- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Sağlık ocağında da yapıyorlar, orada da baktirabilirsin.Tam değeri hatırlamıyorum ama düşüktü.. Bu sütler yoğurtlar daha da düşünmemiştir inşallah.. bayadır da istemiyo tahlil bi soriyim bu kontrol de..
Aslında iyi hissetse bile bence biraz muamma cnm.. çünkü kendinin iyi hissetmesi yetmiyor, işin uzmanı ne derse o olması lazım ve şu an ilk üç ay ile son üç ay tutulmaması gerektiğinde hemfikir çoğu hekim... dördüncü ve altıncı aylar arasındaysa yine işinin ehli bir doktorun yakın müşahedesi ile tutulabilir diyorlar ki ne kadar yakın takip edilebilir bu durumda bilmiyorum... ama yine de tutana tutma diyemeyiz tabi, Allah yardım etsin bebişi de korusun diyebiliriz en fazla :)
Suyu olacak cnm ama nedenini bilmiyorum sanirim posasiz olmasi gerektiginden. Bir de muz tuket o da suyu arttiriyor muz suyu degil muzun kendisiArkadaslar bu amniyon sivisini havuc suyu artirir diyolarya ben havucun suyunu sıkmasamda rendeleyip direk yesem daha faydali olmazmi sizcede ?
Evt ama tutmayan gebeye de bak ben tutuyorum sen de tut demesi cok saçma ben bu duruma cok kızdım aslinda. Tabiki herkesin kendi tasarrufu cnm.hemfikirim canim seninle kesinlikle ama iste herkes uzmanin dedigine gore hareket etmeyebiliyor,buna da dedigin gibi bir sey diyemiyoruz.doktorun verdigi ilacin bile kendi kafasina gore zararli olduguna karar verip kullanmayan insanlar var.
herkesin oncelikleri farkli oluyor,buna da saygi duyuyoruz.
Yok cok içindeki incecik sert olması lazım dyenler var ama ben bu ikisi arasında kaldm kimse yatak almamış dmekkiYatak olayını ben de bilmiyorum. Beşikle gelen yatak yeterli olmaz mı, şilte yaptırmak gerekir mi vs... ilkinde ne verdilerse onu aldık da sanki biizm odamızdaki yatağı rahat değilmiş gibi gelmişti bana hep.. bu sefer ben de tecrübesiz gibiyim yani,,, yatak tecrübesi olan annelerden tavsiye alabilir miyiz lütfen :))))
Kızlar yaklaşık 1 saattir gaz sancısı gibi sancım var. Aralıklarla oluyor ve kısa sürüyor. Bugün 28+6 gunluk daha yalancı sancı olması için erken degil mi? Korkmalı mıyım? Magnezyum içtim hemen.
Tamam canim 1 hafta sonra tekrar caqirdi doktor suya bakma icin :) bari ozamana kadar iciyimde coqalsin az :) tam sinirda dedi yani az deil dedi :) 10 cm dedi ben anlamadim tabi cm hesabini :)Suyu olacak cnm ama nedenini bilmiyorum sanirim posasiz olmasi gerektiginden. Bir de muz tuket o da suyu arttiriyor muz suyu degil muzun kendisi
Ben de cm hesabini fln hic bilmiyorum cnm :) insallah artarTamam canim 1 hafta sonra tekrar caqirdi doktor suya bakma icin :) bari ozamana kadar iciyimde coqalsin az :) tam sinirda dedi yani az deil dedi :) 10 cm dedi ben anlamadim tabi cm hesabini :)
Sağol canım geçti benimde. İki saat sürdü yatıp dinlendim. Simdi tamamen geçti. Doktorda merak etme demişti zaten ama insan yinede endise ediyor işte..Benimde iki kere oldu canım iki saat geçmedi sonra doktora yazdım bol su iç.tuvalete cıkmaya calış dinlen dedi.sonra yine haberleşelim dedi.yatınca daha cok agrıyordu neyse sonra sızmışım geçmişti.insan korkuyor. ben gaz yapan bişey var onu cok yemiştiminş. Geçer
Aynen tatlımAğzımızla kuş tutsak yaranamayız bende 48 kilo ile hamile kaldim simdi 56 kiloyum banada hiç kilo almiyosun kendine bakmiyosun çocuğunu düşün diye bi ton laf söylüyorlar yani anlayacagin kilo alsan kilo aldin almasanda almadi diye laf ediyorlar laf söyleyip huzur kaçırmak isteyen her türlü yolunu buluyo. Çok doğru söylemişsin bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi boş.
Mesela benim şunda da kafam karısıyo.. sabah kahvaltıda yumurta yiyorum ee yumurta da demir var galiba yanında peynir yememek mi gerekiyo yada işte o kahvaltida tahin-pekmez flan yememek mi gerekiyo ? Hiçbirinin etkisi birbirini götürmesin diye siyirdim iyice neyi ne zaman yesem diye
Çok haklısın inceleyince daha çok karısıyo işler sankiValla ben de artık bazılarının demirini değil proteinini kalsiyumunu alsam da yeter diyorum. Yumurta ortalama olarak günlük %5 falan arttırıyor demir ihtiyacını ondan da demir almayıvereyim diyorum, peynirsiz de kahvaltı edecek değilim diye. Başka şeylerde de demirle kalsiyumunun etkisini kafamda tartıp eğer demir düşükse ona sadece kalsiyum gözüyle bakıyorum. Cidden kafayı yedirdi bu beslenme düzeni bana. Bir de benim kan değerim hep düşüktü, şimdi sınıra yakın ama yine düşük. Artmıyorsa artık ben ne yapayım diyorum, doğuma kadar iyi gitsin de sonrası Allah kerim :)
Ayyyy kıyamam. Az kaldı sabret inşallah rahatlatacaksinBel sırt ve kaburga ağrısından uyuyamıyorum. Zaten uyusam da 40 kez tuvalete kalkıyorum. 15 dk ayakta kalsam ayaklarım da ağrıyor. Eğilemiyorum. Yataktan inip cıkıp yerleşmek bile eziyet, o bile çok zor. Şu ağustos gelsin artık lütfen
Herkes bu günler iyi günleriniz diyor ama bakalim. :))))Aqustos qelmiyosa biz ona qidelim artik
saqa don sola don yemin ederim heryerim aqriyo bizim qelin hamileyken 5 tane yastikla uyurduda inanmazdim naz yapiyon diye buyuk konusmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?