2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Evet cnm, yenidoğanlar saç ve vücut diye geçiyor. Chicconun dalinin vs de öyle. Bir de yenidoğanda lif kullanmadığın için sabunla yıkamak çok zor zaten. Ayşeninkinin arkasından çektim resmi mesela, unibaby bu; onun da önünde saç diye yazıyo ama arkada saç ve vücut için diyor. İçin rahat etsin yani :)

Eklentiler

• image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 37
Günaydın kızlar :)
100 gr şeker testi için hastanedeyim bu sefer cidden daha yoğun ve iğrençti şekerli içecek:)) Bir de üç saat burada bekleyeceksiniz dediler. Zaten 8.30da gelmiştim. Nasıl geçecek bilmiyorum.

Doktoruma sordum normal diyor.sizlerde olmuyorsa hiçte normal degil o zaman.
gunaYdin herkese benim kızıma komili bebe ve uny baby alerji yapti canim. Hatta pisik kremi uny baby hic ise yaramadi. Bende bu sefer sebamed yada dalin alırım heralde. Bebekler farkli tepki veriyor Anlican.

Günaydın cnm, yumuşatıcı alma şimdilik. Aslında bence normalde de alma... bizim için bile iyi değil yumuşatıcı... yeterince durulanmıyor, iki kere durulama yapsan bile emin olamazsın gittiğinden..

Tamam canım çok saol :) Kendi çamaşırlarımıza da çok az koymaya çalışıyorum, onunkilere hiç koymam o zaman.

Kızlar nasılsınız? Yeğeninin bebeğini 12 gün önce oksijenden çıkardılar. Herşey güzeldi hatta temmuz başı gibi çıkar diyorduk âmâ ne yazıkki dün anı şeyler gelişti ve durumu ağırlaştı.Cigerler tekrar şu topladı enfeksiyon kaptı ve zatürre oldu aynı zamanda nefesini tutmuş ve morardı tüm değerleri düştü kan ilaç takviyesi yapıldı âmâ şuan durumu stabil dedi doktor. Allah rızası için şu mübarek günlerin Hayrına dualarınızı eksik etmeyin.

iyi sonuçlar alırsın inşallah canım Allah kolaylık versin bekleme süresi boyunca :)

Evet canım benim de yapmayı en sevmediğim şeylerden biri ütü. Dediğin gibi kurutma çok büyük kolaylık olur, ben de arada denerim o zaman. :) Çok saol canım.

çok geçmiş olsun canım, tez vakitte toparlar ve ailesine ewine döner inşallah küçük kuzu, Rabbim şifa versin

Çok sağol canım gerçekten şuan daha motive oldum. İnşallah dayanırım ben de.

İyi o zaman canım ben de düşünüyordum sabunla nasıl olucak canı yanar diye. :) O zaman gönül rahatlığıyla kullanabilirim. Çok saolun kızlar iyiki varsınız :)

Güzel haberler bekliyoruz senden canım. İyi sonuçlar alıcaksın inşallah.

Canım Ramazan mübarek günde dualarımız sizinle. İnşallah en kısa sürede iyi olucak.

Ah şu uyku ki çocuklu, çalışan ve hamile bir bayan olarak uyku en çok senin hakkın :) Ben çok erken başladım galiba...
Canım benim de özel sektör. 6 aylık ücretsiz izini sen istediğin takdirde vermek zorundalar bir araştır istersen. 3,5 aylıkken bırakmak çok zor bebeği Allah yardımcımız olsun hepimizin ama bu defa bebişinin yanında abisi olacağı için şanslı olacak senin minik :)

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…