2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aaa senle ayniymisiz evet canim ikiz bebekler biraz erken doqabiliyo dikkat et kendine benim yenqem 28 de doqum yapmisti Allah korusun bebeqimizin tekini kaybetmistik cok dikkat et kendine tamam mi insaAllah 38i qorursun sende

Cok uzuldum canim basiniz sag olsun.bizde de yurek hep agizda zaten hic sorma panik de yapmaya baslayip butun her seyi yikamaya basladim ve geciktim geciktim modundayim. İnsallah hayirlisiyla goruruz sonlarini hep beraber canim

Sebamed de guzel cnm mustela yi deneyecegim ama sebamed de guvenilir

Hanımlar şampuan olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Ya da daha önce kullananlar hangi şampuanlardan memnun kaldınız? Ay karar verilecek ne çok şey var ya :)
Canım mustela ve sebamed den ben çok memnun kaldım şuanda da mustela kulmanıyorum oğlum 2.5 yaşında. Diğerleri bizde egzama yaptı. Benim elimde egzama vardı cildiye dr na sormuştum benim için bile mustela kullan dedi

Canım ben bir defa bübchen denedim oğlum hemen egzama oldu tavsiye etmem yine en iyisi sebamed veya mustela

Canım olay hala soruşturma aşamasında mı?

arch2401 ayni durum bende de var. Su andan kocaman bir gobegim oldugu icin evde giyilecekler kisitli. Esimin bir kac sweetine el koydum hatta onun kisa kollu olanlarina da evdeyken gecis yaparim diyorum

Cok uzuldum canim basiniz sag olsun.bizde de yurek hep agizda zaten hic sorma panik de yapmaya baslayip butun her seyi yikamaya basladim ve geciktim geciktim modundayim. İnsallah hayirlisiyla goruruz sonlarini hep beraber canim
Aynen bende öyleyim canım ikiz olunca heran doğum olacak gibi geliyo herseyimiz yikandi sadece cantaya yerlescek inşallah nolur nolmaz

Rahimagzina baktir cnm her kontrolde sen bizimkinin iki katı tasiyorsun

Aynen bende öyleyim canım ikiz olunca heran doğum olacak gibi geliyo herseyimiz yikandi sadece cantaya yerlescek inşallah nolur nolmaz
Hepfitim hakkaten oyle senle durumumuz da gunlerimiz de ayni Allah yardimcimiz olsun bakalim zaman ne gosterecek. Senin masallahin var hizlisin isleri bitirmissin darisi en kisa zamanda basima

yok canim benim oyle degil. su gibi az cok degil yani oyle,az.
Aman Allah korusun öyle olmasında zaten canm. O kadar akıntı normal bence. Benimde iki gebelikte sürekli akıntı var ama şeffaf kokusuz olunca temizliğe dikkat edince bir sorun teşkil etmiyor. Sürekli idrar tahlili yaptırıyorum şükür temiz

55 ile 45 arasi degisiyor. ben internetten 43 gibi bi fiyata almistim sanirim tam hatirlamiyorum. havuzlu handakiler 55ten asagi satmiyor. eczanelerde falan nasildir bilemiyorum.

sorma ayni problem bende de var. ne giysem olmuyor. yazlik da alamiyorum hava isinmadigi icin, isinacak diye uzun da almak istemiyorum. daha ne kadar idare edicem bakalim :)) pijamalarim da esimin tisortleri oldu :)

arch2401 ayni durum bende de var. Su andan kocaman bir gobegim oldugu icin evde giyilecekler kisitli. Esimin bir kac sweetine el koydum hatta onun kisa kollu olanlarina da evdeyken gecis yaparim diyorum
Bende eşimin kıyafetlere dadandım normaldede giyerdim üç beden büyükler acayip rahat şimdi evde hep onunkileri giyiyorum:)

Evet ben de değişirim arada çünkü kafa derim alışıyor şampuana ve eski haline dönüyor. arada bir değişmek çok iyi geliyor bana.

doktor da seffaf ve kokusuzsa sorunyok dedi. gecen ay yaptirmistim idrar tahlili ve kültürü. temizdi. bu ay da yaptiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…