2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bnde aspirin kullanyrm 32 kadar devam etcez dedi doktor burdada kullnn varms bn sormdm neden kullanyrm diye siz nedem kullanyrsnz

haha bak evham hic biseye iyi gelmiyor ona gore

Eşimde aç okuyalım Ağustos annelerini diyor da açmıyorum belki kendi açıp bakıyordur :)

vaay seninki bizimkilerden 1 tik ondeymis :)))

Bak senin tek gen heterozigot muş 2 düşük yapmışsın. Hani önemsizdi güya.
Benim 3 gen birden heterozigot illa bi kac kayıpmı yaşamam lazım. Zaten zor hamile kaliyorum. Doktorlari anlamiyorum valla. Bende 2 günde bir iğne oluyorum aspirinide öyle aliyorum. Acaba aspirini birakinca yine 2 gunde 1 mi alsam ne yapsam bilmiyorum bende. Neden iğne vermedi acaba doktor sana. 32 haftada aspirin bırakılıyor çünkü. Belkide 32 den sonra verir.

Kızlar bnde aspirin kullanyrm 32 kadar devam etcez dedi doktor burdada kullnn varms bn sormdm neden kullanyrm diye siz nedem kullanyrsnz
Kan pıhtılaşmâsi var ondan kullaniyorum. Peki iğne kullanmıyormusun. Düşük mü yaptın daha önce niye verdiki doktor pıhtılaşmâ yoksa sende

bizim kanimizda pihtilasma sorunu var cnm o yuzden kullaniyoruz ben gunde bitane asprin birde karnimdan igne oluyorum artik karnim
Mosmor oldu

Heterozigot olunca önemsemiyolar düşük kaynaklı bir gen değil diyolar sadece folik asit ve b12 depolarımızın düşük olmaması gerekiyomuş folik asit daha çok yeşil yapraklı bitkiler de var ama onlarda pıhtı yapıyomuş vücutta valla ben hiçbir şey anlamadım bu çelişkiden. Aspirini bıraksanda korkma senin en azından iğnen var onun koruyuculuğu var bende o da yok .. yapacağımız tek şey tevekkül

Benimde annem seker hastasi doktor onun icin mi diyet verdi acaba bilmiyorum.
Sekeri ne zamanlar olcuyorsun ac karnina mi yada yemekten ne kadar sonra bende cihaz alayim diyorumda

Aynen benim de annem seker hastasi kendisi insülin kullanmasa da beni direk potansiyel gördü doktor.
Canım üç ana öğün den önce olcuyorum ilk olarak bu açlık sekeri 90-95 den duşük olması gerekiyor sonra hemen arkasından da yemek yemeye başlıyorum ilk lokmayı aldıktan bir saat sonra da tokluk ölçmek gerekiyormuş. Bu da 120-140 değerlerinden düşük olması gerekiyormuş.
Sana diyet listesi mi verdiler peki?

bizim kanimizda pihtilasma sorunu var cnm o yuzden kullaniyoruz ben gunde bitane asprin birde karnimdan igne oluyorum artik karnim
Mosmor oldu
Saglikla kucagimiza alalimda igne ye raziyim. Ama doktorlar böyle konusunca boşuna kullaniyorum gibi geliyor. Hatta bi doktor boşuna eziyet ediyosun kendine dedi

Rabbim korusun hepimizin mucizesini. Inşaallah saglikla kucagimiza aliriz. Ödüm kopuyor bisey olacak diye. Daha yeni alisverise basladim oda birkaç kıyafet aldim henüz.

Evt cnm heterezigotlarin bir önemi yok.

Bana liste verdi diyetisyen evet. Kilom 53 olduğu için senden neyi kısıtlayacagimi bilmiyorum zaten zayifsin. Meyve yiyince üzerine yogurt ye. Beyaz ekmek yerine kepekli ekmek ye falan dedi. Makarna pilav bi kac kaşık ye dedi öyle. Sık sık az az ye falan dedi

Evt cnm heterezigotlarin bir önemi yok.
Benle ayni olup 3 düşük yapip sonra iğne kullanip doğum yapanlar var
Acaba onlarin dusukleri o zaman bu genlerden kaynaklı degilmiydi. Ama igne ile doğum yapmışlar oda kafamı karistiriyor. Bunlari arastirinca şüphe ye düştüm iğne kullan diyen doktor bulana kadar uğraştım. Sonunda biri kullan zarari yok önlem amaçlı veriyoruz bazen dedi doktorlardan öyle başladım bende. Bilmiyorum belki de boş yere kullaniyorum ama eğer kullanmasam bişey olursa kullanmadim diye mi oldu deyip pişmanlık duyacam

Cnm bende de 2 heterezigot cıktı drum ve hemetolog hicbirsekilde kullanmana luzum yok dedi. Ancak dolasim sikintim cikti pihtilasma ile alakasi olmayan istirahatli gebelik ya benimki o sebebten 22. Haftadan beri kan sulandirici kullaniyorum tek sebebi damar tikanikligi olmasin hareketsizlikten diye...

Kan pıhtılaşmâsi var ondan kullaniyorum. Peki iğne kullanmıyormusun. Düşük mü yaptın daha önce niye verdiki doktor pıhtılaşmâ yoksa sende
Cnm yok bn duduk yapmadm ilk hamileligimde eklampsi adini tam da bilmiyorum ama yani gebelik zehirlenmesi oldu ondan verdi bndada var aynı durum tansiyon 14 görurse hmn bebegi alrz diyor

Benimde heterzgt ama hemetologta kadin dogumcumda igneyle asipirine devam diyolar bilemedim bende
Tabi bir de hangi genin heterezigot oldugu da onemli mesela leidenV heterezigot da olsa homozigot da olsa tehlikeli... bir de lupus fln onlarada da bakiliyor.

Bende mthfr ler ve 4g 5g heterizogotmuş. Bi zarari yokmuş bende kullanayim doğuma kadar iğne

Bende mthfr ler ve 4g 5g heterizogotmuş. Bi zarari yokmuş bende kullanayim doğuma kadar iğne
Dolasim sorunu cikinca dr tekrar hematologa yonlendirmisti ve benim gittigim hematolog plesantanin erken ayrilmasina sebebiyet verebiliyor igne demisti... aslinda pek de kullanma taraftari degildi ama drum ne derse o kullan dedi bu sebeple kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…