2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Doğru canım âmâ benim doktorumda kızdı bana 9 aylık gibi oldun diye :))
Amann herkesin yapısı farklı kaldı 2 ay zaten doğmalarına. Akşam ben de bir göbek fotosu atayım. Bu arada 31. haftam ve 11 kilo aldım ben. Tatlı (dondurma hariç o tatlı diil), pirinç ve makarna yemiyorum ama bol meyve yiyorum o yüzden mi alıyorum ki acaba? Eşim de kilo almam konusunda tam destekçim, her fırsatta çok iyi gittiğimi söylüyor Yok yani zayıf da hamile kalmadım inşallah 2 ayı 5 kilo ile atlatırım.

Bende aynı durumdayım canım eşim de ye ye diyor doğum da gider bebek senden alıyor vitamini dedik sonra bende yiyorum:)) allah yardımcımız olsun ınşallah 5 kg daha benimde maksimum hedefim

Aynen ben kiloyu biraz dert edeyim eşim al, neden almamak için uğraşıyorsun ki diyor Bu arada Kelebekhayat moralini yerine getireyim 12 kilo aldım toplamda

Çok geride kalmış ama benim de kedim var. Valla önceden kedisini, köpeğini öpenleri görünce kızardım, tamam sev de öpmek ne diye şimdi eşim de ben de öperek seviyoruz bizim minnoşu ama çok tatlı sıpa...
Bende aynı durumdayım canım eşim de ye ye diyor doğum da gider bebek senden alıyor vitamini dedik sonra bende yiyorum:)) allah yardımcımız olsun ınşallah 5 kg daha benimde maksimum hedefim
Doğumdan sonra kk nın diyet kısmında bayağı kalabalık olacağız gibi geliyor :) Ağustos anneleri olarak...

neden israrla hayir dedi?
bir de bebek uyanik ve bizim de isimiz yok. o zamanlarda kendi yataginda mi yatiyor,oturdugumuz odadaki koltuk/kanepede mi?

Hehhe haklısın canım bencede

arkadaşlar hayırlı sabahlar bayadır giremedim hastanelerdeydim bize trizomi 18 teşhisi koydular sonlandırmamızı öneriyolar ama biz kabul etmedik bu şekilde devam edeceğiz bizde durumlar bu şekilde.
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşaAllah yardımcın olsun Rabbbim. şu saatten sonra dua edip beklemekten başka yapıcak bişeyimiz yok.. Allaha emanet meleğin...

Reactions: SUU

erkekler esini aradilarsa kizlarin da seni aramalari gerekirdi ama iste insanlar neyin kafasini yasiyorlar anlamak mumkun degil. senin kardesin sonucta seni aramalilardi.

benim de 2 sene once dedem vefat etti. eltimin biri hic aramadi zaten. diger eltim ve esi de esimi arayip ona başsagligi dilediler. beni aramadilar. insanlari hakikaten anlamak zor.

Canım inşallah bayram tatilinde temizlikçi bir bayan çağırıp halledeceğiz ama yine de çok yorulacağım bir kesin. Ben annemi çağırayım istiyorum ama eşim annemden çok çekiniyor. Kendileri azıcık fazlaca dominant olduğundan
Evimde çok eşya da yok aslında ama yinede ıvır zıvır işler beni çok yoracak...

ultrason bulgularına göre koyuldu canım tüm doktorlar aynı teşhis üzerinde rabbim herşeyin hayırlısını nasib etsin.
peki ne oluyormuş bu rahatsızlık canım. nasıl etkiliyormuş bebeği. umarım yoktur ucundan yanında bile geçmez ama Rabbim böyle bir imtihan verdiyse hazırlıklı olmak da daha iyi hissettirebilir sana. araştırma yaptın mı bu konuda ya da doktorlar bilgi verdi mi??

2 dir o iki kahve 1 olabilir de kola kesin 2 dir yani :) hastaneye dönen arkadaşım spinal olmuş. değişik bi yöntem denemişler beyne giden sıvıyı mı durduruyolarmış ne. çok ürkütücü geldi sezaryen derse epidural isteyelim o zaman dimi o daha mı iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…