- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
amin canım inşallahinsallah iyi haberlerle gelirsin canim. ama stres yapma stres vucudun icin iyi degil
benim sesim ve gozum normale dondu. oksurugum de kesildi. antibiyotigim bugun bitti. ama bu sabah yine bogazim aciyordu yutkunurken. tam geciyor derken tekrar baslamaz umarim.
hepimiz kazasiz belasiz atlatsak su son aylari. baska bisey istemiyorum
kaç haftaydın canm sen
Evt cnm omuzlar vb fln hayli hayli oluyor ama önü mumkun degil kapanmiyor gobus aldi basini gitti :))Ben normalde de eşimin eskiden alıp neredeyse hiç giymediği bir düzine tişörtü giyiyordum evde, şimdi ilk defa karnım kıyafeti germeye başladı. Bir de dışarıda da eşime artık olmayan gömleklerden giymişliğim var, karnı kapanmıyor ama omuzları artık oturuyor içine bir tişört giyip önü açık bırakınca çok güzel oluyor. Zaten onun gömleklerini hep çok beğenmişimdir ilk kez oluyor üzerime :) Size de bir denemenizi tavsiye ederim.arch2401 eğer omuzları oluyorsa önünü açık bırak, havalı olabilir. Sen de çok kilo almamıştın belki sana da uyar.
Damaklılar daha büyüyünce tavsiye ediliyor, sanırım diş ve damak gelişimi içindi.
Her gün bir yeni bilgi işte, Konak tarağı diye bir şey olduğunu bile bilmiyordum.
Genel olarak Sebamed ve Mustela denmiş. Ben de ikisinden birini alırım muhtemelen. Çok teşekkürler yardimci oldugunuz için :)
Hanımlar şampuan olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Ya da daha önce kullananlar hangi şampuanlardan memnun kaldınız? Ay karar verilecek ne çok şey var ya :)
ewet canım böbrek rahatsızlığım var,ama ağrım yok çok şükür, bende protein kaçağı var idrarda belli oldu oda, ama sebebini bulamıyorlar hastalığın 5 sene oldu,2 kez biyopsi oldum, senin bir sıkıntı olsa kan ve idrar da çıkardı sanırım, ama bazı doktorlar anlamıyorlar yada anlık bir değer diyip üstünde durmayabiliyorlar,benim ilk idrarda protein çıktığında dr uyarıda bulunmamıştı,ben netten araştırmıstım negatif olması gerektiği pozitifin böbrek ile ilgili sorun olduğu yazınca dr a gitmiştim,neden doktorlar görüpte uyarmıyorlar dediğimde de o anlık vücutta oluşan enfeksiyondan dolayı vs. protein çıkartabilir, o yüzden demişti. saçma aslında ama doktoruna denk gelmek lazım işte, senin büyük ihtimalle hamilelikten kaynaklanıyor olabilir canım,bebek belki baskı yapıyordur,ama yinede her ihtimale karşı doktoruna bahsedersen daha iyi bilgi alabilirsinbalbocegim2 canim senin bobrek problemin vardi demi ? Ya benim arada bir bobreqime acayip bi aqri qiriyo bole ensemden asaqi kaynar sular dokuluyo qibi elim ayaqim titriyo acaba bobrekte problemmi varki kan verdim qecen qun orda cikarmi problem varsa ?
Kızlar benim diş ağrım bir türlü geçmiyor ya naPcam bilmiyorum daha doğrusu 3 gün geçiyor 1 gün tutuyor , sanırım yediğim bişe dişimin arasında kalıyor yani öyle olabilir mi sizce doktora göre görünürde bişe yok anca röntgenle anlaşılabilir , istersen kurşun yelek giydirip röntgen çekebiliriz dedi kabul etmedim ama bu ağrı artık dayanılmaz oluyor Bide başıma vurdu mu ağrısı bütün gün iptalim.Parol içmek istemiyorum ama bugün dayanamadım 1 tane içtim , karanfil koyuyorum fırçalıyorum gargara yapıyorum bana mısın demiyor
Kizlar benim bebis dönmüs 31. Haftadayiz 1500 gr olmusuz sükür iyi gidiyoruz :)
Kizlar benim bebis dönmüs 31. Haftadayiz 1500 gr olmusuz sükür iyi gidiyoruz :)
Masallaahh bebişine,ne güzel haber...
