2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gece çok fena yanma başladı bende, en az 20 kez wc ye gittim hanımlar. Öğlen doktoru aradık tek kullanımlık bi ilaç verdi, monoural gibi bişey adı... reçete gönderdi sağolsun telefondan.. içtim şimdi, inşallah işe yarar... kız da dışarı çıkmak istedi, oyuncağı alışverişi marketi şusu busu derken yine bu saate kadar hareket halinde kaldım hep... yolda uyudu Allahtan ama uyanınca nasıl başedicem bilmiyorum... mağazada çalışan bi kız vardı bizim, evleneceği için ayrılmak istemişti birkaç ay önce.. çocuk gelişi okumuş lisede, sonra da 2 yıllık üni'de sağlık okumuş... ama hemşirelik yapmak istemiyor, aradı part time eleman lazım mı diye, mağazaya değil ama eve lazım oyun ablası olarak dedim... "vallahi benim de içimden geçmişti abla" dedi :) çarşamba gelicek görüşücez.. Ayşe de ilk günden çok sevmişti, beraber gittiğimizde oyun parkına göndermiştim birkaç kez; sordum ister misin kızım diye ve hem çok güldü hem tamam dedi :) Umarım anlaşabiliriz, lütfen şans dileyin hanımlar :) benim yabani kızım çok çok çok zor alışıyor insanlara, o da sadece bazı insanlara... o yüzden tanımadığı biriyle olmayacak gibi... sabah biz çıktıktan sonra temizliğe kadın gelicek diye bile kıyamet koptu... öldük gülmekten babasıyla,, tamam kızım ütü yapıp gidicek diyoruz hayır gelmesin de ütü de yapmasın diyo.. o kadar yabani yani..:)

hemfikirim canim seninle kesinlikle ama iste herkes uzmanin dedigine gore hareket etmeyebiliyor,buna da dedigin gibi bir sey diyemiyoruz.doktorun verdigi ilacin bile kendi kafasina gore zararli olduguna karar verip kullanmayan insanlar var.

herkesin oncelikleri farkli oluyor,buna da saygi duyuyoruz.

Evt ama tutmayan gebeye de bak ben tutuyorum sen de tut demesi cok saçma ben bu duruma cok kızdım aslinda. Tabiki herkesin kendi tasarrufu cnm.

Yok cok içindeki incecik sert olması lazım dyenler var ama ben bu ikisi arasında kaldm kimse yatak almamış dmekki

Benimde iki kere oldu canım iki saat geçmedi sonra doktora yazdım bol su iç.tuvalete cıkmaya calış dinlen dedi.sonra yine haberleşelim dedi.yatınca daha cok agrıyordu neyse sonra sızmışım geçmişti.insan korkuyor. ben gaz yapan bişey var onu cok yemiştiminş. Geçer

Suyu olacak cnm ama nedenini bilmiyorum sanirim posasiz olmasi gerektiginden. Bir de muz tuket o da suyu arttiriyor muz suyu degil muzun kendisi
Tamam canim 1 hafta sonra tekrar caqirdi doktor suya bakma icin :) bari ozamana kadar iciyimde coqalsin az :) tam sinirda dedi yani az deil dedi :) 10 cm dedi ben anlamadim tabi cm hesabini :)

Sağol canım geçti benimde. İki saat sürdü yatıp dinlendim. Simdi tamamen geçti. Doktorda merak etme demişti zaten ama insan yinede endise ediyor işte..

Aynen tatlım ) biz kendimize bakalım. Onlar daha iyisini yapabiliyorsa yapsın da biraz da biz konuşalım :))

Valla ben de artık bazılarının demirini değil proteinini kalsiyumunu alsam da yeter diyorum. Yumurta ortalama olarak günlük %5 falan arttırıyor demir ihtiyacını ondan da demir almayıvereyim diyorum, peynirsiz de kahvaltı edecek değilim diye. Başka şeylerde de demirle kalsiyumunun etkisini kafamda tartıp eğer demir düşükse ona sadece kalsiyum gözüyle bakıyorum. Cidden kafayı yedirdi bu beslenme düzeni bana. Bir de benim kan değerim hep düşüktü, şimdi sınıra yakın ama yine düşük. Artmıyorsa artık ben ne yapayım diyorum, doğuma kadar iyi gitsin de sonrası Allah kerim :)

Çok haklısın inceleyince daha çok karısıyo işler sanki Bizim findik 10 gün geriden geliyo ya o yuzden karıştırmıyım tam alıyım vitaminlerini diyorum ama o kadar da dogru beslenebilmek icin diyetisyen flan olmak lazim sanirim :) ki diyetisyen bile peyniri ve yumurtayı aynı anda veriyo

Kızlar benimde 2 gündür belime ağrı giriyo ara ara . Birde dişlerim hamileliğe bağlı enfeksiyon olmuş antibiyotik kullanıyorum inşallah bir zararı olmaz bebeğe

Bel sırt ve kaburga ağrısından uyuyamıyorum. Zaten uyusam da 40 kez tuvalete kalkıyorum. 15 dk ayakta kalsam ayaklarım da ağrıyor. Eğilemiyorum. Yataktan inip cıkıp yerleşmek bile eziyet, o bile çok zor. Şu ağustos gelsin artık lütfen

Ayyyy kıyamam. Az kaldı sabret inşallah rahatlatacaksin

Aqustos qelmiyosa biz ona qidelim artik
saqa don sola don yemin ederim heryerim aqriyo bizim qelin hamileyken 5 tane yastikla uyurduda inanmazdim naz yapiyon diye buyuk konusmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…