleniyor

Kendimi cok suclu hissediyorum ya ilk defa oruc tutmuyorum bi acayip oldum bi arkadasim 27 haftalik o tutuyo bana qaz veriyo ama tutamamki elim ayaqim titriyo sabah uyandiqimda bile hemde yazik deqilmi bebise okadar ilac falan almak zorundayiz yani

Kendimi cok suclu hissediyorum ya ilk defa oruc tutmuyorum bi acayip oldum bi arkadasim 27 haftalik o tutuyo bana qaz veriyo ama tutamamki elim ayaqim titriyo sabah uyandiqimda bile hemde yazik deqilmi bebise okadar ilac falan almak zorundayiz yani
Bence arkadaşının kendini kötü hissetmesi lazım bizler rahmimize düştüğü andan itibaren bebeklerimize bakmakla yükümlüyüz. Bunların en başında da iyi beslenmek geliyor. 17 saat aç kalmaktan bahsediyoruz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…