- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
AminnAy çok iyi olmuş senin icinzaten 2. İster istemez tecrubelisin. Oğluna biri bir hafta güzel baksa yeter sana bence. Sonra zaten bir şekilde idare ediliyor. Allah hepimizin yardımcı olsun. Doğumdan çok insan o gelicek mi ne kadar kalicak gibi şeyler düşünüyor galiba
Allah korusun :) inşallah herşey istediğin gibi olur, sıkıntılar illaki yaşanıyor,şimdiden düşünüp kendine ve bebeğine stres yapmaEvet ya git denmiyor da anneme derim git diye hatta dün telefonda dedim iki haftada toparlarsam gidersin diye ama kv bu cümleyi kuramam alınganlar ailecek :) eşim de ayıp olur kovmuş gibi diye susar neyse ki arkası bayram kaynımın düğün var bide istese de kalamaz
Aslında eşimin de onların da niyeti doğumu orada yapmam geçen kayınbabam dedi gel burada yap doğumu diye düşün artk bende kendi memleketim olabilir ama burası olmaz dedim direk pişman da oldum kırdım diye ama bilsinler istemediğimi. Büyük konuşmuyorum inşallah ya ramazan bayramında orada Doğum başlar diye korkuyorum:)
Çok düşünmemeye çalışıyorum bakalım sağlıkla doğsun hallolur bi şekildeAllah korusun :) inşallah herşey istediğin gibi olur, sıkıntılar illaki yaşanıyor,şimdiden düşünüp kendine ve bebeğine stres yapmazaten yeterli bir süren var bebeğine bakmak için keyfini çıkar,işe başladığında da kv evi yakınsa sabah bırakır akşam alırsınız,ben bu şekilde yapıyorum,insanın kendi canından birine bakması daha güzel aklım kalmıyor en azından,bu bakım konusunda da çok tartışmışızdır, istediğim şeylerin yapılmasından dolayı lafımı esirgemedim hep söyledim,şöyle yapın böyle dawranın felan diye çok sinir oluyorlar ben böyle konuşunca ama elimde değil söylüyorum çocuğum için,onların büyüttükleri devirde değiliz,daha çok araştırma fırsatımız var vs.,ama onlara kalsa sanki onlar hiç çocuk büyütmemişler biz herşeyi internetten bakıp söylüyormuşuz :)) artık nasıl içine sinicekse nasıl rahat ediceksen ona göre doğru verirsin inşallah
Bencede genetik ya annende varsa sende de olur diyorlar ya bence doğru.peelingleri hiç duymamıştım etkili mi acaba gerçekten bende hep böyle kalacam diye düşünüyordum :)Cnm bu yapısal bence ya,, ben de ilkinde badem yağı falan kullanmıştım, ondan hiç çatlamadı sanıyodum.. bunda da aldık ama 3-5 kez kullandım sadece, başka da hiçbişey almadım da sürmedim de ama yine çatlamadı. Halbuki kilolarını veremediğim ilk hamilelik ve ikinci hamilelik = 30 kilo,,, yani fil yavrusu kadarım şu an :)))))) kilo almayaydım da çatlağa razıydım( bi de hamilelik çatlağı gibi yeni oluşan çatlaklar için çok güzel peeling vs ürünleri var doğumdan sonra kullanabileceğin, bence hiç dert etme, onlara başlarsın hemen.. çok arkadaşım fayda gördü.. her markanın var artık...
