2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
amin canım inşallah stres iyi değil ama işte elinde olmuyor insanın
daha iyi olmana sevindim canım,tekrarlamaz inşallah,sen boğazın için ıhlamur vs sıcak şeyler içmeye dewam et, geçicektir

Evt cnm omuzlar vb fln hayli hayli oluyor ama önü mumkun degil kapanmiyor gobus aldi basini gitti :))

ewet canım böbrek rahatsızlığım var,ama ağrım yok çok şükür, bende protein kaçağı var idrarda belli oldu oda, ama sebebini bulamıyorlar hastalığın 5 sene oldu,2 kez biyopsi oldum, senin bir sıkıntı olsa kan ve idrar da çıkardı sanırım, ama bazı doktorlar anlamıyorlar yada anlık bir değer diyip üstünde durmayabiliyorlar,benim ilk idrarda protein çıktığında dr uyarıda bulunmamıştı,ben netten araştırmıstım negatif olması gerektiği pozitifin böbrek ile ilgili sorun olduğu yazınca dr a gitmiştim,neden doktorlar görüpte uyarmıyorlar dediğimde de o anlık vücutta oluşan enfeksiyondan dolayı vs. protein çıkartabilir, o yüzden demişti. saçma aslında ama doktoruna denk gelmek lazım işte, senin büyük ihtimalle hamilelikten kaynaklanıyor olabilir canım,bebek belki baskı yapıyordur,ama yinede her ihtimale karşı doktoruna bahsedersen daha iyi bilgi alabilirsin sıkıntı yapma şimdiden ok :)

Çok gecmis olsun cnm dis agrısı da kötüdür ya... bi dis agrısı bi kulak agrısı fenadır valla
Doktor bana da basagrım için parol vermisti ama kesmedigi için işe yaramıyor diye sadece 1 kere kullandım.İyi geliyorsa kullanmanda bir sakınca yok bence,bütün doktorlar veriyor.

cok gecmis olsun cnm.
insallah bi an önce lehinize sonuclanır da,seninde için rahat eder... Çokta takma stres yapma su ara kendine.

Tamam canim cok tesekkur ederim.Boyle beni bayiltacak bi aqri hissediyorum o derece haftada 1 yokluyo sanki surekli kan idrar veriyorumda bisey demiyolar ben tekrar vereyim hemde bi sorayim sanada cok qecmis olsun tekrardan insaAllah qecer duzelir skntilarin

Canim cok qecmis olsun hic merak etme canini skma Allah qoruyo kimin hakli haksiz olduqunu elbet qercek ortaya cikar Ya nasil insanlar var ya kul hakki demiyolar bisey demiyolar varya sadece bu dunyayi dusunuyolar... bizide haberdar et insaAllah hersey yoluna qirer bian once atlatirsiniz bu skntili sureci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…