Allah saglıkla kucagına & kucagımıza almamızı nasip etsin her birimizin.
maşallahh
tamam canım, çokk sağolCanım ben bir defa bübchen denedim oğlum hemen egzama oldu tavsiye etmem yine en iyisi sebamed veya mustela
dimiiiBen 2 yaşından sonra bübchen e geçmiştim ondan da memnundum. Tavsiye ederim. Şimdi 4 yaşında bakıyorum sebamed bübchen Nivea hangisi indirimdeyse onu alıyorum:) saç telleri bile kıymetli arkedeş. Kendime almadım ni kere 40 liralık şampuan :)))))
Hanımlar çok saçmasapan bi gün geçirdim.. bundan dört yıl önce birisi benim çeklerimin sahtesini yapıp kötü bi imza taklidiyle piyasada kullanmıştı. O zaman çek bankadan sorulunca hesabımda da o an para olmadığı için hemen anlaşıldı mevzu; ama hem kamu davası olduğu için hem de banka da davacı olduğu için ben de müşteki oldum tabi.. zaten her halikarda mağdur durumdaydım... 2015'de karakoldan imza ve yazı örneği vermem için çağırmışlardı gittik verdik eşimle bi sayfa bişey... bu arada ikametgahım hala karşıda olduğu için oradaki karakoldan çağırdılar tabi... ne oldu neden oldu anlamadık, tekrar aradılar, "9 sayfa!" daha yeterli yazı ve imza örneği istemiş savcı.. sağ el ayakta sol el ayakta sağ el oturarak sol el oturarak vs vs.. imza rakam yazı şu bu... hamile mamile demiyor kimse tabi haklı olarak... zaten aşırı rahatsız olduğum iki yer adliye ve karakoldur; bi de o kadar yol gidince çok fena gerildim... marmarayla rahat oluyor nispeten diye öyle gittik... manyak kadının teki taş çatlasın 3-4 yaşındaki kızını marmaraydan inerken kapıdan hızlı geçemedi diye bi tokatladı dayanamadım "yavaş" diye bağırdım. Eşim de bırak tamam falan dedi ama zaten sinirim tepemdeydi el kadar çocuğa vurulur mu falan diye söylendim,,, arsız utanıcağı yerde "sana ne" dedi gitti.. kapalı kadın, ramazan günü Allah bilir oruçlu.. nasıl sert vurdu, nasıl içim acıdı anlatamam... gece kızım üçte uyandı beş buçuğa kadar uyumadı diye söylenmiştim biraz,, onun için bile sabah o kadar kızdım ki kendime niye sakin davranmayıp çocuğu üzdüm diye... sonra kadını görünce bi bize bak bi şu kadına dedim... ya biz şimdi şurada "hangi şampuanı alsak" derecesinde titizleniyoruz daha doğmamış bebeklerimiz için; orada sapasağlam kadın çocuğu kucağına alıp indireceği yerde çocuk kendi atlayamadı diye tokat atıyor! Hatırlayınca çok fena sinirleniyorum hala! Neyse.. Anadolu yakasını çok özlemişim, her türlü şımarıklığı yaptım kocama, yedirdi içirdi getirdi sağolsun... biraz keyiflendim... ama şu saçma dava çok canımı sıkıyor düşündükçe,, ucundan kim çıkıcak merak ediyorum, ama bi şekilde savcılık sıkıya almış işi gibi görünüyo, nolur dua edin de adliyeydi duruşmaydı diye kırk kere sürünmek zorunda kalmayayım el kadar bebeklebir de elin pislik adamları yapar böyle bi işi anca,, başımıza dert alıcaz diye de korkuyorum ama olay dolandırıcılık olunca ben şikayetçi değilim de diyemiyorsunuz bu noktada günlük gibi dert döktüm resmen... hakkınızı helal edin :) niyeyse bu ara başka kimseye dertlenesim gelmiyor; biraz sızlansam hamilelik hormonu şu bu mevzuları başlıcak gibi geliyor :) hamile hamileye deyince sorun yok da, dışarıdan vesveseli muamelesi görünce fena bozuluyorum...
