2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
amin canım çok sağol, içinin rahat etmesi için sor tabi, bişey çıkmaz Allahın izni ile inşallah

Kızlar sabah doktorla konuştum krem fitil ve duphalac şurup verdi yanlız şurubu zor durumda kalmadan kullanma kabızlık için doğal yöntemler dene dedi siz ne diyorsunuz ne yapsam bilemedim
Yeşil erik çok işe yarıyor, ayrıca magnezyum da öyle. Dene bence bunları canım

Aynen canım ben de en kısa sürede yıkayıp en azından hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum.

Kızlar detarjan olarak Unibaby düşünüyorum, bir yerde bebek kıyafetlerinde yumuşatıcı kullanmayın diye bir şey okumuştum. Ama baktım da bütün markaların yumuşatıcıları var. Yumuşatıcı alalım mı almayalım mı?

Günaydın kızlar, ya şu izin konusunda ne yapmayı dusunuyorsunuz? Yani 32. Haftada hemen izine çıkacak mısınız yoksa 37.haftayı bekleyecek misiniz? Ben o kadar cok yorgunum ki hemen izine çıkmak istiyorum ama annemle eşim biraz daha dayan diyorlar. Annem yardıma gelecek temmuzda akşamları ben yemek yapar evi de düzenlerim sen bir kaç hafta daha çalışırsın diyor.
Son 3 aydır her hafta neredeyse bir gün rapor aldım dinlendim ama 32 den sonra rapor alamazmışız.
Ucretsiz izinimi de kullanıcam is yerime şimdiden bildirdim. İzine çıkış ve tahmini dönüş zamanımı ama boyle olunca tereddüt ediyorum. İçerde 10 gün de izinim var gelecek ay 14 gün daha gelecek. Yani bebegimi 1 yaşına kadar büyüyebileceğim ama herkes biraz daha dayan deyince çok kararsız kaldım.

Cnm ayrıca sabun almana gerek yok, onlar saç ve vücut diye geçiyor, ikisine de kullanıyorsun yani.

Canım mesela Sebamed'in şu şampuanını alsak hem saç hem vücut olarak kullanabilir miyiz?

http://urun.n11.com/diger/sebamed-b...ZfxhuFtlphd7aAf8pAILcRoCoOXw_wcB&gclsrc=aw.ds

Üstünde hep saç ile ilgili şeyler yazıyor, ben o yüzden sabunu ayrı alırız diye düşünmüştüm. Çok basit şeyler aslında ama aklıma takılıyor. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Bu tarz şeyleri bir tek size sorabiliyorum.

Ben 37'ye kadar direnmeye çalışıcam canım. Bana da işe gelmek bazen zor geliyor ama evde olmak da çok yorucu orada da bir sürü sorumluluk var. :) Hem işte vakit daha çabuk geçiyor. O yüzden beklemeye çalışıcam.

Şu erken kalkma olmasa ben de dayanmak istiyorum, 5 hafta hiç az değil bebek için. 1,5 ayda bayağı büyür ama her sabah 5:30 da uyanmak beni çok zorluyor. Türkiye' deki mesai saatlerine her sabah beddua veriyorum kim düzenliyorsa değişsin diye ama hamile duası da tutmayacak gibi

Ben hiç yumuşatıcı kullanmadım canm. Dalan kullandım deterjan olarak

Canım ben 32 yi doldurunca izne ayrılacağım inşallah. İşyerim evime 2 saatlik mesafe 3 aktarma yapıyorum ayriyeten üstüne hergün sabit işyerinde değilim haftanın en az üç günü dışardayım ve neredeyse sürekli ayakta artık bu hafta çok yorulmaya başladım sıcaklarda iyice bastırınca dayanamam. Ama anladığım kadarıyla senin 37 ye kadar çalışman daha mantıklı sonuçta bebeğini 1 yaşına kadar büyütebilecekmişsin bence biraz sabret hem yaz dönemi işyerlerinde daha rahat çalışma ortamı oluyor en azından benimki öyle

