2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
Bi defa denedim canım. Kızım benim düzenimi niye bozuyon diye çıkışmaya kalktı bende her gelişinde aynısını yapıyosun söylediğimiz halde devam ediyosun anla bende bi sakınca görmedim normal olan bu sandım dedim. Dahada cvp veremedi amaa hala her geldiğinde yine aynı şeyi yapıyor. Laf anlayan insana misillemeye gerek yok söylesen de anlar. Benim kv saygısız ne yazıkki. İnşallah seninki öyle yapmaz
 
Erkek milletinin oyun sevdası bitmez cok gıcık bir durum
 

siz nerdesiniz onlar nerede? uzak mesafe mi? bayramda gitmeseniz olmuyor mu?
 
ayy ben olsam alalım aşkım hadiiii derdim :) :) adamın uçuk hayallerinin tek destekçisiyim :) jeep dese atlardım direk :) batık gidiyoruz hayallerimizin peşinden gidiyoruz sürekli ama mutluyuz yaaa :)
Inat etti alacak orası belli bana avantajlarını sıralayıp duruyor takmıs kafaya... biz arabayi satinca ( aslinda ust modelini almak icin satmistik ) dr a en yakın arkadasinin arabasiyla ( jip ) gidiyorduk. Adam konforu gorunce takmış kafaya 2. El mikinci el takmiyor alacak illaki... Allah utandırmasın bu zamanda zaten birsey sahibi olmak icin hep borc yapiliyor Allah hayırli isler nasip etsin de borçlar ödensin :)
 
Selam kızlar bizde kontrolden çıktık 29. Haftada 1400 38 cm olmuş şükür eş yukarı çıkmamış kesin sezeryan dedi spinal istedim sana olmaz genel yapıcaz dedi pek tatmin etmedi beni cevapları 8 yıldır doktorum güvenirim de ama başka doktora gidip şansımı denemek istiyorum 14 Ağustos'a gün verdi şafak sayabilirim artık Rabbim hayırlısıyla o günleri görmeyi nasip etsin
 
Hayırlısı olsun canım,maşallah bebeğine de,için rahatlıyacaksa tabiki başka dr a görün,buarada doğum için banada dr 14 ağustos demişti :))
 
sanki böyle dirseğini dayamış da dur şurda 2 dk dinleneyim demiş gibi oluyor haha :)) bide bazen sağ kasığımda oluyor aynı şey ayağı mı eli mi artık ittiriyor. fazla sürmüyor ama 1 dk falan :)
O dirseğini dayamış hissi benim sağ kaburgamda hep var bi 15 gündür otururken öne eğilemiyorum bildiğin batıyor orası çürümüş gibi hissediyorum sonuna kadar böyle gidecekse yandım
 
O dirseğini dayamış hissi benim sağ kaburgamda hep var bi 15 gündür otururken öne eğilemiyorum bildiğin batıyor orası çürümüş gibi hissediyorum sonuna kadar böyle gidecekse yandım

bazen benim de aniden vurup canımı acıtıyor. pozisyon değiştirir heralde dürtükle sen bi :))
 
Gretchen Grundler B bursa_83 kızlar sizde haklısınız, maalesef kendi bildiklerini okudukları zamanda oldu, bu sıkıntı ama dediğiniz gibi kötü şeyler değil cips vermek kola vermek gibi, sadece fazla dediğini yaptıkları için onların yanında şımardığı doğru,ama bizim yanımızda oğlum hayır dediğim de yapmıyacağımı bilir, kime nasıl davranıcaklarını çokta ii biliyor aslında sıpalar, aynı ewin içinde sürekli olması tabiki kötü bende onu söyledim, en güzeli kendin bakabilmek ama bazen şartlar elvermiyor işte, haberlerde çevremizde okuduğumuz duyduğumuz haberlerden dolayı ben bakıcı olayına mesafeliyim,ama tanıdık biri vasıtası ile referansı ii biri olursa düşünülür tabi ,yoksa bu dewirde benim fikrim hala babane veya anane bakabilecekse onların bakması yönünde,benim içim bu şekilde daha rahat oluyor :))
 

