2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ay kıyamam sana ben bak bugün bişey demedim zaten :)
Soyle soyle alistim ben soylemeyince qaripsedim bak walla şaka falan bitarafa insan cok alisiyo burdaki sohbete muhabbete uzaktanda olsa sanki herkesi taniyo qibiyim insaAllah doqum hikayelerimizi bebeklerimizin qelisimlerinide paylasiriz burda

Benim bebegim tup bebek ilkinde tutmadi ve ben tesaduf eseri kanimda pihtilasma oldgunu ogrendim genetik bi hastalik benimkisi ikinci denememde aspirinle basladim cok
Sukur bebegim tutundu sonrasinda hem karnimdan igne olmaya hemde aspirin icmeye basladim ayni zamanda bir hemotolog takibindeyim odan 32. Haftada aspirini kesicez ama igneyi dogumun son gunune kdr kullanmaya devam dedi bence igneni kullan onun bi zarari yok yarari var ama yinede sende bi arastir bu konuyu canim

Soyle soyle alistim ben soylemeyince qaripsedim bak walla şaka falan bitarafa insan cok alisiyo burdaki sohbete muhabbete uzaktanda olsa sanki herkesi taniyo qibiyim insaAllah doqum hikayelerimizi bebeklerimizin qelisimlerinide paylasiriz burda
Ya soyledgine katiliyorum ben cok yazamiyorum ama hergun okuyorum acaba kizlar napiyolar bugun neler olmus diye mutlaka aklimdan geciyosunz:)

insallah canim. sen yine benim bebisimin kakasi su renk surasinda bu var normal mi diye yazarsin. sendeki evham gecici degil saka bi yana kizmadigini bildigimden takiliyorum
Ya soyledgine katiliyorum ben cok yazamiyorum ama hergun okuyorum acaba kizlar napiyolar bugun neler olmus diye mutlaka aklimdan geciyosunz:)

bana da esim soruyor telefonu elime alinca kk'da nolmus bugun kankalarin napiyormus diye

Hahay hepsi aynı demekki benimki de kulüpte ne var ne yok diyor :) gelişmeler neler diyor

canim istirahat derken lavabo ve yemek harici kanepeden/yataktan hic kalkmamaktan mi bahsediyorsun? yoksa ev icinde olup temizlik falan yapmadan yavas hareketler mi?
Valla surekli yatanlar da oluyor sadece wc ye kalkanlar...ama ben o kadarini yapamadim. Ev isi yorucu birsey yapmadan yarim gun yatiyorum yarim gun dolaniyorum... zira dolasim problemi cikti bende kan sulandirici igne verdi dr ve surekli yatma arada dolan dedi...

Benimde annem seker hastasi doktor onun icin mi diyet verdi acaba bilmiyorum.
Sekeri ne zamanlar olcuyorsun ac karnina mi yada yemekten ne kadar sonra bende cihaz alayim diyorumda

Canım senin genlerin ne kaç genin de var pıhtılaşma

evet evet tedbirli olsun,o iyi. her gittigimde ben soruyorum zaten ama o da bakiyormus her seferinde. 15 gunde 1 gidince icim daha rahat eder. 1 ay cok uzun.
insallah halkaya falan gerek kalmaz da saglikla tamamlarim. cok sagol canim
Insallah gerek kalmaz ama dunyanin da sonu degil cnm

Bende hemotologa gittim 4. Ayima girecektim. Bu doz yeterlimi bebek büyüyor daha yüksek doza gerek varmi diye gittim. Hemotolog bende baktirsam bendede cikar böyle heterizogot tedavi gerektirmiyor. Madem simdiye kadar kullandin boyle devam edebilirsin. Baştan sorsaydin kullanma derdim dedi. Zaten onca doktor arasinda bi tane doktor bulmustum kullan diyen. Bi zarari yok 2 günde bir kullan önlem amacli demisti. Simdide şehir degisti o doktorada gidemem. Yinede 32 ye kadar aspirin kullanayim sonrasindada igneye devam diyorum kendimce. Birakirsam bisey olur diye korkuyorum

Canım senin genlerin ne kaç genin de var pıhtılaşma
Mthrf ler heterozigot bide 4g/5g heterozitgot benim toplam 3 gen heterozitgot 1 düşük yaptim 8 haftalık kalbide atmamisti. Ona hamile kalmak icin 2 yil uğramıştim o yüzden niye düştü diye arastirdim. Bu nada düşükten 1 yil sonra hamile kalabildim sebepsiz hamile kalamiyordum doktorlar stresten diyordu

Ayyy drucilla ne fenasin yaaa yok canim valla kirilmiyorumda korkuyorum bendeki bu pimpiriklilikle cocuqum beni sevmezse diye bide erqenlik caqina qelince biktim bu kadinin kisitlamalarindan deyip evi terkederse (bak nereleri dusunuyorum) tovbe tovbe

Eşimde aç okuyalım Ağustos annelerini diyor da açmıyorum belki kendi açıp bakıyordur :)

öncelikle içinin rahatlamasina çok sevindim arkadaşım geçmiş olsun.
Burda hangi dr a gidiyorsun ve doğumu nerde düşünüyorsunuz cnm
Canim etimesgutta Hasan aqirlar var ona qidiyodum ben bastan beri buqun huseyin beye qorundum randevusuz qittiqim icin.Doqumu nasipse yine etlikte dusunuyorum zaten doqum icin kaydimi faln yaptirdim. :)

Evet gerçekten stres çok etkiliyor kafadan ne zaman silersek o zaman oluyo galiba . Benimde tek gen mthfr1298 heterozigot 2 düşük yaptım hiç bebek oluşmadı 6 haftalık düşük yaptım şuan sadece aspirin kullanıyorum ve bıraktıktan sonra ne olacak ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…