Selam kızlar,
ilk konuya baktığımda 13-14 haftalardaydık şimdi 30 lardayız... Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
bakıcı tutsan onada para vericeksin,çalışmanın kıymeti yok,kv yada anneni de istemiyorsun haklı olarak uzun süre aynı ewin içinde olmak sıkıntı,walla canım bu kadar sıkıntı yapana kadar 2 yıl ücretsiz izne çık kendin bak,sonrası içinde bakıcı bulursun, sen sağ onlar selametÇok düşünmemeye çalışıyorum bakalım sağlıkla doğsun hallolur bi şekilde
Aynı ilde değiliz canım öyle olsa baksın zaten de farklı il gelip burada kalacak uzun süre onu dert ettim burada olsalar zaten düşünmem hiç
niye öyle oldu kii daha çok erken. badem yağı sana yaramadı demek kiKızlar bu çatlaklar nolcak badem yağı kullanıyorum heryerim çatlak doluuuu bundan sonra çatlamaz herhalde çatlicak yer kalmadı Çünkü derimin üzerinde
o arada bana da oluyor ya zor tutuyorum :)) esas hareketi bu ara şu boksörlerin ard arda topu yumruklaması gibi bişey yapıyor. o sırada ne yapıyor içerde çok merak ediyorumBenim de kasıktan ve aşağı taraflardan vurduğunda ani bir tuvalete gitme isteği oluşuyor, gitmezsem sanki dayanamayıp kaçıracakmışım gibi. Bak kızım diyorum, yapma diyorum, anne daha yeni geldi tuvaletten diyorum, yok kız anlamıyor, 2 gündür sürekli aşağılara çalışıyor :)
bebek olabilir benim de göğüs altına kaburgaya baskı yapmaya başladı :)Benim arada gögsüme baskı oluyor sanki orada gibi hissediyorum ama emin değilim tam olarak,o bebek mi anlamadım yanii :)
O zaman sen de ona gittiğinde yerleri değiştir. Çocuk uyuduğunda mutfağa gir yemek yapma ya da toplama bahanesiyle, ne var ne yok değiştir yerleri. Annem de müdahale etmeyi seven bir insan, eğer gelir de sağı solu değiştirirse ona gidince aynısını yapacağım. Sonra da alakasız raflar ve dolaplar için "böyle daha kullanışlı, bak bu dolaplar kaşıklar için daha uygun" falan diyeceğim. Ya da benim boyum ondan daha uzun en çok kullanılan şeyleri kendi boyuma göre yüksek raflara dizip bana çektirdiğini çekmesini sağlayacağım. İnşallah gerek kalmaz, bu kadar müdahale etmez ama ederse planım hazır :)
Yatırım tavsiyesidir, yapılabilir :)
Öyle olacak büyük ihtimal bir sene zaten başlamam gibi de gerekirse iki sene olur artkbakıcı tutsan onada para vericeksin,çalışmanın kıymeti yok,kv yada anneni de istemiyorsun haklı olarak uzun süre aynı ewin içinde olmak sıkıntı,walla canım bu kadar sıkıntı yapana kadar 2 yıl ücretsiz izne çık kendin bak,sonrası içinde bakıcı bulursun, sen sağ onlar selamet
İnsallah canm. Sağlıkla al bebeğini insallah. Oglusuna tuvalet alışkanlığı kazndirabildin miAminnkesinlikle doğum sonrası daha çok korkutuyor beni,inşallahh sıkıntısız atlatabilirizzz hepimiz,korkularımız yersiz olur
ayy ben olsam alalım aşkım hadiiii derdim :) :) adamın uçuk hayallerinin tek destekçisiyim :) jeep dese atlardım direk :) batık gidiyoruz hayallerimizin peşinden gidiyoruz sürekli ama mutluyuz yaaa :)Adama yazık valla niye ustune gidiyorsun bir telefon almis alti üstü iyi gunlerde kullansin. Kızınin bol bol fotografini ceker artik :) bizimkiyle ben iki aydir cebellesiyorum tutturmus jeep alcam diye donumuza kadar verip jeep almayı planliyor tabi ikinci el... kızını jiplerde gezdircekmiş paşam... 2 ay önce arabayi degistirecegim diye satmisti daha uzlasamadik ben sifir doblo alalim diyorum adam jipe takmis durumda
Birşey söylemedi nedeni hakkında. En başından beri herkese göre az hissediyorum ama son günlerde daha da azaldı. Bundan sonra haftada bir gelmemi istedi sadece.... Beni endiselendirmemek için birşey mi sakladı acaba :S bilemedim simdi...
