2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
aminn canım inşallahhh Arkadaşının ve bebeğinin iyi olmasınada çok sewindim,maşallah kuzucuğa darısı başımızaa inşallahh

Sakin öyle bir hata yapma cnm hipnoz oluyorlar benim esim 5 sene once almisti resmen 1 sene boyunca bagimli oldu playstationa sakin eve sokma eve gelince 2 3 lere kadar oynayip sabah 7 de kalkip ise gidiyordu yemegi bile basinda yedigi oldu... neyseki simdi yuzune bile bakmiyor ama o bir senem kabus gibi gecmisti ustelik alirken o da bana beraber oynariz fln demisti yeme o numarayi sakin

Kızlar sormustum ama arada kaynadi ben aventin emzigini aldim ama uzerinde night yani gece yaziyor gece gunduzu ile gece emzigi arasinda ne fark var?

Fark yok benim bildiğim fosforşu oluyor gece parlıyor o yüzden öyle yazuyor galiba

Kızlar bu çatlaklar nolcak badem yağı kullanıyorum heryerim çatlak doluuuu bundan sonra çatlamaz herhalde çatlicak yer kalmadı Çünkü derimin üzerinde
Büyüdükçe olur diyolar ama bilmiyorum. Sürmeye devam et bence. Daha etkili bişey de alabilirsin son ayın zaten. Ne zaman başladı çatlamaya

Adaşmışız benim adımda özlem tamamdır seher selamını iletirim :))

Nereden buldun kursu canım? Hastane veya sağlık ocağı gibi bir yerde mi?
Bir kaç yer araştırmıştım arkadaşımın annesi ebe o anadolu yakasında Zeynep Kamil Hastanesini tavsiye etti. Sitesinde eğtim programı mevcut evime de yakın sayılır. İnş. oraya gideceğim

meltem mobilyaninki sabitti ama belisin kademesi iniyordu sanki. baya oldu belise bakali,tam emin olamiyorum.
Belis büyüyen yatak olduğu için döşeğin altında bi tahta var onu kaldırdığnda alta döşeği alıp büyütmeden derinleştirerek devam edebilirsin. Anlatabildim mi bilemedim:)

ölçümlri siyah beyaz yapıyor yüzünü göstermek için renkli açıyor. neden bilmem. renkli daha çok elekt. harcıyo heralde :)
Tıbbi olarak ölçümler siyah beyazda sağlıklı yapılıyor aslında sebebi o renkliyi bizim için açıyolar genelde . Doktorlar kendileri için gerekli olan şeylerin hepsini siyah beyazda görüyor.

peki korkuluklarin sabit olmasi mi daha iyi,kademeli olmasi mi?
sabitse ve bebei alirken cok zorlanmayacaksak sabit de olabilir mi?
Ben derin olsun kalkınca düşmesin diye düşündün sanmştm belise bakmştm ben o kademeli. Tamamen de inebiliyor. Ama bence kademeliden ziyade derinlik önemli çnkü öyle akıllılarki yorganı iteleyip yükselti yapıyolar kendilere:)

ankarada doğumunu yap bence eşin zaten izin alır. sonra birlikte dönersiniz evinize. yani o ilk heyacanı eşinle yine yaşıyamıcaksın ki muhtemelen diğer yatak dolu olursa yine yanında kalamıcak.. yine sen bilirsin tabi ama iki hastane de pek tatmin edici değil sanki.

Bizde de tam tersi :)alışverişimi yaptım bitirdim içim rahat diye ben kocama yalvarıp playstation al nolur ben oynim diye üniversiteden alışkanlık yaptı anne olucam ama içimdeki Zıpır çocuk hala büyümedi

Canım lierac veya doğal hindistancevizi yağı kullan birde ben palmers diye bir marka kullanıyorım çok şükür ilk oğlumdada olmadı şimdilik bundada yok
Hindistan cevizi ve kakao yağlarını ilk aylarda sürüyodum tam büyümeden. Ama tüylendirdi aldım tüyleri bende:) hiç dayanamam hiç. Şimdi mustela kullanıyorm kaşıntımı sadece o aldı. Bu arada hindistan cevizi yağı nefis göz makyaj çıkarıcı. Daha iyisini görmedim aklınızda olsun

Aynen canım. Biliyorum başıma gelecekleri, zaten kardeşimde var arada beraber oynuyorlar 3-4 saat ikisi de iptal oluyor. Bir de eve alırsa yandım ben. Ayda bir ikna çabalarına giriyor sonra hiç yüz vermiyorum vazgeçiyor :) İleride bizim ufaklık büyüsün onu bahane edip almaya çalışcak yine biliyorum.

annem de aynı şeyi söylemişti ama ben yapamadımm. kendimi çok kötü hissediyodum. iyi olup hizmet etmek daha iyi geldi inan :) yapımız da yok misafiri paspal karşılamak yapıcak bişey yok elit bi milletiz :)ben 15 günlükken mevlit yaptım. kv gitmiş pijama takımı almış bana. hevesi varmış :) o nasıl bi hevesse. tamam dedim ama pijamaya bakıp bakıp ağlayasım geliyodu. dantelli mantelli. sonra anne dedim kusura bakma yapamıcam :) yaw bwnim çwyizimde yok böyle süslü bişey sen beni tanıyamadın mı dedim. siyah bi elbise giydim en sevdiğim :) pijamayı de geri verdim kocama güzeel bi pijama takımı aldım onun yerine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…