2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Çok gecmis olsun bu halde calısmakta ne zordur... İzin alıp gitme durumun varsa, izin al da eve git dinlen bari

günaydın arkadaşlar..bir hafta izin yaptım geldim. son 3 haftam izni bekleyenlerdenim bende..artık yorulmaya sıcaklardan etkilenmeye başlıyorum ayaklarımın altı yanıyor resmen.

Kızlar 32.haftada izne ayrılmak için 31+0 mı olmak gerekiyor yoksa 32+0'da olup 32 doldurmak mı gerekiyor?

Kesinlikle doğru,,, ilk hamilelikte el üstünde tutuluyordum ya,, bulaşıkları bile eşim kaldırıyordu akşam... annem yemek yapıyodu her akşam,,, yok buharda sebzeler yok balık vs... resmen kendi haline terkedilmiş hissediyorum :))) temizlik yapmıyorum,, yemek için de zorlamıyorum pek, bişey bulamazsa hazır söylüyor eşim... ama dediğin gibi çocuğu ve onun yemeğini vs ihmal edemiyorsun... sabah kahvaltıda holde bişeyler atıştırıyodu, babası dökersin kızım mutfağa gel dedi diye gücendi.. oturduğu yerde ağlamaya başladı "anne kucaaaak" diye.. nasıl almıcaksın? Kardeşine bişey olur desem ona kızıcak... banyosunu bazen babasına yaptırıyor ama genelde beni istiyor; bakıcıyla doğrudüzgün yemek yememeye başlamıştı bir hafta ben baktım herkes kilo almış dedi,, anne gibi olmuyor kimse.. ilkinde istediğim zaman yatıp istediğim zaman kalkardım, şimdi tamamen ona bağlı; bütün gece uyumasan bile o uyanınca uyanmak zorundasın vs vs... ilk hamileliği olanlar kesinlikle tadını çıkarsın, aslında hayatın ve günün tamamen size kaldığı son zamanlarınız bunlar :)) sonrası da ayrı güzel tabi ama neticede bambaşka bir hayat :))

S SUU cnm gecen kontrolun ne zamandi diye sormustum cvp atmadin umarım hersey yolundadır.

canım cumartesi doktora gittik çok önerilen övülen bir doktora gittik bu bebek kesin engelli beynindede sorun var aldırın dedi yani bu haytaına son verme işlemini önerdi çocuğada yazık felan diye birüsürü laf etti inan beynimiz okadar dolduki bebğin kilosu 720 gr haftasıda 3 hafta geride dedi biz tabi çıktık ordan başka bir doktora gittik daha önce birkere gitmiştik onada oda bebğin 500 gr civarda olduğunu hafta olarak çok geride kesinlikle problemli bi çocuk dedi ellerini açmıoyo tek ayağı düşük dedi ama beyninde bir problem yok dede diğer doktorun söyleidğini söyledik bu hafta için onu yapmak çok anlamsız gelişimini takip edelim duruma göre değerlendrelim dedi inan okadar kötü durumdayızki anlam veremiyoruz hiiçbişeye neyapıcağımızı nereye gideceğimizi şaşırdık kaldık

Canim benim nolur uzulme ya sen boyle yaziyosunya ama icimden bi ses nedense hicbiseyi yok bebeqin diyo ne yapmayi dusunuyosun peki yokmuymus bi caresi falan bu haftaya kadar normaldi nerden cikti simdi bu her şerde bir hayir vardir az daha bekle benim kardesime beyni su topluyo demisti diktor annem aldirmadi suan 18 yasinda hicbuseysi yok .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…