Canım senin durumun daha zormuş cidden. Ben 8:10da kalkıyorum, bir de ev-iş mesafem 10 dakika. O yüzden çok yorulmuyorum fiziksel olarak. Ama sen çok zorlanıyorsan istersen çık izne canım.

yumuşatıcıların zararlı olduğu söyleniyor canım,almanı tawsiye etmem,sadece deterjan yeterli, yumuşacık oluyorlar zaten,birde ben oğlumdan sonra kurutma makinası almıştım ve çamaşırlardan çıkan toza inanamazsınız

Aslında işim çok fazla rahat, herkes Alman ya daAlmanya' da yaşamış Türk olduğundan mantıkları çok güzel kimse işimi doğru yaptığım sürece karışmıyor ama niye bu kadar uykusuzluk çekiyorum hiç anlayamıyorum. Günde 6 saat uyuyorum ama hep uykum var Ofis dışına hamile bir bayan için çıkmak gerçekten yorucu senin için en doğrusu hakedince izne ayrılman sanırım benim için de devam etmek. Bebeğimi 1,5 ay daha fazla büyütmek, yanında olmak varken sırf uyumak için hemen izine çıkmam bencilce olacak sanırım neyse bakalım ne zamana kadar sabredeceğim.
Tüm bu yazıdan sonra 32 gelir gelmez izine çıkma olasılığım da var gerçi bende bu uyku sevdası varken Hayırlısı bakalım en azından deneyeceğim...

günaydın, ben oğlumda 37. haftaya kaadr çalışıp 5 gün sonra doğuma gitmiştim canım, ama şimdi okadar çalışabilecek miyim bilmiyorum çok zorlanmaya başladım,mevsimlerinde etkisi war,yaz dönemi hamilelik ve çalışmak gerçekten çok zorlayıcı olucak şimdiden çok yorulmaya başladım çünkü ewde birde minik bir canavar olunca dinlenmeye hiç vakit kalmıyor,Allah yardımcımızz olsun, ben 3,5 aylıkkken çalışmaya başlamıştım özel olduğu için, daha fazla izin vermediler bana, yine öyle olucak, 6 ay ücretsiz izin hakkım olsa 32 de brakırdım hemen...

Canım çok saol, yumuşatıcı almıyorum o zaman. Bizde kurutma makinası var aslında ama ben bebek kıyafetleri için kullanılmıyor diye biliyordum hatta o yüzden bebek kıyafetleri için balkona tel çamaşırlık almıştım. :) Kurutma olur diyorsan arada onu da deneyelim.

Günaydın cnm, yumuşatıcı alma şimdilik. Aslında bence normalde de alma... bizim için bile iyi değil yumuşatıcı... yeterince durulanmıyor, iki kere durulama yapsan bile emin olamazsın gittiğinden..

Ah canım uyku problemi hepimizde var inan gözlerimi zor açıyorum yetmiyo bir türlü bugün nasıl bitecek akşam olsa da hemen uyusam diye düşünüyorum. Arkadaşlar hep söylüyor ya uyku depolanan birşey değil diye sen de öyle düşün uyusan da uymasan da bugünler geçecek ama 37 ye kadar çalışırsan bebeğinle daha fazla vakit geçireceksin o anları düşün motive olursun bence

rica ederim canım benim makinada bebek programı var ona ayarlıyorum, bazı penyeler çekiyor ama kumaşı ii olanlarda sorun yaşamıyorum,biraz temkinli olmak gerekiyor o yüzden,makinaya atınca ütü yapmayada gerek kalmıyor :) gerçi ben makinayı geç aldım 1 yaşından sonra ama rahat ettim, küçük küçük birsürü eşya ütüle ütüle bitmiyordu,işkence gibi oluyor bir süre sonra ütü, böyle rahatlık oldu walla,makina bitince hemen çıkarttığımda güzelce katlayınca ütü derdimde kalkmış oldu ortadan,tawsiye ederim canım denersin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…