2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bravo kadına, iyi koymuş otoriteyi :) doğru gerçekten, büyükler sürekli sarıp sarmalamak istiyo.. bi de şimdi yaz, havale geçirtirler bebeğe wala

kendimi cesaretlendirmeye calisiyorum aslinda yaparsin diye ama bazen de iste yapamam galiba diyorum. annemle esim hep destek zaten,yaparsin korkma diyorlar:)

bir de herkes senin gibi olumlu cumlelerle anlatmiyor. etkilenmemek icin ne normal dogum izliyorum ne acip hikayeleri okuyorum. ama sagolsun bazi insanlar yasadiklari olumsuzluklari ballandira ballandira anlatiyorlar sormadigim halde. en son duydugum bir sey baya etkiledi beni. burda yazip da etkilemek istemiyorum kimseyi ama ben zaten cani tatli bi insanim,o yuzden etkilendim.
ama dedigin gibi cok kolay sekilde doguranlar da varmis. allahim yazmistir zaten nasil olacagini,gorecegiz biz de.
sagolasin motivasyonun icin

Bence doktoruna givenmelisin canım en iyisini tabiki kalbin bilir ama ben olsam beklemeyi tercih ederdim sonuçta çok risk olsa doktorun senden önce o riski almaz.sezeryan doğum planlanbildiği için daha çok işine gelir doktorun. Bebeğin ve seni. Sağlığın açısından sıkıntı olmadığı müddetçe bekleyebilirsin.

insallah oyleyimdir canim

Çok teşekkür ederim.Benimde aslında yerim dar ama sıgıyor bir sekilde... Sende gönlüne göre bulursun insallah cnm

insallah canim:)
odamiz kucuk degil aslinda ama balkon kapisi var ve yatak yorgan her sey orda oldugu icin kapiyi iptal de edemiyoruz,onunu kapatamiyoruz. artik 2liyle idare edecegiz.

evet evet,meltem :) nie büyümeyenine bakıyorsun? Bana daha kullanıslı geldi bu.büyümüs halini de magazada gösterdiler begendim ben

biz aslinda 1 ay once bakmaya giderken buyuyen diye gittik ama bizim odamiza gore baya buyuk geldi,vazgectik. yoksa cok guzel kesinlikle.
bir de biz birkac ay sonra sunnet ettirmeyi dusunuyoruz. dugunu de 5 yas civari falan yapsak o zaman da genc odasi aliriz dedik. o yuzden buyuyen almadik canim. suandaki fikirler boyle,bakalim uygulamada nasil olacak:)

Sünnette yenilemekte mantıklı,işte herkes durumuna,odasına göre biseyler yapıyor işte... En önemlisi saglık olsun da,hepsi bi şekilde olur:)

ayy evet:)
tv de izlemistim,ikizler odalarinda yalnizken dedigine benzer bir seyler yapip yataktan cikiyorlardi,yeniden yatiyorlardi:)
her yonuyle dusunuyorum canim,gorsellik,kullanis:))

ben de 3.aydan beri mustela kullaniyorum. suan bir sey yok ama gerci cikarsa kacinci ayda cikar bilemiyorum. 27+4teyim.

annenle bastan konus canim. lohusaliktan kaynaklanabilecek nazlarimi,sozlerimi uzerine alinma diye.

orda kayinvalidene mi birakmayi dusunuyorsun canim? memlekette yani.

Benim 28'de normal doğum pozisyonundaydı, ama dün baktık ters dönmüş. Doktor 36.haftaya kadar değişir arada dedi.
Normal o zaman. Ben daha doktora gitmedim Çarşamba gidicem ama evham yaptım sanırım. Gece çok hareketliydi ağrı yaptı uyutmadı sabah bi baktım karnım aşağı inmiş sonra hep kasıklarımdaydı baskı.

hemsireler o noktada kurtarici oluyorlardir eminim:)
annem de kv de hicbir seyimize karismazlar. yani bugune kadar boyleydi. annem yine karismaz ama bakalim kv de degisim olacak mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…