- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
amin canım çok sağol, içinin rahat etmesi için sor tabi, bişey çıkmaz Allahın izni ile inşallahTamam canim cok tesekkur ederim.Boyle beni bayiltacak bi aqri hissediyorum o derece haftada 1 yokluyo sanki surekli kan idrar veriyorumda bisey demiyolar ben tekrar vereyim hemde bi sorayimsanada cok qecmis olsun tekrardan insaAllah qecer duzelir skntilarin
Yeşil erik çok işe yarıyor, ayrıca magnezyum da öyle. Dene bence bunları canımKızlar sabah doktorla konuştum krem fitil ve duphalac şurup verdi yanlız şurubu zor durumda kalmadan kullanma kabızlık için doğal yöntemler dene dedi siz ne diyorsunuz ne yapsam bilemedim
Ben çok severim ama eşim tabi ki beğenmediKızlar Ekin ismini nasıl buluyorsunuz. Fikirlerinizi bekliyorum
Cnm kıyafeti varsa yeter, hastane çıkışını ve yedeğini yıka ütüle koy kenara; gerisi Allah korusun ama ihtiyaç olursa inan çok kolay.. kim olsa gider alır bi paket bezle bi emzik.. hiç telaşlanma öyle şeyler için.. insan bu haftalarda panikliyor, herşeyi elimle hazırlayayım içim rahat etsin diyoruz ama doğumdan sonra anlıyorsun aslında hiç de dert edilecek şeyler olmadığını...
Cnm ayrıca sabun almana gerek yok, onlar saç ve vücut diye geçiyor, ikisine de kullanıyorsun yani.
Günaydın kızlar, ya şu izin konusunda ne yapmayı dusunuyorsunuz? Yani 32. Haftada hemen izine çıkacak mısınız yoksa 37.haftayı bekleyecek misiniz? Ben o kadar cok yorgunum ki hemen izine çıkmak istiyorum ama annemle eşim biraz daha dayan diyorlar. Annem yardıma gelecek temmuzda akşamları ben yemek yapar evi de düzenlerim sen bir kaç hafta daha çalışırsın diyor.
Son 3 aydır her hafta neredeyse bir gün rapor aldım dinlendim ama 32 den sonra rapor alamazmışız.
Ucretsiz izinimi de kullanıcam is yerime şimdiden bildirdim. İzine çıkış ve tahmini dönüş zamanımı ama boyle olunca tereddüt ediyorum. İçerde 10 gün de izinim var gelecek ay 14 gün daha gelecek. Yani bebegimi 1 yaşına kadar büyüyebileceğim ama herkes biraz daha dayan deyince çok kararsız kaldım.
Şu erken kalkma olmasa ben de dayanmak istiyorum, 5 hafta hiç az değil bebek için. 1,5 ayda bayağı büyür ama her sabah 5:30 da uyanmak beni çok zorluyor. Türkiye' deki mesai saatlerine her sabah beddua veriyorum kim düzenliyorsa değişsin diye ama hamile duası da tutmayacak gibiBen 37'ye kadar direnmeye çalışıcam canım. Bana da işe gelmek bazen zor geliyor ama evde olmak da çok yorucu orada da bir sürü sorumluluk var. :) Hem işte vakit daha çabuk geçiyor. O yüzden beklemeye çalışıcam.
Ben hiç yumuşatıcı kullanmadım canm. Dalan kullandım deterjan olarakAynen canım ben de en kısa sürede yıkayıp en azından hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum.
Kızlar detarjan olarak Unibaby düşünüyorum, bir yerde bebek kıyafetlerinde yumuşatıcı kullanmayın diye bir şey okumuştum. Ama baktım da bütün markaların yumuşatıcıları var. Yumuşatıcı alalım mı almayalım mı?
Canım ben 32 yi doldurunca izne ayrılacağım inşallah. İşyerim evime 2 saatlik mesafe 3 aktarma yapıyorum ayriyeten üstüne hergün sabit işyerinde değilim haftanın en az üç günü dışardayım ve neredeyse sürekli ayaktaGünaydın kızlar, ya şu izin konusunda ne yapmayı dusunuyorsunuz? Yani 32. Haftada hemen izine çıkacak mısınız yoksa 37.haftayı bekleyecek misiniz? Ben o kadar cok yorgunum ki hemen izine çıkmak istiyorum ama annemle eşim biraz daha dayan diyorlar. Annem yardıma gelecek temmuzda akşamları ben yemek yapar evi de düzenlerim sen bir kaç hafta daha çalışırsın diyor.
Son 3 aydır her hafta neredeyse bir gün rapor aldım dinlendim ama 32 den sonra rapor alamazmışız.
Ucretsiz izinimi de kullanıcam is yerime şimdiden bildirdim. İzine çıkış ve tahmini dönüş zamanımı ama boyle olunca tereddüt ediyorum. İçerde 10 gün de izinim var gelecek ay 14 gün daha gelecek. Yani bebegimi 1 yaşına kadar büyüyebileceğim ama herkes biraz daha dayan deyince çok kararsız kaldım.
