Zaten korkuyorum erken doğurmaktan iyice stres oldum
Geçenlerde ağrım oldu önemsemedim hafif bişeydi, ertesi gün bi ara aklıma geldi doktora mesaj atayım dedim. Adam aradı beni sonra. Hala var mı diye, yoo dedim, dinlenince geçtiyse sorun yok dedi. Arayacak kadar önemli bişey demek ki bu kasık ağrıları
iç iç ya benim sabah beri bu yazılanlar oluyor. e iyi de bebek büyüdükçe o da kolunu bacağını çıkarıyor yamuluyor karın. onu nasıl ayırd edicez ben anlamadım
Hayırlı sabahlar canm . Bence en iyisini düşünmüşsün. Sen ona çok iyi bakacağın için Allah onu sana emanet etti. Belki hiç böyle bişey olmayacak rahme düşeni yalnız Allah bilir. Ben hamileyken hatim yetiştirmeye çalştığım için duana katılamadım ama her zaman dualarımız seninle. Allah herkesin yavrusunu korusun annelere babalara kuvvet versin
arkadaşlar hayırlı sabahlar bayadır giremedim hastanelerdeydim bize trizomi 18 teşhisi koydular sonlandırmamızı öneriyolar ama biz kabul etmedik bu şekilde devam edeceğiz bizde durumlar bu şekilde.
iç iç ya benim sabah beri bu yazılanlar oluyor. e iyi de bebek büyüdükçe o da kolunu bacağını çıkarıyor yamuluyor karın. onu nasıl ayırd edicez ben anlamadım
Canım dediğin gibi ben de bunun bir imtihan olduğunu düşünüyorum. Her şey Allah'tan. Siz verdiğiniz kararla bence bunu en güzel şekilde sabırla, olgunlukla karşılıyorsunuz. Allah gönlünüze ferahlık versin inşallah.
ahahaha bana da vermedi doktorum hiç de konusu geçmedi magnezyumun falan. demir hapından başka bişey kullanmıyorum ben. vitamin bile vermedi boşver rahat olmak daha iyi bi tane evhamlı yetiyor bize Evininhatunu
Kızlar dr mu magnezyum kullanın dedi. Kizim da hiç öyle şey duymadım. çok yamuk yılık olurdu karnım. Şimdi de başladı. Htta bir yerde toplanıp rahatsız edecek kadar geriliyor sanki. Bunlar bence çok normal seyler. Doğum sancısı çok ayrı.
ahahaha bana da vermedi doktorum hiç de konusu geçmedi magnezyumun falan. demir hapından başka bişey kullanmıyorum ben. vitamin bile vermedi boşver rahat olmak daha iyi bi tane evhamlı yetiyor bize Evininhatunu
Bence de ya çok araştırınca çok okuyunca evham yapıyorum çok. En iyisi bilmemek
Ben yeni gelişmelerin fotoğraflarını yükleyeyim dedimdi ama bi baktım kendi fotoğraflarını da koymuş hatunlaar
Doktoruma göre öyle canım yani aslında benim bildiğim ideal kilom 47-51 arası boyuma göre boyum kısa o yüzden sanırım biraz sıkı tutmaya çalışıyor. Hani ilk doğum normalde 2.yide öyle istiyorum tabi doktorumda inşallah öyle olur fazla kilo problem olmasın diye sanırım:)
Doktoruma göre öyle canım yani aslında benim bildiğim ideal kilom 47-51 arası boyuma göre boyum kısa o yüzden sanırım biraz sıkı tutmaya çalışıyor. Hani ilk doğum normalde 2.yide öyle istiyorum tabi doktorumda inşallah öyle olur fazla kilo problem olmasın diye sanırım:)
Rabbim safi ismi hürmetine rvladina sifa versin canm. Eğer ters giden birşey varsa adının konması doğum ve sonrası için hazırlık adına iyi olabilir ama 30 haftalık hamile bir anneyi çok strese sokuyorlar bence. Gör bak sağlıklı güzel bir evladım olacak insallah
Rabbim safi ismi hürmetine rvladina sifa versin canm. Eğer ters giden birşey varsa adının konması doğum ve sonrası için hazırlık adına iyi olabilir ama 30 haftalık hamile bir anneyi çok strese sokuyorlar bence. Gör bak sağlıklı güzel bir evladım olacak insallah
Bence de ya çok araştırınca çok okuyunca evham yapıyorum çok. En iyisi bilmemek
Ben yeni gelişmelerin fotoğraflarını yükleyeyim dedimdi ama bi baktım kendi fotoğraflarını da koymuş hatunlaar