Kızlar nasılsınız? Yeğeninin bebeğini 12 gün önce oksijenden çıkardılar. Herşey güzeldi hatta temmuz başı gibi çıkar diyorduk âmâ ne yazıkki dün anı şeyler gelişti ve durumu ağırlaştı.Cigerler tekrar şu topladı enfeksiyon kaptı ve zatürre oldu aynı zamanda nefesini tutmuş ve morardı tüm değerleri düştü kan ilaç takviyesi yapıldı âmâ şuan durumu stabil dedi doktor. Allah rızası için şu mübarek günlerin Hayrına dualarınızı eksik etmeyin.
Günaydın kızlar, ya şu izin konusunda ne yapmayı dusunuyorsunuz? Yani 32. Haftada hemen izine çıkacak mısınız yoksa 37.haftayı bekleyecek misiniz? Ben o kadar cok yorgunum ki hemen izine çıkmak istiyorum ama annemle eşim biraz daha dayan diyorlar. Annem yardıma gelecek temmuzda akşamları ben yemek yapar evi de düzenlerim sen bir kaç hafta daha çalışırsın diyor.
Son 3 aydır her hafta neredeyse bir gün rapor aldım dinlendim ama 32 den sonra rapor alamazmışız.
Ucretsiz izinimi de kullanıcam is yerime şimdiden bildirdim. İzine çıkış ve tahmini dönüş zamanımı ama boyle olunca tereddüt ediyorum. İçerde 10 gün de izinim var gelecek ay 14 gün daha gelecek. Yani bebegimi 1 yaşına kadar büyüyebileceğim ama herkes biraz daha dayan deyince çok kararsız kaldım.
32. Haftada cıkıp bebegini 1 yasına kadar büyütebiliyorsan çok iyi yanii,o zaman kasma kendini 32 de cık bence... Ben mecburen 32 de cıkcam sonrasında ücretsiz izin alacagım artık...
Günaydın kızlar :)
100 gr şeker testi için hastanedeyim bu sefer cidden daha yoğun ve iğrençti şekerli içecek:)) Bir de üç saat burada bekleyeceksiniz dediler. Zaten 8.30da gelmiştim. Nasıl geçecek bilmiyorum.
Günaydın kızlar, ya şu izin konusunda ne yapmayı dusunuyorsunuz? Yani 32. Haftada hemen izine çıkacak mısınız yoksa 37.haftayı bekleyecek misiniz? Ben o kadar cok yorgunum ki hemen izine çıkmak istiyorum ama annemle eşim biraz daha dayan diyorlar. Annem yardıma gelecek temmuzda akşamları ben yemek yapar evi de düzenlerim sen bir kaç hafta daha çalışırsın diyor.
Son 3 aydır her hafta neredeyse bir gün rapor aldım dinlendim ama 32 den sonra rapor alamazmışız.
Ucretsiz izinimi de kullanıcam is yerime şimdiden bildirdim. İzine çıkış ve tahmini dönüş zamanımı ama boyle olunca tereddüt ediyorum. İçerde 10 gün de izinim var gelecek ay 14 gün daha gelecek. Yani bebegimi 1 yaşına kadar büyüyebileceğim ama herkes biraz daha dayan deyince çok kararsız kaldım.
canım ben 32.haftadan önceki hafta 5 gün yıllık izin alıp işe bi mola verip 37 ye kadar dayanmak istiyorum.Aslında yıllık iznimden kullanmak istemiyordum ama iznim zaten ocak ayına kadar seneye devretmiyor.5 günden bişe olmaz diye düşündüm bende 1 yıldır hiç izin kullanmadım çünkü.Banada herkes dayanabildiğin kadar dayan diyor bebişle ne kadar çok zaman geçirsek o kadar iyi tabi dayanabilirsek.
Kızlar nasılsınız? Yeğeninin bebeğini 12 gün önce oksijenden çıkardılar. Herşey güzeldi hatta temmuz başı gibi çıkar diyorduk âmâ ne yazıkki dün anı şeyler gelişti ve durumu ağırlaştı.Cigerler tekrar şu topladı enfeksiyon kaptı ve zatürre oldu aynı zamanda nefesini tutmuş ve morardı tüm değerleri düştü kan ilaç takviyesi yapıldı âmâ şuan durumu stabil dedi doktor. Allah rızası için şu mübarek günlerin Hayrına dualarınızı eksik etmeyin.
Benimki de beğenmeyebilir ama ilk isme kendisi karar verdiği için buna benim karar vermem konusunda anlaştık. Anlamı da çok güzel direk bebekle bağdaştırdım ben . Tahılın tarlaya atıldığı andan harman oluncaya kadar aldığı durum:Ekin :)
Canım bu konuda şartların çok önemli ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama çalışma şartlarım rahat eğer ki rahatsa bence de dayan ama seni yoran bi işin varsa daha erken ayrılabilirsin
Canim cok qecmis olsun hic merak etme canini skma Allah qoruyo kimin hakli haksiz olduqunu elbet qercek ortaya cikar Ya nasil insanlar var ya kul hakki demiyolar bisey demiyolar varya sadece bu dunyayi dusunuyolar... bizide haberdar et insaAllah hersey yoluna qirer bian once atlatirsiniz bu skntili sureci
İnşallah cnm,,, bana göre bişey yok aslında, ben ortak davacı olarak görünüyorum, kendimi dolandıramayacağım için şikayetçi olan taraftayım yani. Ama ne olursa olsun git gel yapmak ve karşında kimin olduğunu bilmemek çok tatsız bir durum. Üstelik şüphelendiğim birileri var ama ucu bir akrabama dokunduğu için günah almamak ve olayları büyütmemek için bişey söyleyemiyorum... wala daha önce o kadar sıkıntı yapıyodum ki bahsetmiştim hatta, Ayşe'ye hamile kaldığımı öğrendiğimde epey bi ilaç kullanıyodum uzun süredir... Çat diye bıraktım o zaman... şimdi aynı zulmü yapmıcam kendime... Herkes Allahından bulsun diyorum, bana kızlarım lazım, gerisi bir gecelik dert; bugün çok daha keyifli uyandım şükür :)
Damaksızlar yusyuvarlak cnm, diş ve çene yapısı için daha iyi demişti doktor.. ama galiba ona daha zor alışıyo bebişler.. hastaneye ikisinden de götürmekte fayda var gibi.. bi yanım hiç verme emzik diyor ama doğunca hemen belli ediyo kendini bebişler zaten. O yüzden kararı orada veririz gibi :)))