2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

ben de senin gibi normaldir deyip umursamıyordum

Valla ben de tırstım, magnezyum koydum onu içiyorum şuan.
iç iç ya benim sabah beri bu yazılanlar oluyor. e iyi de bebek büyüdükçe o da kolunu bacağını çıkarıyor yamuluyor karın. onu nasıl ayırd edicez ben anlamadım

aminn aminn dualarınızda unutmayın bizide.

arkadaşlar hayırlı sabahlar bayadır giremedim hastanelerdeydim bize trizomi 18 teşhisi koydular sonlandırmamızı öneriyolar ama biz kabul etmedik bu şekilde devam edeceğiz bizde durumlar bu şekilde.

insallah yanlis teshis konmustur. allahim hayirlisini nasip etsin.

Ya ben hiç magnezyum da kullanmadım ha
Çok mu rahatım ben yaa

aminn inşallah u imtihandan rabbimin izniyle çıkarız rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın.

Ya ben hiç magnezyum da kullanmadım ha
Çok mu rahatım ben yaa
ahahaha bana da vermedi doktorum hiç de konusu geçmedi magnezyumun falan. demir hapından başka bişey kullanmıyorum ben. vitamin bile vermedi boşver rahat olmak daha iyi bi tane evhamlı yetiyor bize Evininhatunu

Kızlar dr mu magnezyum kullanın dedi. Kizim da hiç öyle şey duymadım. çok yamuk yılık olurdu karnım. Şimdi de başladı. Htta bir yerde toplanıp rahatsız edecek kadar geriliyor sanki. Bunlar bence çok normal seyler. Doğum sancısı çok ayrı.

ahahaha bana da vermedi doktorum hiç de konusu geçmedi magnezyumun falan. demir hapından başka bişey kullanmıyorum ben. vitamin bile vermedi boşver rahat olmak daha iyi bi tane evhamlı yetiyor bize Evininhatunu

Bence de ya çok araştırınca çok okuyunca evham yapıyorum çok. En iyisi bilmemek
Ben yeni gelişmelerin fotoğraflarını yükleyeyim dedimdi ama bi baktım kendi fotoğraflarını da koymuş hatunlaar

Ay canım 59 normal kilo degilmiymis ben ideal kilomdan 18 kilo fazla başladım üstünde hamilelikle 8 kilo aldım.ben ne yapayım
Doktoruma göre öyle canım yani aslında benim bildiğim ideal kilom 47-51 arası boyuma göre boyum kısa o yüzden sanırım biraz sıkı tutmaya çalışıyor. Hani ilk doğum normalde 2.yide öyle istiyorum tabi doktorumda inşallah öyle olur fazla kilo problem olmasın diye sanırım:)

Cnm gerçekten hiçbişey yok hamile reyonlarında,,, saçmasapan tshirtler hep... ben senin yerinde olsam h&m e falan gider büyük beden alır çıkarım.

tisortler hep ayni ve herkes uzerinde bebek resmi olan ve "ben geliyoruuuum" yazan tisortleri mi almak zorunda!!
duz sade şık bir seyler bulmak zor.

Ben hayatımda hiç 47-51 kilo olmadım

inşallah canım tek duamız bu.
Rabbim safi ismi hürmetine rvladina sifa versin canm. Eğer ters giden birşey varsa adının konması doğum ve sonrası için hazırlık adına iyi olabilir ama 30 haftalık hamile bir anneyi çok strese sokuyorlar bence. Gör bak sağlıklı güzel bir evladım olacak insallah

inşallah canım tek duamız o artık çok zor rabbim kimseye yaşatmasın

Bence de ya çok araştırınca çok okuyunca evham yapıyorum çok. En iyisi bilmemek
Ben yeni gelişmelerin fotoğraflarını yükleyeyim dedimdi ama bi baktım kendi fotoğraflarını da koymuş hatunlaar
Katılıyorum valla bazı şeylere cahil kalmak en iyisi. Evhamli olup çıkıyoruz okudukça duydukca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…