Maşallah bebeğine canm. Doğum pozisyonuna gecmeside sahane olmuş. Darısı bizlere insallahSagolun kızlar
Tamam canim cok tesekkur ederim.Boyle beni bayiltacak bi aqri hissediyorum o derece haftada 1 yokluyo sanki surekli kan idrar veriyorumda bisey demiyolar ben tekrar vereyim hemde bi sorayimewet canım böbrek rahatsızlığım var,ama ağrım yok çok şükür, bende protein kaçağı var idrarda belli oldu oda, ama sebebini bulamıyorlar hastalığın 5 sene oldu,2 kez biyopsi oldum, senin bir sıkıntı olsa kan ve idrar da çıkardı sanırım, ama bazı doktorlar anlamıyorlar yada anlık bir değer diyip üstünde durmayabiliyorlar,benim ilk idrarda protein çıktığında dr uyarıda bulunmamıştı,ben netten araştırmıstım negatif olması gerektiği pozitifin böbrek ile ilgili sorun olduğu yazınca dr a gitmiştim,neden doktorlar görüpte uyarmıyorlar dediğimde de o anlık vücutta oluşan enfeksiyondan dolayı vs. protein çıkartabilir, o yüzden demişti. saçma aslında ama doktoruna denk gelmek lazım işte, senin büyük ihtimalle hamilelikten kaynaklanıyor olabilir canım,bebek belki baskı yapıyordur,ama yinede her ihtimale karşı doktoruna bahsedersen daha iyi bilgi alabilirsinsıkıntı yapma şimdiden ok :)
Canim cok qecmis olsun hic merak etme canini skma Allah qoruyo kimin hakli haksiz olduqunu elbet qercek ortaya cikarHanımlar çok saçmasapan bi gün geçirdim.. bundan dört yıl önce birisi benim çeklerimin sahtesini yapıp kötü bi imza taklidiyle piyasada kullanmıştı. O zaman çek bankadan sorulunca hesabımda da o an para olmadığı için hemen anlaşıldı mevzu; ama hem kamu davası olduğu için hem de banka da davacı olduğu için ben de müşteki oldum tabi.. zaten her halikarda mağdur durumdaydım... 2015'de karakoldan imza ve yazı örneği vermem için çağırmışlardı gittik verdik eşimle bi sayfa bişey... bu arada ikametgahım hala karşıda olduğu için oradaki karakoldan çağırdılar tabi... ne oldu neden oldu anlamadık, tekrar aradılar, "9 sayfa!" daha yeterli yazı ve imza örneği istemiş savcı.. sağ el ayakta sol el ayakta sağ el oturarak sol el oturarak vs vs.. imza rakam yazı şu bu... hamile mamile demiyor kimse tabi haklı olarak... zaten aşırı rahatsız olduğum iki yer adliye ve karakoldur; bi de o kadar yol gidince çok fena gerildim... marmarayla rahat oluyor nispeten diye öyle gittik... manyak kadının teki taş çatlasın 3-4 yaşındaki kızını marmaraydan inerken kapıdan hızlı geçemedi diye bi tokatladı dayanamadım "yavaş" diye bağırdım. Eşim de bırak tamam falan dedi ama zaten sinirim tepemdeydi el kadar çocuğa vurulur mu falan diye söylendim,,, arsız utanıcağı yerde "sana ne" dedi gitti.. kapalı kadın, ramazan günü Allah bilir oruçlu.. nasıl sert vurdu, nasıl içim acıdı anlatamam... gece kızım üçte uyandı beş buçuğa kadar uyumadı diye söylenmiştim biraz,, onun için bile sabah o kadar kızdım ki kendime niye sakin davranmayıp çocuğu üzdüm diye... sonra kadını görünce bi bize bak bi şu kadına dedim... ya biz şimdi şurada "hangi şampuanı alsak" derecesinde titizleniyoruz daha doğmamış bebeklerimiz için; orada sapasağlam kadın çocuğu kucağına alıp indireceği yerde çocuk kendi atlayamadı diye tokat atıyor! Hatırlayınca çok fena sinirleniyorum hala! Neyse.. Anadolu yakasını çok özlemişim, her türlü şımarıklığı yaptım kocama, yedirdi içirdi getirdi sağolsun... biraz keyiflendim... ama şu saçma dava çok canımı sıkıyor düşündükçe,, ucundan kim çıkıcak merak ediyorum, ama bi şekilde savcılık sıkıya almış işi gibi görünüyo, nolur dua edin de adliyeydi duruşmaydı diye kırk kere sürünmek zorunda kalmayayım el kadar bebeklebir de elin pislik adamları yapar böyle bi işi anca,, başımıza dert alıcaz diye de korkuyorum ama olay dolandırıcılık olunca ben şikayetçi değilim de diyemiyorsunuz bu noktada günlük gibi dert döktüm resmen... hakkınızı helal edin :) niyeyse bu ara başka kimseye dertlenesim gelmiyor; biraz sızlansam hamilelik hormonu şu bu mevzuları başlıcak gibi geliyor :) hamile hamileye deyince sorun yok da, dışarıdan vesveseli muamelesi görünce fena bozuluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?