Şu erken kalkma olmasa ben de dayanmak istiyorum, 5 hafta hiç az değil bebek için. 1,5 ayda bayağı büyür ama her sabah 5:30 da uyanmak beni çok zorluyor. Türkiye' deki mesai saatlerine her sabah beddua veriyorum kim düzenliyorsa değişsin diye ama hamile duası da tutmayacak gibi
yumuşatıcıların zararlı olduğu söyleniyor canım,almanı tawsiye etmem,sadece deterjan yeterli, yumuşacık oluyorlar zaten,birde ben oğlumdan sonra kurutma makinası almıştım ve çamaşırlardan çıkan toza inanamazsınızAynen canım ben de en kısa sürede yıkayıp en azından hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum.
Kızlar detarjan olarak Unibaby düşünüyorum, bir yerde bebek kıyafetlerinde yumuşatıcı kullanmayın diye bir şey okumuştum. Ama baktım da bütün markaların yumuşatıcıları var. Yumuşatıcı alalım mı almayalım mı?
Aslında işim çok fazla rahat, herkes Alman ya daAlmanya' da yaşamış Türk olduğundan mantıkları çok güzel kimse işimi doğru yaptığım sürece karışmıyor ama niye bu kadar uykusuzluk çekiyorum hiç anlayamıyorum. Günde 6 saat uyuyorum ama hep uykum varCanım ben 32 yi doldurunca izne ayrılacağım inşallah. İşyerim evime 2 saatlik mesafe 3 aktarma yapıyorum ayriyeten üstüne hergün sabit işyerinde değilim haftanın en az üç günü dışardayım ve neredeyse sürekli ayaktaartık bu hafta çok yorulmaya başladım sıcaklarda iyice bastırınca dayanamam. Ama anladığım kadarıyla senin 37 ye kadar çalışman daha mantıklı sonuçta bebeğini 1 yaşına kadar büyütebilecekmişsin bence biraz sabret hem yaz dönemi işyerlerinde daha rahat çalışma ortamı oluyor en azından benimki öyle
günaydın, ben oğlumda 37. haftaya kaadr çalışıp 5 gün sonra doğuma gitmiştim canım, ama şimdi okadar çalışabilecek miyim bilmiyorum çok zorlanmaya başladım,mevsimlerinde etkisi war,yaz dönemi hamilelik ve çalışmak gerçekten çok zorlayıcı olucak şimdiden çok yorulmaya başladım çünkü ewde birde minik bir canavar olunca dinlenmeye hiç vakit kalmıyor,Allah yardımcımızz olsun, ben 3,5 aylıkkken çalışmaya başlamıştım özel olduğu için, daha fazla izin vermediler bana, yine öyle olucak, 6 ay ücretsiz izin hakkım olsa 32 de brakırdım hemen...Günaydın kızlar, ya şu izin konusunda ne yapmayı dusunuyorsunuz? Yani 32. Haftada hemen izine çıkacak mısınız yoksa 37.haftayı bekleyecek misiniz? Ben o kadar cok yorgunum ki hemen izine çıkmak istiyorum ama annemle eşim biraz daha dayan diyorlar. Annem yardıma gelecek temmuzda akşamları ben yemek yapar evi de düzenlerim sen bir kaç hafta daha çalışırsın diyor.
yumuşatıcıların zararlı olduğu söyleniyor canım,almanı tawsiye etmem,sadece deterjan yeterli, yumuşacık oluyorlar zaten,birde ben oğlumdan sonra kurutma makinası almıştım ve çamaşırlardan çıkan toza inanamazsınız
Aynen canım ben de en kısa sürede yıkayıp en azından hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum.
Ah canım uyku problemi hepimizde var inan gözlerimi zor açıyorum yetmiyo bir türlü bugün nasıl bitecek akşam olsa da hemen uyusam diye düşünüyorum. Arkadaşlar hep söylüyor ya uyku depolanan birşey değil diye sen de öyle düşün uyusan da uymasan da bugünler geçecek ama 37 ye kadar çalışırsan bebeğinle daha fazla vakit geçireceksin o anları düşün motive olursun benceAslında işim çok fazla rahat, herkes Alman ya daAlmanya' da yaşamış Türk olduğundan mantıkları çok güzel kimse işimi doğru yaptığım sürece karışmıyor ama niye bu kadar uykusuzluk çekiyorum hiç anlayamıyorum. Günde 6 saat uyuyorum ama hep uykum varOfis dışına hamile bir bayan için çıkmak gerçekten yorucu senin için en doğrusu hakedince izne ayrılman sanırım benim için de devam etmek. Bebeğimi 1,5 ay daha fazla büyütmek, yanında olmak varken sırf uyumak için hemen izine çıkmam bencilce olacak sanırım neyse bakalım ne zamana kadar sabredeceğim.
Tüm bu yazıdan sonra 32 gelir gelmez izine çıkma olasılığım da var gerçi bende bu uyku sevdası varkenHayırlısı bakalım en azından deneyeceğim...
rica ederim canımCanım çok saol, yumuşatıcı almıyorum o zaman. Bizde kurutma makinası var aslında ama ben bebek kıyafetleri için kullanılmıyor diye biliyordum hatta o yüzden bebek kıyafetleri için balkona tel çamaşırlık almıştım. :) Kurutma olur diyorsan arada onu da deneyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?