2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok onemliymisya yeni duydum. Allah korusun. Rabbim yardımcımız olsun

Ben eminönünden malzeme aldim kendim yapicam inşallah dediğin gibi benimde begendiklerim hep 70-80 liraydi ama bu içime sindi bi ara fotografini atarim henüz bitmedi ama kaba taslak fikir olmuş olur :))

Gunaydin kızlar. Rüyamda erkenden sezaryenle bebeğimin doğduğunu gördüm. Giydirecek kıyafet bile yoktu öylece sardik çarşafa esimede ulasamiyordum. Allahım çok zor bir ruyaydi. Bu gebeligi bana stresli geçirdi bebegimin kalbi için söylenenler. Hiç böyle değildim kızıma hamileyken. Herşey süt limandi. Evham yapmıyorum herşey takdiri ilahi ama. Endiselerle doğumu beklememek çok zormuş valla. Bu hafta da bitsin ben doğum çantamı hazırlayacağım kismetse.

gunaydin kizlar.

Bende bursaliyim hangi sehirde oturuyorsun :))

Ben eminönünden malzeme aldim kendim yapicam inşallah dediğin gibi benimde begendiklerim hep 70-80 liraydi ama bu içime sindi bi ara fotografini atarim henüz bitmedi ama kaba taslak fikir olmuş olur :))

ben istanbul'dayim canim ailem bursa'da :)
kapi susu icin de bi ugrasayim dedim keceden falan guzel bisey yapayim dedim ama sonradan vazgectim. ama sen yine de gonder yaptigini, belli olmaz :))

Hadii gözünaydın cnm, böyle güzel haberler tüm anne adaylarına insallah :)

Evet çok azmış kilon senin seker seviyen de düşük zaten çok kasmadan dikkatli olmak gerek. Bana mesela içinde pirinç olan hiç bir şeyi yemeyeceksin demişti. Bizim diyet daha katı durumda hiç şekerli gıda almıyorum ne tatlı ne de sebze hatta meyveleri bile kısıtlayarak devam ediyorum. Sen kafana takma bir sıkıntı yok bence diyet konunda biraz daha dikkatli ol yeter..

Hayirdir insaAllah canim Rabbim hayra cevirsin ruyani saqliklidir bebis canini skma neler neler duyuyoruz Allah bilir qerisi bos insan sacma sapan ruyalar qoruyo iste bende buqun kocamin beni aldattiqini qordum hic uyuyamadim sinirden varya hormonlar sacmalatiyo insana aslinda her ihtimale karsi cantamizin hazir olmasi lazim sonucta her an hersey olabilir Allah korusun demi bende hazirlicam

anadolu yakasinda onerebileceginiz kbb doktoru var mi kizlar?
Kartal kızılay tıp merkezinde sema hanım var. Bizim aileden gidenlerde var yıllardır kendisine. Ben oğlumu da bi kaç kez götürmüştüm memnunuz kendisinden. Çok ciddi bi sağlık problemi için gitmedik ya da bi operasyon yaptırmadık. Ama klasik kbb şikayetleri için tercih edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…