2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende daha öncede buraya yazmıştım hem su gibi akıntım oldu az ama.3 kere falan.sarı akıntım hep vardı.hep doktora gitiim su değil suyun gayet iyi dedi.miktarı bi bardaktan fazla olursa gel dedi.sarı akıntı ise normal oluyor tüm hamilelerde dedi.enfeksiyon dada olabilr dedi.fitil verdi.daha kullanmadım bakalım artık.

Iyi cnm cok sukur duduk ckmis bir daha gidince kendi doktoruna gosterirsn

Aspirini kacinci haftada kesicek doktorun acaba bende iciyorum pihtilasma yuzunden benimki 32. Hafta kesicez demisti aspirini ama ben korkuyorum kesince ya bisey olursa diye
Bende kullaniyorum bana doktor gereksiz yere kullanmissin. Zaten 32 haftadan sonrada kullanmaman lazım ecopirini dedi. Igneyide sana birakiyorum isyer kullan ister kullanma dedi. 1 dusuk le bunlari kullanmana gerek yok dedi. Ama geç hamile kalıp onuda kaybedince arastirdim bende napayim. Nette baktigima gore benle ayni olan ve 3 düşük yapanda var. İlla 3 kayip yasadiktan sonrami kullanmaliyim. O zaman mi normal karsilayacaklar kullanmamı anlamiyorum

G gunesli gunler doktor meselesini icin de sikma canini vardir bir hayir oyle dusun. bize kotu gelse de hakkimizda en hayirlisi oluyor

hadi gozun aydin :)

Ay evet hatta sen bizden de geridesin:)) Artık herkes doğurur biz bekleriz:))

Evet ya aslında doktorumu seviyordum ama yapacak bir şey yok hayırlısı diyorum :) İnşallah tez zamanda iyileşir.

herkesi dualarla zamaninda doguma gonderelim insallah:) kizlarin tecrubeleri bize de yol gosterir :)

Bnde biraz yuksek cıktı cnm dahiliyeye yönlendri diyet listesi versin dedi
Sakin canını sıkma olur mu? Bende ilk testte yüksek çıkınca diyet yapmaya başladım buradaki arkadaşların listelerine bakarak. Belki de ondan düşük cıktı ikincide. İnşallah senin de diyetle duzelir

Size 50 gr lık şeker mi yüklenmişti. Kaç çıkmıştı şeker. Benim 133 çıktı banada diyetisyen böyle diyet verdi ama ölçüm yapacaksin demedi de

Benim 50 gramlık yüklemede bir saat sonraki deger 176 çıktı bu nedenle 100 gram istedi doktor. İlk saat değeri 140 altı olmalı bildiğim kadarıyla sizin aslında bu değerin altında önlem amaçlı diyet verdi sanırım... benim 100 gramlık da 50 lik yüklemeden üç gün sonra yapıldı ben diyete başlamıştım kendimce endokrinoloji doktoruna daha gözükmeden ama ya gün az geldi ya da benim sadece diyet zamanı sekerim normal seviyede seker alınca her türlü fırlıyor belkide. 100 gramla da yüksek çıkınca beni doktora yönlendirdiler hem diyet hem cihaz doktor tarafından o zaman verildi aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…