2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
57 ile başladım, 10 gün önce 30. haftada 11 kilo almıştım. 4 kilosu da son bir ayda. Doktor kilon iyi dedi çoğunlukla göbeğime kilo aldığım için ama ben beyaz ekmeği kestim yine de, normalde kahvaltıda yarım ekmek falan yiyordum bazen daha fazla, şimdi günde 4-5 dilime düşürdüm. Hiç de açlık hissetmiyorum üstelik, şu tam tahıllı ekmekler mucizeymiş resmen :) Başka hiçbir şeyden kısmıyorum, bir tek hazır gıda yememeye çalışıyorum, çikolata ve dondurma hariç onda da.

15 kiloyla falan bitirsem yetecek gibi, başta 12 kilo diyordum ama 7 ayda o sınıra geldim ben, o yüzden bari 15 hedef tutsun :)

Ben de çok beğendim, sipariş vereceğim de son bir fikrinizi sorayım dedim kullanan ya da gören varsa diye.
sen atmıştın daha öncede diğmi? ali expreste buldum sonra bunu. eşime sipariş verdirdim. şu an açamadım ama oydu galiba. griyi çok beğenmiştim ama oğlumdan kalan gri el çantamız var o yüzden pembe al dedim. kız annesi olduğumuz belli olsun diğmi :) kıyafetlerime uymıcak ama olsun heves ettim :) 35 dolar falandı. işyerindeyim net izin vermiyo açmama bakamadım seninki ne kadardı

valla bizde eve taşınırken annemle yorulmayalım dedik 2 kadın çağırdık boş eve ama inan peşlerinde dolanmakta yorucu
hele ıvır zıvır oraya buraya koy demek bile yorucu
annen gelsin daha iyi bence temizlikçi üstünkörü yapabilir başında beklemen gerekebilir
ben kendim şu an günlere böldüm ufak ufak yapıyorum kendim yapmazsam içime sinmiyor eşimde süpürüyor evi
ulaşamadığım yerleri hep o yapıyor Allah razı olsun yemeğini bile yapıyor

bu da burada kalsın :)

Eki Görüntüle 2006727

la rosa sen yazmıştın sanırım doktorunun kasılmalarla ilgili söylediklerini dimi? :) burada da aynısı yazıyor.

Ay canım aynen benim anlattığım şey bu evet :) Ben son 2-3 haftadır ara ara bakınca denk geliyorum ama hepsini fark etmiyorum. Mesela o an doktorum karnıma bakarak bu kasılmaları çok yaşıyor musun demese ben kasılma yaşadığımın farkında değildim. Yani takibi baya zor, ama gerçek doğum sancıları daha şiddetli oluyor yazıyor, o yüzden şimdilik rahatız herhalde. Bu kitap her şeyi çok güzel anlatıyor bu arada.

Aynısı bende de var, normal istiyorum ama kendimi de biliyorum dayanıksız ve eşiği çook düşük biriyim. Ama yine de sezeryandan da korkuyorum. saçma bir durumdayım.

tabi tabi,sezeryandan da korkuyorum:)
dogumdan korkuyorum ben sanirim:)
allah kolayligini verir insallah hepimize.

Aaa onlar kasılma mıymıış?
Ben baya baya kasılıyorum o zaman
Neyse yarın kontrolde sorayım madem

aynen ben de seviyorum bu kitabı. aylık açıp okuyorum, bakalım beni bu ay neler bekliyor diye :)
ama dediğin gibi ben böyle olduğunu bilmiyordum bebek sanıyordum onu. doktorumun tarif ettiğinden biraz farklı çünkü. ve evet takip etmesi zor. bazen gercekten bebek mi böyle bi kasılma mı anlayamıyorum. bugünlerde de çok olmaya başladı hiç de takip etmedim bilmediğim için. şimdi bi tırstım :)) dün gece de bel ağrısı vardı korktum valla

doktor sana ondan kızmıştır
kilon yüksek ise ki çokta değil ama
7-8 alman lazım maksimum ondan demiştir yani
ben normal kilodaydım 12 üst sınır benm için ama daha doğuma var alcam gibi görünüyor
Aynen canim o yüzden kızdı haftasonundan sonra dikkat artık:))

Sezaryenden sonra gönder gitmiyor hala gebe gibi kalıyor diyorlar doğru mı kızlar? Doğumdan sonra bile hamile gibi mi zannederler beni
benim normalden sonra da kaldı :) 6 7 ay ayy içerde çocuk mu unuttu acaba doktor esprilerine (!) maruz kaldım. sonra gitti. bağla diyolar ama ben daralırım göbeğimin üsütnde kemer lastik bile tutamam kaldı ki sıkı sıkı bağlıcakmışım. havale geçiririm heralde.

Zaten korkuyorum erken doğurmaktan iyice stres oldum
Geçenlerde ağrım oldu önemsemedim hafif bişeydi, ertesi gün bi ara aklıma geldi doktora mesaj atayım dedim. Adam aradı beni sonra. Hala var mı diye, yoo dedim, dinlenince geçtiyse sorun yok dedi. Arayacak kadar önemli bişey demek ki bu kasık ağrıları

Valla ben de tırstım, magnezyum koydum onu içiyorum şuan.

doktorlar sonlandırma taraftarı ama biz böyle bişeyi vicdanımıza anlatamayız malesef anne karnında ölme şansı var dokğduktan sonra ölme riski çok yüksek bebekte zihinsel ve bedensel engellilik ikiside mevcut olurmuş.rabbim altından kalkamayacağımız imtihanlar vermesin.

Aaa onlar kasılma mıymıış?
Ben baya baya kasılıyorum o zaman
Neyse yarın kontrolde sorayım madem

Kasılmaymış canım, ben de bebek sanıyordum. Eğer göbeğe bakınca bir sivrilme, bir çıkıntı, yamukluk görüyorsan muhtemelen brixton hicks kasılmaları. Ama bu kasıntıları yaşamak normal, sıklığı önemli.

aminn amin rabbimden gelene razıyız acısı çok zor ama elimizden gelen başka bişey yok.

Ben de diyorum bu bebe ayağını bacağını mı sokuyor tee kasıklarıma kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…