2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende oyle diyorumda canim anlamiyoki nebileyim ben o sorumluluqu alamam sahsen nebilim Allah korusun bebekte bi problem olsa kendimden bilirim direk

Bende oyle diyorumda canim anlamiyoki nebileyim ben o sorumluluqu alamam sahsen nebilim Allah korusun bebekte bi problem olsa kendimden bilirim direk
Neyin ne olduğunu bilen bi insansa yorum yapmamak en iyisi kendinize de laf söyletmeyin bu konuda . Bebeklerimiz bize Allah ın emaneti aynı zamanda :)

Kendimi cok suclu hissediyorum ya ilk defa oruc tutmuyorum bi acayip oldum bi arkadasim 27 haftalik o tutuyo bana qaz veriyo ama tutamamki elim ayaqim titriyo sabah uyandiqimda bile hemde yazik deqilmi bebise okadar ilac falan almak zorundayiz yani

ben de ilk kez tutmuyorum canim. keyfi olarak tutmuyor degiliz. bebislerimizi beslemek suanki onceligimiz. asıl iyi beslenmezsen ve kontrolde de doktor kilosu az derse veya baska bir yorum yaparsa asıl o zaman kendimizi suclu hissederiz. orucun kazası var sonucta. daha sonradan da tutabiliriz ama bebislerimizin beslenmesi suan cok onemli. kendini suçlu hissetme asla. rabbim gönlünden geceni bilir

Kızlar yaklaşık 1 saattir gaz sancısı gibi sancım var. Aralıklarla oluyor ve kısa sürüyor. Bugün 28+6 gunluk daha yalancı sancı olması için erken degil mi? Korkmalı mıyım? Magnezyum içtim hemen.

Neyin ne olduğunu bilen bi insansa yorum yapmamak en iyisi kendinize de laf söyletmeyin bu konuda . Bebeklerimiz bize Allah ın emaneti aynı zamanda :)

en iyisi ne sen ona tutma de,ne de o sana tut desin:)
herkes kendi bilir :)
Tabikide kizlar orucun sonradan kazasi var ama bidaha bu 1 ayi qeri qetirip bebeklerimizi beslememizin kazasi yok onlar icin anne karninda qecen her saniye onemli :) yok ben kesinlikle bu sene tutma taraftari deqilimde iste arkadasim aman nolacak Allah sabrini veriyo falan diyo bende etkilendim sanirim biraz oyuzden suclandim

Benimde 3 qundur var adet sancisimi qaz sancisimi bilemedim canim sklyo bu duruma ama takmamaya calisiyorum :)

Yalancı sancı olabilir canım korkma, geçenlerde bende de olmuştu hastaneye gittik doktor gaz dedi :) ama yalancı sancı da olur bu dönemlerde dedi. Geçmiş olsun.

sabrını verir zaten rabbim. agustos sicaklarinda tuttuk sonucta ama mesele sabır meselesi degil suanda. biz dayaniriz da bebisler de o kadar saat susuzluga ve acliga dayanacak bizle beraber,sorun o.
hic suclu hissetme kendini o yuzden. arkadasin da oyle rahat hissetmis kendini. ona da bir sey diyemeyiz. onemli olan ic rahatligidir. arkadasin tutarak kendini iyi hissediyor,sen de tutmayarak
ben de tutmuyorum ama rabbim gonlumden geceni biliyor diyorum ve kendimi boyle daha rahat hissediyorum.

Benimde 3 qundur var adet sancisimi qaz sancisimi bilemedim canim sklyo bu duruma ama takmamaya calisiyorum :)
Sağol canım valla içim rahatladı. Bende de ilk defa oldu aynı söylediğin gibi adet sancısı gibi ya da gaz. Erken doğumla alakalıdır belki diye korktum ama doktorum az once cevap verdi korkma diye.

Ben dün tuttum canım Allah sabrını vermesine veriyor da bebek aç kalıyor. Sırf ilk gün diye tuttum, biraz da merak ettim açıkçası dayanır miyim diye. Gayet de dayanıyor insan ama bebek için üzüldüm baya. İçim içimi yedi aç kaldı çocuk diye. Başka tutmayacagim zaten tam büyüme dönemi bebeğin. Çevremde çok var tuttum bir şey olmadı diyen ama sakınan göze çöp batar belki bizim bebeklere bir şey olur filan. Allah korusun.

Ya bu hamilelik takviminde yoğurt yiyin diyor da valla ben ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli yoğurt, süt tüketiyorum ama böyle olunca da kan ilacını ne zaman alacağımı bulamıyorum:)))

Kendimi cok suclu hissediyorum ya ilk defa oruc tutmuyorum bi acayip oldum bi arkadasim 27 haftalik o tutuyo bana qaz veriyo ama tutamamki elim ayaqim titriyo sabah uyandiqimda bile hemde yazik deqilmi bebise okadar ilac falan almak zorundayiz yani
Acligida geçtim susuzluğa nasıl dayanıyor benim tutmamız imkansız bazen oluyor bütün günü oturmadan bitiriyorum çalışmıyorum ama kızım var okulu kursu evin işleri eşim sürekli yanımızda olmadığı için herşey bende cesaret edemedim acikcasi

Ya bu hamilelik takviminde yoğurt yiyin diyor da valla ben ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli yoğurt, süt tüketiyorum ama böyle olunca da kan ilacını ne zaman alacağımı bulamıyorum:)))

ben gece yatarken aliyorum. 1-2 tane de erik atiyorum agzima c vitamini olsun yanina diye :)

Demir hapını hiç içmek istemiyorum bu hemoroid ağrısından sonra sanki icersem yine kabız olucam gibi geliyor hala geçmedi korkuyorum

Canim ben sabahlari ac karnina iciyorum.Kahvaltidan sonra 1 bardak sut iciyorum Yoqurduda oqle arasi oqun olarak bi kase yiyorum yani qerci daha 2 qundur basladim yemeye :):)

Doqru canim hemde cocuqun varsa daha zor ben ewde tek basima dayanamiyorum hep yatasim qeliyo o halde elim ayaqim titriyo senin durumunda daha zor tabi :) seneye artik kaza yapacaz borclarimizi tutacaz napalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…