2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

:)) ben de anca çok sızlanırsam az gezseydin hayatım diyo ama çocuğu eve mi kapayayım falan diye geçiştiriyorum. İşte ilkinde biraz daha tedirgin olmaları normal,, ben de Ayşe'de bugün ben kullanayım arabayı, özledim falan demiştim bi kere de hamileyken dalgın olurmuş kadınlar da şuydu da buydu da epey bi tartışmıştık konuyu,,,, şimdi direk doktordan onay alıp peşin peşin söyledim hiçbi zararı yokmuş diye. Yani elbette kaza olur bişey olur, bebeği de tehlikeye atmış oluyorsun; ama aynı şartlar otobüste de takside de yayayken de evdeyken de geçerli.. o zaman bi zahmet her işi onlar yapıcak biz de 24 saat yatakta keyif yapıcaz di mi :))) ikincide bunları söylicek cesaretin oluyor işte ,, sen de bi dahakine çıkarırsın acısını :)))

yine de çok girmemeye çalış canım ya idrar yolu enfeksiyonu falan olmasın Allah korusun. sona yaklaştık çünkü şu aralar iyi değil sanırım enfeksiyon.
Evet cnm abartmamaya çalışıyorum. Kızla babası gidiyor genelde, ben de dinlenmiş oluyorum o arada. Ama hava ısındıkça özenmeye başladım işte, arada bi kaçsam o bile yeter :)) bir de ilk doğumdan sonra bi buçuk ay nası eve kapandığımı hatırladıkça her an bişeyler yapma ihtiyacı duyuyorum garip bi şekilde.. şimdiden gözümde büyüyor, kendimce atraksiyona doymaya çalışıyorum galiba :)))))))

Allaha emanet canm yinede tedbirli ve dikkatli olmakta fayda var tabi ama cok ta evham iyi olmaz. Yinede akıntı devam ederse bir git canm için rahat olsun tabi. Burdan yorum yapma kolay

fazla evham yapmamak icin internette hicbir sey okumuyorum,cabuk etkilenen bi yapim var.sadece sizleri okuyorum,o kadar.
rabbim dualarimizi kabul etti ve bize emanetini gonderdi,cok sukur bin sukur. tabiki her sey allahtan ama yine de icim nasil rahat ediyorsa onu yapiyorum canim.tedbir bizden takdir allahtan.

Ayyy aqzindan bal damliyo insaAllah canim insaAllah ikincide bambaska bi insan olur hepimiz Allah'a emanetiz

İnşallah kapmazsin olmadı arada tahlil verirsin çok endişe ediyorsan. Sabrediyorum bakalım ama çocuk olunca da spor zor biraz büyüsün artık birlikte oynarız:)))

İnşallah cnm :) bi yanma vs yok ama belli olmaz... şanslı çocuk olucak seninki o anlamda; ben çok ilgisiz ve kabiliyetsizim spora karşı, o yüzden faydam olmıcak pek kızlara.. ama Ayşe'yi bu sene yazdırmak istiyorum ya tenise ya da babasını dinleyip buz pateni gibi bişeye..

sagol canim paylasim icin,ben de bunu okudum. bunlarin hicbiri yok bende.biraz da o yuzden rahatlatmaya calistim kendimi.

ben de gel bi bakalim der diye dusundum ama gayet rahat davraninca onemli degil demekki dedim. ama dedigin gibi bebegin hareketlerini takipteyim canim. sabahtan beri hareketli hep cok sukur.

Evet Ayse'nin tam spora başlama yaşı aslında. Jimnastik de düşünebilirsin. Vücudu inanılmaz terbiye eden bir dal. İlerde çok faydasını görür ufaklık.

valla ben acikcasi tedirgin oluyorum canim yaa,tabiki rabbim koruyor,biz degil ama iste yine de kendimi yormak istemiyorum. olacagi da varsa bir sey olursa ben kendimi yordum da oldu diye kendi kendimi yerim,o yuzden boyle daha rahat ediyorum.
Yani yorulmaya gerek yok canm. Ama ben mutlu oluyorum misafir geldi mi ve ona hazırlık yaptığımda daha iyi hissediyorum. Zaten önceden yapilacaklari bir gün önceden eşim yardımıyla yapıyorum. Ertesi gün pilav çorba salata ana yemeğin son hazırlıklarını yapiyorumm e bunları zaten bir günlük yemegimdede yaptığım için bunalmiyorum.. tabi temizlik eşim yapıyor yoksa birde inceleyen insanı almıyorum eve acikcasim

Evet Ayse'nin tam spora başlama yaşı aslında. Jimnastik de düşünebilirsin. Vücudu inanılmaz terbiye eden bir dal. İlerde çok faydasını görür ufaklık.
Evet haklısın :) aslında tenise kendim özendiğim için istiyorum galiba :))))) ama jimnastik de okuldaki seçenekleri arasında vardı sanırım, doğru söylüyosun değerlendirmek lazım. Bi de my gymdeki spor hocaları dengesi ve disiplini çok iyi dediler hep, ben berbattım , hevesi varken üstüne düşelim de bana çekmesin diyorum :)))

işte doktorunda nişan demesi daha enterasan değil mi canım,akıntıdır felan dese neyse de :) hepimizin bebekleri vakti zamanında gelsin inşallah

Yeşilköy pazarı çok meşhur zaten giyim konusunda, iyi yapmışsın :) benim çocukluktan kalma bi pazar fobim var saçmasapan... ama hep özeniyorum gidenlere... geçen yaz bi komşum elbise almıştı ordan kendine, rica ettim bana da aldı aynısından 3 farklı renk (üç tanesi 50 lira falandı), bütün yazı onlarla geçirdim :)) güle güle kullan sen de aldıklarını :)

aynen bende de o mod var ve çok yoruyorum kendimi gezmekten yorulayım da o bir iki ay ohh dinlendim oturmaktan diyeyim diye ama çok gezenti bi insan olduğum ve sürekli çalıştığım için 1 haftadan sonra duvarlar üstüme üstüme gelicek onu biliyorum :)

benim hergün olmuyor,zaten iki gündür hareketleri de yavaşladı canım sanki saatlerce hissedemediğim oluyor,pozisyonu ile alakalıdır diye düşünmek istiyorum
Bu bebisler varya cok fenaaa benimde 2 qun iyi 3 qun ses yok ertesi qun bi baska artik evham yapmiyorum ama normaldir deyip qeciyorum ama bu hickirik cok oluyo 2 qundur surekli merak ettim acaba herkeste aynimiki.diye

kızlar buarada hastanenizden doğum fiyatı alanınız oldu mu?
ben cumartesi günü gittiğimde sormuştum yazmayı unuttum size,
Avrasya Hospital(Z.burnu)
normal doğum 1.300 tl
sezeryan doğum 1.900 tl

Bu bebisler varya cok fenaaa benimde 2 qun iyi 3 qun ses yok ertesi qun bi baska artik evham yapmiyorum ama normaldir deyip qeciyorum ama bu hickirik cok oluyo 2 qundur surekli merak ettim acaba herkeste aynimiki.diye
aynen bebeklerin anları anlarını tutmuyor maalesef canım,ister istemez insanın içine bir kurt düşüyor ama az da olsa bir kıpırtı olunca rahatlıyorsun da uzun süre kıpırdama olmayınca yine başa sarıyoruz doğuma kadar gidicek bu böyle doğumdan sonrada başka tedirginlikler başlıyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…