canım cumartesi doktora gittik çok önerilen övülen bir doktora gittik bu bebek kesin engelli beynindede sorun var aldırın dedi yani bu haytaına son verme işlemini önerdi çocuğada yazık felan diye birüsürü laf etti inan beynimiz okadar dolduki bebğin kilosu 720 gr haftasıda 3 hafta geride dedi biz tabi çıktık ordan başka bir doktora gittik daha önce birkere gitmiştik onada oda bebğin 500 gr civarda olduğunu hafta olarak çok geride kesinlikle problemli bi çocuk dedi ellerini açmıoyo tek ayağı düşük dedi ama beyninde bir problem yok dede diğer doktorun söyleidğini söyledik bu hafta için onu yapmak çok anlamsız gelişimini takip edelim duruma göre değerlendrelim dedi inan okadar kötü durumdayızki anlam veremiyoruz hiiçbişeye neyapıcağımızı nereye gideceğimizi şaşırdık kaldık
Canim benim nolur uzulme ya sen boyle yaziyosunya ama icimden bi ses nedense hicbiseyi yok bebeqin diyone yapmayi dusunuyosun peki yokmuymus bi caresi falan bu haftaya kadar normaldi nerden cikti simdi bu her şerde bir hayir vardir az daha bekle benim kardesime beyni su topluyo demisti diktor annem aldirmadi suan 18 yasinda hicbuseysi yok .s
Canım dile kolay söylemesi ama herşeyde bi hayır vardır.inş.herşey yoluna girer.canım cumartesi doktora gittik çok önerilen övülen bir doktora gittik bu bebek kesin engelli beynindede sorun var aldırın dedi yani bu haytaına son verme işlemini önerdi çocuğada yazık felan diye birüsürü laf etti inan beynimiz okadar dolduki bebğin kilosu 720 gr haftasıda 3 hafta geride dedi biz tabi çıktık ordan başka bir doktora gittik daha önce birkere gitmiştik onada oda bebğin 500 gr civarda olduğunu hafta olarak çok geride kesinlikle problemli bi çocuk dedi ellerini açmıoyo tek ayağı düşük dedi ama beyninde bir problem yok dede diğer doktorun söyleidğini söyledik bu hafta için onu yapmak çok anlamsız gelişimini takip edelim duruma göre değerlendrelim dedi inan okadar kötü durumdayızki anlam veremiyoruz hiiçbişeye neyapıcağımızı nereye gideceğimizi şaşırdık kaldık
Canım biliyorum söylemesi kolay ama sen içini ferah tutmaya çalış, Allah'tan ümit kesilmez. Bu hayatta herkesin farklı imtihanı var, bazen evlatlarımızla sınanıyoruz. Umarım her şey yoluna girer. Dualarım sizinle.
Canım dile kolay söylemesi ama herşeyde bi hayır vardır.inş.herşey yoluna girer.
InsaAllah senin bebisin coooook quclu cikarda Rabbim'inde izniyle bidahaki kontrolde butun herkesi sasirtir canim benim dualarim seninle mubareke ramazan ayindabilmiyorumki canım okadar çok şey söylüyolarki iyi bi doktor olarak önerilen doktora gittik o keisnlikle aldırmamız taraftarı tabiki keisnlikle öyle bişey yaptırmıycaz ama okadar aklımız karışıkki tarifsiz bi duygu yaşıyoruz inanki takip edicez en son bakalım ne olucak sonuç
canım cumartesi doktora gittik çok önerilen övülen bir doktora gittik bu bebek kesin engelli beynindede sorun var aldırın dedi yani bu haytaına son verme işlemini önerdi çocuğada yazık felan diye birüsürü laf etti inan beynimiz okadar dolduki bebğin kilosu 720 gr haftasıda 3 hafta geride dedi biz tabi çıktık ordan başka bir doktora gittik daha önce birkere gitmiştik onada oda bebğin 500 gr civarda olduğunu hafta olarak çok geride kesinlikle problemli bi çocuk dedi ellerini açmıoyo tek ayağı düşük dedi ama beyninde bir problem yok dede diğer doktorun söyleidğini söyledik bu hafta için onu yapmak çok anlamsız gelişimini takip edelim duruma göre değerlendrelim dedi inan okadar kötü durumdayızki anlam veremiyoruz hiiçbişeye neyapıcağımızı nereye gideceğimizi şaşırdık kaldık
inşallah inanki çok zor bi dönem geçiriyoruz herşeye razıyız ama psikolojik olarak çökmüş durumdayız içinde olduğumuz durum okadar karışıkki ortada net hiçbirşey yok kesin olarak
Bende hic olmadi canim ama sanki enfeksiyon qibi o.Kızlar bazen sarı bazen yeşil gibi akıntım oluyor.doktora söylüyorum fitil veriyor biraz geçiyor sonra yine oluyor.kokulumu diye soruyor.değil ama şaştım bende acaba sarımı yeşilmi kokukumu kont. Etmekten.sizde oluyor mu.
