2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Canım biliyorum söylemesi kolay ama sen içini ferah tutmaya çalış, Allah'tan ümit kesilmez. Bu hayatta herkesin farklı imtihanı var, bazen evlatlarımızla sınanıyoruz. Umarım her şey yoluna girer. Dualarım sizinle.

bilmiyorumki canım okadar çok şey söylüyolarki iyi bi doktor olarak önerilen doktora gittik o keisnlikle aldırmamız taraftarı tabiki keisnlikle öyle bişey yaptırmıycaz ama okadar aklımız karışıkki tarifsiz bi duygu yaşıyoruz inanki takip edicez en son bakalım ne olucak sonuç

Canım dile kolay söylemesi ama herşeyde bi hayır vardır.inş.herşey yoluna girer.

inşallah inanki çok zor bi dönem geçiriyoruz herşeye razıyız ama psikolojik olarak çökmüş durumdayız içinde olduğumuz durum okadar karışıkki ortada net hiçbirşey yok kesin olarak

InsaAllah senin bebisin coooook quclu cikarda Rabbim'inde izniyle bidahaki kontrolde butun herkesi sasirtir canim benim dualarim seninle mubareke ramazan ayinda

Canım ne doktorlar neler diyor da sonra yanılıyorlar,ya da bebek toparlıyor.Bilmiyorum bunları söylemekte yanlış mı ama ne diyecegimi bilemiyorum.İçini ferah tut canım.
Allah inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

inşallah inanki çok zor bi dönem geçiriyoruz herşeye razıyız ama psikolojik olarak çökmüş durumdayız içinde olduğumuz durum okadar karışıkki ortada net hiçbirşey yok kesin olarak

Canım içimden geleni söyliyim ben sana. Bence aldırmayın. Gerçekten çok içten söylüyorum bunu, ben işin sonunun iyi olacağını düşünüyorum. Üzüntünü de çok iyi anlıyorum, evladınla sınanmak büyük bir imtihan. Allah yardımcınız olsun.

Kızlar bazen sarı bazen yeşil gibi akıntım oluyor.doktora söylüyorum fitil veriyor biraz geçiyor sonra yine oluyor.kokulumu diye soruyor.değil ama şaştım bende acaba sarımı yeşilmi kokukumu kont. Etmekten.sizde oluyor mu.

Bende hic olmadi canim ama sanki enfeksiyon qibi o.

Mübarek günde allahtan umit kesilmez onceden varmiydi gerilik birden bire.mi oldu bol bol ceviz ve kirmizi et ye cnm bi yakinim bunlarla bebegin beynindrki uru eritti ve kendisi de doktordu. Sana ankarada iki isim önereceğim bi arastir derim aydan asyali biri ve özgür deren riskli gebelik uzmsnlari ikiside profesör.dualarim seninle allah yardımcın olsun

bi önceki kontorolde çıktı canım git gide daha fazlalaşıyor yememe dikkat ediyorum riskligebelik uzmanlarına göründüm 2 tane 2 tane değişik doktor gördü araştırıyım bi senin dedikleirnde ama her doktor farklı birşey sötlüyor inan çaresiz kaldık dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Canım merhaba çok geçmiş olsun allah bebeğine sağlık sıhhat şifa versin inşallah. Umarım bir sorun yoktur sadece minyon bir bebektir ve o da haftasını zamanla yakalar. Hangi şehirde yaşıyorsunuz birinci gebelikte gittiğim perinatoloğu önerebilirim . İstanbulda benim bahsettiğim doktor profosör. En azından gözün kapalı güvenebileceğşn bir doktorxan fikir almış olursun

amin canım benim inşallah dualarımız o şekilde hep evet istanbuldayım çok iyi doktorlara gittim sen hangisine gittin acaba adı ne artık doktora gitmek dahi istemiyoruz inanki okadar yıprandık

Canımm sağlıkla sihhatle kucağına gelsin insallah..cok zor çok iyi biliyorum.. Allah'a sığınmaktan başka yapacak birşeyimiz yok suan..Umarim butun doktorlar yanılır.. Dualarım seninle ve bebeginle..

rabbim icinize frahlik ve bebisine saglik sıhhat versin. yasadiklariniz kolay degil ama insallllah bebisini saglikli bir sekilde kucagina alacagina inaniyorum. dualarim sizinle.

amin canım benim inşallah dualarımız o şekilde hep evet istanbuldayım çok iyi doktorlara gittim sen hangisine gittin acaba adı ne artık doktora gitmek dahi istemiyoruz inanki okadar yıprandık
Şu mübarek günlerde hepimizin duası senle ve bebeğinle Rabbim inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Sizin gibi zor durumda olan kim varsa onlara da ve hepimize yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…