2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Canım ben bir kaç kez zorladım kendimi oynamak için ama oynayamıyorum. Hem zor geliyor hem de sıkılıyorum. :) Yeni oyunlar bildiğin zor. 2-3 dakikada bırakıyorum elimden sıkılıp.

Kızlar sormustum ama arada kaynadi ben aventin emzigini aldim ama uzerinde night yani gece yaziyor gece gunduzu ile gece emzigi arasinda ne fark var?
Hiç bir fark yok canım bildiğim kadar gece emziği parlıyor karanlıkta rahat bulunabiliyor

Zor ya karar vermek gelmeyin de denmiyor ilk benim neyle karşılaşacam bilmiyorum hiç bi süre gelsinler de kendimi çabuk toparlarsam gönderirim başımdan napim :)
Zor valla yaa bu işler benim kv aynı apartmandayız.. rahatsız etmez gelince yarim saat den fazla oturmaz..biseye karismaz evimde.. iyidir ama torun olunca bizden cikmaz gibime geliyo ilk torun bide :) Hiçbirşeye dokunmaz yardımı olmaz ama kendi evinde de yapmaz yer içer gezer kadın alır temizliğe.. Ama bi ihtiyacim olsa kosa kosa gider alir gelir ..kendi annemler de şehir dışından gelecek biz 6 kardeşiz kim gelir kim gelmez o zamana tam bilmiyom..annem gelecek durmaz o yerinde yapar..olan anneme olucak yani..annemin de bi huyu çok kırılgan.. o lohusalikla bişey söylerim kırılır küser diye şimdiden stres oluyorum valla..ama göndermem kalacak kalabildiği kadar hayatımda bebek almadım elime kimsede yok burda kafayı yerim valla..kv ben sadece severim demeye getiriyo :) ayy bende döktüm içimi

Teşekkür ederim canım bilgi için bende hiç tüylenme olmadı canım çok şükür o yüzden devam ediyorum

Aynen canım.. Bi ara cok takıyordum acikcasi cunku 2 hafta hic beslenememisti..oyle giderse diye korkmuştum daha da gerilerse diye..Ama yemeye daha da dikkat edince aliyo gelisiyo çok şükür.. iyiyim şimdi o yuzden :) cogu gitti Azı kaldi alalım hepimiz sağlıkla kucağımiza insallah

benimki ilk hissettigimden beri hep kasikta. en yukarida hali gobek deligimin orasi,gogus altinda hic hissetmedim.

Aynı apartman olması daha iyi aslında canım gece evine gidecek en azından bizim iki tarafta farklı şehirde mecbur beraber kalacaz aman ne bilim sıkıntı her türlü
İşe başlayınca da eşim gelsin baksınlar diyor ama aynı evde birkaç ay kalmak düşünmesi bile bunaltıyor kv olduğundan değil annemi de o kadar uzun süre istemem evimde sırf bu çocuk bakma vs için eşimin memlekete gitmeyi düşünüyorum

Doktordayım şimdi bebek hareket ediyor ama ben hiç hissetmiyorum. Doktorum da annenin bebeği hissetmemesi iyi birşey değil dedi o yüzden nst ye gireceğim şimdi ama yok yani ben hiç hissedemiyorum. Daha eşim bir kere elini karnıma koyup da hissetmedi bebegimizi.Ya bebeğim çok kuvvetsiz ya da ben çok siskoyum hissetmiyorum neyse en azından sorunu yok gibi...

ayyy tam benlikmiş siyah görsem diğer renklerin hiç şansı kalmazdı :)

Her turlu sıkıntı dedigin gibi..umarim sorunsuz güzel guzel atlatırız o günleri.. yaşayıp görücez bakalım..

tabiki normalde misafir paspal karsilanmaz. ama burda farkli bir durum var. misafirlige gelmiyorlar aslinda anlamadiklari sey o :)) hasta ziyaretine gidince ustunde pijama mi var paspal mi diye nasil bakilmiyorsa dogumda da bakilmamali bence :)

hissetmeme sebebin neymis ki peki? en basindan beri mi hissetmiyordun? plasenta sirt tarafina konumlanirsa oyle oluyordu diye hatirliyorum. sende oyle bi durum mu var acaba?

Çok teşekkürler cnm, benim doktorum özel o yüzden hastaneye gitmem gerekiyomuş. Ondan üşenmiştim ama kalkıp gideyim bari bugün :)

Evet cnm,, o yüzden şu son zamanlarda da dikkat edip boşuna kilo almamaya çalışıcam :)

Gözün aydın canım maşallah sen çok az kilo almışsın ve bebeğinde çok iyi beslenmiş sağlıkla gelsin miniğin
Amin cnm,, inşallah :) bi de şu doğum şekli belli olabilseydi keşke :))) bi yanım bekle dene normal doğumu diyo, bi yanım dikişler yırtılır mı diye endişelenmeye başladı,, bi yanım doktora çok güvendiğim için hiçbişey olmaz diyo,,, kafa karıştı :))

hastaneye gelenler zaten cok durmaz. hemsireyi de tembihlersin. annemizi ve bebegi cok yormayalim falan der ama eve gelince daha uzun sure kalabilirler. ben de evde kalabalik istemem muhtemelen ilk gunler.
evet annemle kv me söz geçirememiştim ben. çocuğu lahana gibi sarıyolardı üşür diye. hemşire geldi bu ne dedi ateşi çıkacak çocuğun niye sardınız bu kadar. gizli gizli söyler misin şu ikisine bana karışmasınlar dedim tecrübesizim diye dinlemiyolar beni dedim. o da payladı annemleri :):) anne ne derse o olucak yorum yaparsanız eve gönderirim sizi dedi :) oyyyşşşş içimin yağları erimişti :)

yurtdışında 1 sene sonra bile yapıyolarmış ssvd. bence beklemelisin. aksi bir durum olursa zaten doktorun yönlendirecektir.

yurtdışında 1 sene sonra bile yapıyolarmış ssvd. bence beklemelisin. aksi bir durum olursa zaten doktorun yönlendirecektir.
Evet aslında kendine güveniyo doktor, riske atmayacağını aksi bi durum oluşursa anında sezeryana dönebileceğini söylüyor. Ona güveniyorum da kendime güvenemedim heralde :) çok saol cnm, doğru diyosun,, bekleyeyim hiç olmazsa miadı yaklaşsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…