2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
B bursa_83 büyümeyen besigin altında cekmece fln yok mu meltem dekinin? Bence cekmeceli tercih et,dolap 2 kapılı zaten.ne kadar cok cekmece olursa senin için o kdar iyi.Belis in modelini de cok begendim ben,cok kibar.

Bence de boşver o düşünsün. Bakiciyi kabul etmezse , ben çocuğumun büyüdüğünü kaçırmak istemiyorum dersin birakirsin işi artik

para da almam derken
e yani kendi torununa parayla bakacak hali yok.
Öyle düşünüyor demek ki garibime gitti benim de bi daha derse kimse torununa bakmaya para almıyor zaten diyecem :) para olmuyor ama kıyafet vs hediye alabilirmişiz kendi dedi bunu da :)

Bence de ama kötü birşey olsa söylerdi sanırım ama şimdilik hiç bir sorun görünmüyor gelişimi falan gayet iyi. İnsallah sorun çıkmaz.
Plasenta arkasında olabilir çocuk o yüzden çok hissetmiyor olabilirsin bide çok yorulunca hareket etmiyor benimki hiç ondan olabilir mi sürekli yoruluyor Musun

O zaman sen de ona gittiğinde yerleri değiştir. Çocuk uyuduğunda mutfağa gir yemek yapma ya da toplama bahanesiyle, ne var ne yok değiştir yerleri. Annem de müdahale etmeyi seven bir insan, eğer gelir de sağı solu değiştirirse ona gidince aynısını yapacağım. Sonra da alakasız raflar ve dolaplar için "böyle daha kullanışlı, bak bu dolaplar kaşıklar için daha uygun" falan diyeceğim. Ya da benim boyum ondan daha uzun en çok kullanılan şeyleri kendi boyuma göre yüksek raflara dizip bana çektirdiğini çekmesini sağlayacağım. İnşallah gerek kalmaz, bu kadar müdahale etmez ama ederse planım hazır :)
Yatırım tavsiyesidir, yapılabilir :)

yemegimi temizligimi ben kendim yapip ,oraya birakmayi tercih ederdim.
kendi ailenin yasadigi yere gitme durumunuz yok mu?
İkisi de zor aslında eşimin tayin gibi olmuyor kişi bulup yer değişmesi lazım zor oda bide burada zorunlu hizmet var daha bakalım nasıl olacak uğraşıyor gibi ama
Kendi memleketimi de istemiyorum eşimi o şekilde tutuyorum zaten iki taraftan da uzak olsun diyorum ben istesem bu sefer inada binecek fln gerek Yok iki taraftan da uzak olalım

B bursa_83 büyümeyen besigin altında cekmece fln yok mu meltem dekinin? Bence cekmeceli tercih et,dolap 2 kapılı zaten.ne kadar cok cekmece olursa senin için o kdar iyi.Belis in modelini de cok begendim ben,cok kibar.

hayir canim.meltemin altinda cekmece yok.daha once bir musteriye yapmislar cekmece ama nasil durur bilmiyorum. gormeden de alamam.alirsak boyle alacagiz.
belisin altinda 4 tane cekmece var. daha cok esya alir tabi.

en begendigim takimlar bu ikisi ama iste kararsiz kaldim. sececegiz bakalim birini:)

@mutlu_mercimek evet haberdar et bizi,merakta bırakmaa

Öyle düşünüyor demek ki garibime gitti benim de bi daha derse kimse torununa bakmaya para almıyor zaten diyecem :) para olmuyor ama kıyafet vs hediye alabilirmişiz kendi dedi bunu da :)

yok artik:)
zaten bu senin gonlunden koparsa yaparsin. paraya ihtiyaci olabilir ama bunu asla soylemeZse,sen belki arada verirsin ama almam demesi bile insani irrite eder. direk ver demek istiyor yani.

sen devlette misin? yani ne kadar sure izin hakkin var?

Plasenta arkasında olabilir çocuk o yüzden çok hissetmiyor olabilirsin bide çok yorulunca hareket etmiyor benimki hiç ondan olabilir mi sürekli yoruluyor Musun
Aslında işim masabaşı ama yol falan beni çok yoruyor ve hep yorgun hissediyorum. Belki bu yüzdendir. Plasentanın konumu ile ilgili birşey söylemedi doktor...

yok canım neden saklasın endişelenme. bebek sizin bebeğiniz sonuçta doktorun bişey saklama gibi bi lüksü yok için rahat olsun. hareketlerini az hissediyorsun gözden bişey kaçmasın diye haftada bir çağırmıştır.

yok artik:)
zaten bu senin gonlunden koparsa yaparsin. paraya ihtiyaci olabilir ama bunu asla soylemeZse,sen belki arada verirsin ama almam demesi bile insani irrite eder. direk ver demek istiyor yani.
Aynen onu demiş oluyor ya ona da sinir oldum zaten bi yada vereceğimizi düşünüyor gerek Yok mu denek istiyor acaba :) eşim verir zaten sürekli gönderiyor ki o zaman bi maaş oraya gidebilir de :) ben işi bırakayım ya en iyisi :)

sen devlette misin? yani ne kadar sure izin hakkin var?
Evet canım öğretmenim iki yıl izin hakkı var 6-7 aya kadar başlamam ikinci dönem şunat gibi başlarım belki diyorum program yarım gün olur süt izni vs var ya o yüzden başlayabilirim 8-5 memur olsam başlamazdım da bu şekilde başlanabilir duruyor

Aslında işim masabaşı ama yol falan beni çok yoruyor ve hep yorgun hissediyorum. Belki bu yüzdendir. Plasentanın konumu ile ilgili birşey söylemedi doktor...
Yorgunluktan büyük ihtimal canım bende ev işi veya gezmede az yorulayım iki gün sesi çıkmıyor çoçuğun korkuyorum hatta bişey mi oldu diye ama normale dönüyor inşallah öyledir senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…