o arada bana da oluyor ya zor tutuyorum :)) esas hareketi bu ara şu boksörlerin ard arda topu yumruklaması gibi bişey yapıyor. o sırada ne yapıyor içerde çok merak ediyorum
bebek olabilir benim de göğüs altına kaburgaya baskı yapmaya başladı :)
benim annem asla karışmaz. kv zaten koltuktan kalkmıyorama yine de tuttum bunu :))
işlemiyor bence :) hayalleirnin peşinden sürükleniyolar sadece :) arada mantıklı karar alsalar da uygulayamıyolar :)Zamanlamalari harika gercektendedigin gibi kafalar farkli isliyor
ben yaptım o hatayı. 2 3 kere gran tourismo oynadım o yani :) bi de dalga geçiyodu nasıl bu kadar kötü oynayabiliyosun diye. laf soka soka sokaaa yeğenine postaladım playstation u :) kurtuldum sandım ama bitmiyo bunun oyun sevdası telfondan devamSakin öyle bir hata yapma cnm hipnoz oluyorlarbenim esim 5 sene once almisti resmen 1 sene boyunca bagimli oldu playstationa sakin eve sokma eve gelince 2 3 lere kadar oynayip sabah 7 de kalkip ise gidiyordu yemegi bile basinda yedigi oldu... neyseki simdi yuzune bile bakmiyor ama o bir senem kabus gibi gecmisti ustelik alirken o da bana beraber oynariz fln demisti yeme o numarayi sakin
Aynen onu demiş oluyor ya ona da sinir oldum zaten bi yada vereceğimizi düşünüyor gerek Yok mu denek istiyor acaba :) eşim verir zaten sürekli gönderiyor ki o zaman bi maaş oraya gidebilir de :) ben işi bırakayım ya en iyisi :)
aminnİnsallah canm. Sağlıkla al bebeğini insallah. Oglusuna tuvalet alışkanlığı kazndirabildin mi
sanki böyle dirseğini dayamış da dur şurda 2 dk dinleneyim demiş gibi oluyor haha :)) bide bazen sağ kasığımda oluyor aynı şey ayağı mı eli mi artık ittiriyor. fazla sürmüyor ama 1 dk falan :)emin ol kötü bi durum olsa saklamaz söylerdi,hiçbir doktro
drucilla valla bebek olabilir herhalde ama baskı olarak hissediyorum seninde dedigin gibi.hareket olarak değil :/ anlayamadım
Allah korusun :) inşallah herşey istediğin gibi olur, sıkıntılar illaki yaşanıyor,şimdiden düşünüp kendine ve bebeğine stres yapmazaten yeterli bir süren var bebeğine bakmak için keyfini çıkar,işe başladığında da kv evi yakınsa sabah bırakır akşam alırsınız,ben bu şekilde yapıyorum,insanın kendi canından birine bakması daha güzel aklım kalmıyor en azından,bu bakım konusunda da çok tartışmışızdır, istediğim şeylerin yapılmasından dolayı lafımı esirgemedim hep söyledim,şöyle yapın böyle dawranın felan diye çok sinir oluyorlar ben böyle konuşunca ama elimde değil söylüyorum çocuğum için,onların büyüttükleri devirde değiliz,daha çok araştırma fırsatımız var vs.,ama onlara kalsa sanki onlar hiç çocuk büyütmemişler biz herşeyi internetten bakıp söylüyormuşuz :)) artık nasıl içine sinicekse nasıl rahat ediceksen ona göre doğru verirsin inşallah
Bakıcıya para verecek ama akşam bakıcı evine gidecek ve yapma dediklerini yapıp diretmeyecek. Annenanne babaanne çocuğa bakınca ay canı çeker diye onaylamadığın şeyleri verirler, çocuk ağladığında istediğini yapar şımartırlar, uyku düzeni yemek düzeni gibi şeylerde senin kurallarının dışında davranırlar, sonra çocuk neden beni dinlemiyor, neden şımarık oldu, neden böyle yemek yiyor diye düşün dur. Bence anneanne babaannenin bakmasındansa bakıcı daha iyi. En azından hareketlerini sevmezsen başka bir tane bulabilirsin ama anneanne-babaanneleri kırılır diye gönderip bakıcı tutamazsın. Hele bir de aynı evin içinde, sürekli bir arada olursa hiç güzel değil.bakıcı tutsan onada para vericeksin,çalışmanın kıymeti yok,kv yada anneni de istemiyorsun haklı olarak uzun süre aynı ewin içinde olmak sıkıntı,walla canım bu kadar sıkıntı yapana kadar 2 yıl ücretsiz izne çık kendin bak,sonrası içinde bakıcı bulursun, sen sağ onlar selamet
Ben de çok zamansız ya da aşırı pahalı değilse desteklerim, hatta oyun olsa alalım oynarız derim, önce ben isterim :)ayy ben olsam alalım aşkım hadiiii derdim :) :) adamın uçuk hayallerinin tek destekçisiyim :) jeep dese atlardım direk :) batık gidiyoruz hayallerimizin peşinden gidiyoruz sürekli ama mutluyuz yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?