Benim kaç yıllık annem, inan ne yapar kestiremiyorum ama lafımı dinletirim er ya da geç, Allah sana sabır versin, hem sen değiştirince laf ediyor hem senin evine gelip aynısını yapıyor. Çok ayıp, saygısızca. Hani uğraşacak işin, bakacak bebeğin olmasa her gün yaptığını düzelt yeni baştan eski haline getir diyeceğim de sana da yazık. Anlamayınca anlamıyor demek ki insan.

bazen benim de aniden vurup canımı acıtıyor. pozisyon değiştirir heralde dürtükle sen bi :))

Artık benim de canımı acıtmaya başladı, mesela durduğu yer rahatsız ediyorsa beni ben de dürtüklüyorum ya da yavaşça masaj yapıyorum. Bazen de onun durduğu yere soğuk bir şey falan değdiriyorum bırakıp gidiyor. Bunları yapmak beni çok eğlendiriyor, oyun oynuyorum gibi geliyor kızımla :)
 


ben de ayni dusuncedeyim. bakicidan once anane babaanne benim icin. aradaki denge iyi kurulursa sorun yok.
 
Benim burnum kanadı bugün hanımlar, normalde de bazen sabah kalkınca oluyordu ama onları ancak peçetede falan görüyordum bugün bildiğin damla olarak aktı, silince anladım kan olduğunu. Önce biraz pamuk koyup bekledim, sonra durmayınca internetten araştırıp burnun iki kanadını sıktım başımı öne eğip bekledim. Geçmeseydi doktora gidecektim ama geçti neyse ki. Hamilelikte normal zaten daha önceden okuduğum için panik yapmadım ama yine de insan geriliyor. Zaten kansızlık var, bir de harici kan kaybetmek rahatsız edici.
 



gecmis olsun canim. ilk defa duydum olabilecegini. doktoruna soylemis miydin daha once,hamileliktendir dedi mi?
 
Aslında çok da hareketli sürekli dönüp duruyor gibi hissediyorum ama o ağrı hep aynı duruyo sabretcez artık :)
zor zamanlar başladı bundan sonrası gerçekten sabır. 2 gündür mide yanmalarım azdı benim de. gaviscon aldım bugün 1 saat idare etti, sonra yine aynı.

benim de dikkatimi çekti yemek yaparken artık göbeğimı ocaktan uzak tutamadığımdan sıcağa tepki veriyor :))
 

yaa geçmiş olsun. benim de oluyor ara ara kabuk kopmuş gibi. ama bu akma olayı fenaymış. havalar ısındı sıcaktan olmuştur belki.
 
gecmis olsun canim. ilk defa duydum olabilecegini. doktoruna soylemis miydin daha once,hamileliktendir dedi mi?
Yok söylememiştim doktora, kışın ev ısınıyor, hava kuruyor peteklerden dolayı o yüzden damar çatlamaları olabiliyor diye okumuştum internette. Benim de hep sabah uyanınca olurdu, hamilelikten önce de kışın olurdu, internette de araştırınca hiç üzerine düşmedim. Bugün de çabuk geçince yine ciddiye almadım. Tekrar olursa söylerim ama doktora, hastaneye de giderim.

yaa geçmiş olsun. benim de oluyor ara ara kabuk kopmuş gibi. ama bu akma olayı fenaymış. havalar ısındı sıcaktan olmuştur belki.
Uyandıktan sonra oldu yine, muhtemelen kuruduğu için oldu. Bir de burnumu sert silmiştim onunla da bağlantılı olabilir, çok sıkmıyorum kendimi ama yine de damar çatlamış olabilir tabi, sıcaklar da olabilir dediğin gibi. Bir an panik oldum ama geçince rahatladım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…