2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın herkese. Günlerdir ilk defa düzgün bir uyku yuzu gördüm . Dinlenmek çok güzelmiş. Uyuyamadigimdan kaç gündür gergindim. Bugün daha sakin geçer insalllah. Kizim da hasta oluyor galiba burnu akıyor yoksa yarın tuvalet eğitimi başlayacaktı. Umarım bu aşamayı kolay geçeriz.
Kaç gecedir düzgün yatamadigimdan bebegimi gece öyle çok hissettim ki. Gece çok hareketli umarım dogumca tam tersi olur. Ve biraz sert hareket etmeye başladı artık. Rüyamda doğum pozisyonuna geçtiğini öğreniyordum. Umarım 30. Haftada muayeneye gittiğimde dr da aynısını söyler. Nedense bu kez sezeryan olacağım hissi var. Hangisi hayirlisiysa obolsun tabi ama çabuk toparlanmam lazım. Bize bakicak kimse yok cunku

Herkes bu günler iyi günleriniz diyor ama bakalim. :))))
İlkinde bana da aynısını dediklerinde anlamiyordum. Şimdi öyle iyi anlıyorum ki. Prensesmisim kızıma hamileyken. Şükür rahat bir hamileleik geçirmiştim kizim da ama yatakta donemiyorum aman midem yaniyor derdim. Yok yok iyi gunlermis . Genişler gelsin istiyoruz bir an önce ama bu günler asla geri gelmiyor. Hele ikincide hiç öyle rahat olunmuyor. Kızımla kosuyorum mümkün olduğu kadar. Park diyor iki kez çıkıyorum yatmak falan yok gündüz. O uudugunda yemek yapıyorum. Öyle yan gel yat yok. Sürekli taze yemek kendim için olmasa onun için yapıyorum. Asla şikayet değil ama ikinci dahada zor oluyor. Bel ağrılarıyla kardeş olduk.. yattigimda ic organlarim ağrıyor resmen. Ama uyuyup sabaha kadar yatabildiysem sansliyim. Anlayacaginiz ilk hamilelik gerçekten büyük rahatlık. Sadece kendini çok dinleyip sorguluylrsun oram ağrıyor burası ağrıyor normal mi. Peynirle yumurta vitamin öldürür mu sabah ne yiyorum, aksam yemeği yedim mi bazen unutuyorum ben açıkçası. Bazen kalkıyorum midem deliniyor. Aaa yemek yemedim diye o an aklıma geliyor. Çünkü kızıma yedirip o doydu mu ben doymuş hissiyatına kapiliyorm

masallah gözünaydın :) çok sevindim...Darısı herkesin basına...

28.haftadan günaydınlar ben bugün bu hemoroid belası için doktora gideceğim önce kendi doktorumu arayıp sonra genel.cerrahiye gideceğim.cok rahattım. Bu haftaya kadar herşey yolundaydı son üç ayda nereden çıktı bu illet 3gundur ben ben değilim resmen inşallah sürekli böyle.devam.etmez hamilelik zehir olacak yoksa

belli olmuyor ki hareketleri,stres yapma kendine.Hem taktıkca daha da az hareket ediyormus gibi geliyor.
Benimde gecen hafta daha az hareket ediyordu.Bu hafta arttı... Sonucta ultrasonda da hersey yolunda cıkmıs.Zamanı zamanını tutmayabiliyor.

Plasenta previa nın kademeleri oluyor,seninki o zaman en tehlikesiz olanı cok sükür.Asagıdan bakabilirsin.
Bende de var ,Marjinal plasenta previa durumu.
Sende dikkat et, bir de doktorun söyledi mi bilmiyorum ama eğer kabız durumu ,tuvalatte zorlanma vs olursa sakın kendini zorlama.Kanamaya yol acabiliyor,haberin olsun.
Onun dısında dikkat etttigin sürece Allahın izniyle bisey olmaz...

Plasenta previa, plasenta ile serviks (alt segment) arasındaki ilişkiye göre üç gruba ayrılır:
Tam (total) plasenta previa (%20-45): Plasenta rahim ağzını tamamen kapatmıştır.
Kısmi (parsiyel) plasenta previa (%30): Plasenta rahim ağzının bir kısmını kapatmıştır.
Marjinal plasenta previa (%25-50): Plasenta rahim ağzına yakındır ama kapatmaz.

Bazı gebeliklerde ise plasenta kenarı rahim alt segmentine yerleşmiştir, ancak doğum kanalını kapatmaz. Bu tür yerleşim gösteren plasentaya “alt segment yerleşimli plasenta” adı verilmektedir ve aslında bu durumun klinik olarak bir önemi bulunmamaktadır.

günaydın kızlar . bugün kendimi iyi hissetmiyorum ya dün misafir vardı annemgilde annemde hasta ona yardım etmem lazımdı çok yoruldum gece uyuyamadım elim sızlıyor ve göğüs kafesimin ortası ağrıyor.Ateşim yok ama ben kendimi yanıyor gibi hissediyorum ve işe geldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…