Doğmamış bebeğe düşmüyor bildiğim kadarıyla ama biz vereceğiz onun için de.
Benim giyim tarzıma uyuyor, normalde kullandığım sırt çantama da biraz benziyor zaten. Hem sırt çantası hem güzel olan bir şey bulamamıştım, buna bayıldım :)
Omuz çantası olması zor olabilir, ben normalde de mümkün olduğunca sırt çantası kullanıyorum diğerlerinde hafif bile olsa omzum ve boynum ağrıdığı için bir de bebekle ve içindeki dünya kadar şeyle bayağı ağrıtabilir. Ama açık renkli olanı daha çok beğendim, bebek arabasına koyu renkli olan uyuyormuş ama öbürü daha güzel bence :)
Çok güzel cok kullanisli canım senin aldığında güle güle kullan :) ona da bayıldım ama diyorum iste kararsız kazım bi benAlmicam evdekilerden kullancam bu gidisĺe zaten
Alllahımmm bende bu cümleyi kurabilecekmiyim 32 oldum bugün ama 37de çıkıcam daha çok var ve ben oturamıyorum şu an yerimde ayaklarım şişti her yerim ağrıyo
ne güzel ne kutlu ne mutu sana... tadını çıkar.
ahahaha sabah uyandım aynı şeyi ben de kendime sordum. normalde geceden karar verip kıyma et falan çıkacaksa çıkarırım. ama bu sabah kahvaltı için buzdolabını açtığımda bi baktım aa yemek yok neyse ki aklıma çok parlak bi fikir geldi can çektirmemek için özelden yazıyorum sana :))
Alllahımmm bende bu cümleyi kurabilecekmiyim 32 oldum bugün ama 37de çıkıcam daha çok var ve ben oturamıyorum şu an yerimde ayaklarım şişti her yerim ağrıyo
ben de 32 de çıkıcam canım,37 ye kadar dayanamıcam çok zor oluyor,benimde öyle her yerim ağrıyor,sabah ayakkabıyı zor giydim şişlerim inmemiş Allah yardımcın olsun 37 ye kadar,benim 3 haftam war 32 ye nasıl dayanıcam diye düşünüyorum
Kızlar ben de 37' ye kadar dayanma konusunda gaza gelmiştim ama şimdi herkes 32 de çıkacağım diyor çok özendim :) Zaten bu ay taşınıyoruz hem çalışıp hem evi nasıl toplayacağım ki Eşim evden eve taşımacılık olunca ben kenarda oturacağım sanıyor Hem şöyle nezih, güzel bir semtte yaşayım istiyorum hem de taşınmak çooook zor geliyor...
Kızlar ben de 37' ye kadar dayanma konusunda gaza gelmiştim ama şimdi herkes 32 de çıkacağım diyor çok özendim :) Zaten bu ay taşınıyoruz hem çalışıp hem evi nasıl toplayacağım ki Eşim evden eve taşımacılık olunca ben kenarda oturacağım sanıyor Hem şöyle nezih, güzel bir semtte yaşayım istiyorum hem de taşınmak çooook zor geliyor...
valla canım ben bayram temizliğimi bırak normal temizliğimi yetiştiremiyorum çalışmadığım halde
gözünü korkutmayım ama taşınmak için daha çok vakte ihtiyacın olacak tamm sen eşya taşımayacaksın ama ortalık işleri ufak tefek olsa bile epey zaman alıyor
Eveeet :) cok mutluyum ve darısı tüm calısanların basına insallaaahh... Bende risk olmasa bende calısmak durumunda kalacaktım... Zaman cok cabuk geciyor ,hemencik gelir 37. hafta saglıgınız yerinde olsun onemli olan o cnm
Çok güzel cok kullanisli canım senin aldığında güle güle kullan :) ona da bayıldım ama diyorum iste kararsız kazım bi benAlmicam evdekilerden kullancam bu gidisĺe zaten
Bu çantayı görmeseydim benim de niyetim oydu, evdekilerden sportif bir sırt çantasıyla kurtaracaktım, lazım olursa sonra alırım diyordum ama görünce dayanamadım :)