2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cok agirlasinca yapiyim artik dedim.. aramizda 3gun var :)
En iyisini yapmışsın valla hazır kenarda dursun kafa rahat olsun. Bende başladim ama mobilyalari pzt si gelecek onlar gelip biraz kokusu çıkmadan da yerleştirmek olmaz. O zaman utulensin direk yerine yerleştiriyim dedim bakalım kısmet artık..

Aaaa aramizda pek bi fark yokmus :) aslinda ay deilde hamilelikte hafta soylemek daha mantikli sanki ama kac ayliksin diyenlere 6 diyorum oyleyiz heralde 28.de 7.aya qirmis oluyoruz demi :)
evet canım
ya büyükler hafta anlamıyor ki onlara yuvarlak söylemek gerekiyor
işte diyorum aynı anda doğum yapcaz denk geliriz hastanede inanmıyosun

Şampuan ve banyo köpüğü alıyordum ben vücuduna köpük suyuna köpük kafasına şampuan ohhh mis :) ayyy doğsa da koklasam :) vaktinde tabi...:)

Evet ben de Dalin'in konak yaptığını okumuştum. Her bebek bir olmaz tabi ama insan yine de şüphe duyuyor.
Konak tarağı ile her banyodan sonra fırçalıyoruz pamuk saçları bişeycik olmaz Allah'ın izniyle, olacağı varsa oluyo o sanırım şampuandan bağımsız olarak. Ama sebamed içerik açısından daha güvenli

Ben 2 yaşından sonra bübchen e geçmiştim ondan da memnundum. Tavsiye ederim. Şimdi 4 yaşında bakıyorum sebamed bübchen Nivea hangisi indirimdeyse onu alıyorum:) saç telleri bile kıymetli arkedeş. Kendime almadım ni kere 40 liralık şampuan :)))))

Şampuan konusunda ben dalın kullaniyorum gayet te memnunum kızlar. Bir sorun çıkmadı şimdiye kadar. Arkadaşım da uni den memnun.. her cilt egzama yapmaz bence. Konakta bir defa oldu. Nerdeyse her bbek bir defa yaşıyor bunu başlarda zaten. Zaten her defasında şampuan sabun kullanmayın diye uyardı dr. Haftada bir şampuan diğerleri sadece suyla yikadim hep . Zaten minnoslar kirlenmiyor ki.

Bende eşimin kıyafetlere dadandım normaldede giyerdim üç beden büyükler acayip rahat şimdi evde hep onunkileri giyiyorum:)
Herkeste durum aynı galiba. Bende önceki hamilelikte el koydum onunkilere. Hatta yeni atlet almaya kiyamayip onun iki üç atletine el koymuştm. Badem yağı kakao yağı falan sürünce lekeler kalıyordu çünkü. Feda ettik onunkileri iyi olmustu

Dalin alerji yapiyomus diye duydum canim sebamed iyi pahali ama napalim :) 6 aya kadar sebamed sonrada unibaby dusunuyorum ben :)
gunaYdin herkese benim kızıma komili bebe ve uny baby alerji yapti canim. Hatta pisik kremi uny baby hic ise yaramadi. Bende bu sefer sebamed yada dalin alırım heralde. Bebekler farkli tepki veriyor Anlican.

arch2401 ayni durum bende de var. Su andan kocaman bir gobegim oldugu icin evde giyilecekler kisitli. Esimin bir kac sweetine el koydum hatta onun kisa kollu olanlarina da evdeyken gecis yaparim diyorum

Ben normalde de eşimin eskiden alıp neredeyse hiç giymediği bir düzine tişörtü giyiyordum evde, şimdi ilk defa karnım kıyafeti germeye başladı. Bir de dışarıda da eşime artık olmayan gömleklerden giymişliğim var, karnı kapanmıyor ama omuzları artık oturuyor içine bir tişört giyip önü açık bırakınca çok güzel oluyor. Zaten onun gömleklerini hep çok beğenmişimdir ilk kez oluyor üzerime :) Size de bir denemenizi tavsiye ederim. arch2401 eğer omuzları oluyorsa önünü açık bırak, havalı olabilir. Sen de çok kilo almamıştın belki sana da uyar.

Damaklı damaksız ne farkı var canım

Damaklılar daha büyüyünce tavsiye ediliyor, sanırım diş ve damak gelişimi içindi.

Her gün bir yeni bilgi işte, Konak tarağı diye bir şey olduğunu bile bilmiyordum.

Genel olarak Sebamed ve Mustela denmiş. Ben de ikisinden birini alırım muhtemelen. Çok teşekkürler yardimci oldugunuz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…