Mübarek günde allahtan umit kesilmez onceden varmiydi gerilik birden bire.mi oldu bol bol ceviz ve kirmizi et ye cnm bi yakinim bunlarla bebegin beynindrki uru eritti ve kendisi de doktordu. Sana ankarada iki isim önereceğim bi arastir derim aydan asyali biri ve özgür deren riskli gebelik uzmsnlari ikiside profesör.dualarim seninle allah yardımcın olsuninşallah inanki çok zor bi dönem geçiriyoruz herşeye razıyız ama psikolojik olarak çökmüş durumdayız içinde olduğumuz durum okadar karışıkki ortada net hiçbirşey yok kesin olarak
İdar tahlinde bişey yok ama vajinal bişey se bilmiyorum bu hafta kont. Var doktora detaylı sorarım bakalım.inş bişey cıkmazBende hic olmadi canim ama sanki enfeksiyon qibi o.
Mübarek günde allahtan umit kesilmez onceden varmiydi gerilik birden bire.mi oldu bol bol ceviz ve kirmizi et ye cnm bi yakinim bunlarla bebegin beynindrki uru eritti ve kendisi de doktordu. Sana ankarada iki isim önereceğim bi arastir derim aydan asyali biri ve özgür deren riskli gebelik uzmsnlari ikiside profesör.dualarim seninle allah yardımcın olsun
Canım merhaba çok geçmiş olsun allah bebeğine sağlık sıhhat şifa versin inşallah. Umarım bir sorun yoktur sadece minyon bir bebektir ve o da haftasını zamanla yakalar. Hangi şehirde yaşıyorsunuz birinci gebelikte gittiğim perinatoloğu önerebilirim . İstanbulda benim bahsettiğim doktor profosör. En azından gözün kapalı güvenebileceğşn bir doktorxan fikir almış olursuncanım cumartesi doktora gittik çok önerilen övülen bir doktora gittik bu bebek kesin engelli beynindede sorun var aldırın dedi yani bu haytaına son verme işlemini önerdi çocuğada yazık felan diye birüsürü laf etti inan beynimiz okadar dolduki bebğin kilosu 720 gr haftasıda 3 hafta geride dedi biz tabi çıktık ordan başka bir doktora gittik daha önce birkere gitmiştik onada oda bebğin 500 gr civarda olduğunu hafta olarak çok geride kesinlikle problemli bi çocuk dedi ellerini açmıoyo tek ayağı düşük dedi ama beyninde bir problem yok dede diğer doktorun söyleidğini söyledik bu hafta için onu yapmak çok anlamsız gelişimini takip edelim duruma göre değerlendrelim dedi inan okadar kötü durumdayızki anlam veremiyoruz hiiçbişeye neyapıcağımızı nereye gideceğimizi şaşırdık kaldık
Canım merhaba çok geçmiş olsun allah bebeğine sağlık sıhhat şifa versin inşallah. Umarım bir sorun yoktur sadece minyon bir bebektir ve o da haftasını zamanla yakalar. Hangi şehirde yaşıyorsunuz birinci gebelikte gittiğim perinatoloğu önerebilirim . İstanbulda benim bahsettiğim doktor profosör. En azından gözün kapalı güvenebileceğşn bir doktorxan fikir almış olursun
Canımm sağlıkla sihhatle kucağına gelsin insallah..cok zor çok iyi biliyorum.. Allah'a sığınmaktan başka yapacak birşeyimiz yok suan..Umarim butun doktorlar yanılır.. Dualarım seninle ve bebeginle..canım cumartesi doktora gittik çok önerilen övülen bir doktora gittik bu bebek kesin engelli beynindede sorun var aldırın dedi yani bu haytaına son verme işlemini önerdi çocuğada yazık felan diye birüsürü laf etti inan beynimiz okadar dolduki bebğin kilosu 720 gr haftasıda 3 hafta geride dedi biz tabi çıktık ordan başka bir doktora gittik daha önce birkere gitmiştik onada oda bebğin 500 gr civarda olduğunu hafta olarak çok geride kesinlikle problemli bi çocuk dedi ellerini açmıoyo tek ayağı düşük dedi ama beyninde bir problem yok dede diğer doktorun söyleidğini söyledik bu hafta için onu yapmak çok anlamsız gelişimini takip edelim duruma göre değerlendrelim dedi inan okadar kötü durumdayızki anlam veremiyoruz hiiçbişeye neyapıcağımızı nereye gideceğimizi şaşırdık kaldık
bi önceki kontorolde çıktı canım git gide daha fazlalaşıyor yememe dikkat ediyorum riskligebelik uzmanlarına göründüm 2 tane 2 tane değişik doktor gördü araştırıyım bi senin dedikleirnde ama her doktor farklı birşey sötlüyor inan çaresiz kaldık dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Şu mübarek günlerde hepimizin duası senle ve bebeğinle Rabbim inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Sizin gibi zor durumda olan kim varsa onlara da ve hepimize yardım etsin.amin canım benim inşallah dualarımız o şekilde hep evet istanbuldayım çok iyi doktorlara gittim sen hangisine gittin acaba adı ne artık doktora gitmek dahi istemiyoruz inanki okadar yıprandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?