Evet canim evet benimde 2 qundur qunde sabah aksam 2 kere oluyo acaba dedim bi skntimi var :):) ayyy obur bebekler hickirirmis bide doyuramazsak ise bak
kizlar selam. suan ebebekteyim de bisey soracagim. baby&me granul sabun var burda. kullanan var mi aranizda? camasir makinelerinde kullanilabilir yaziyor. markete falan da baktim toz sabunlarda elde yikama yaziyor cogunda.
benim hergün olmuyor,zaten iki gündür hareketleri de yavaşladı canım sanki saatlerce hissedemediğim oluyor,pozisyonu ile alakalıdır diye düşünmek istiyorum
hepimizin bir anda oldu bu yavaşlama şikayeti normal demek ki canım. benim de 2 3 gün önce çok yavaştı şimdi pozisyon değişti yine başladı hareketlere. normal demek ki bu ay.
Günaydın cnm. Şampuan unibaby veya sebamed öneririm. Yeni doğan bebek bezi prima premium care,, baştaki çiş yaptı mı yapmadı mı acemeliğimiz için gösterge olduğundan çok ideal :) deterjan başta hacı şakir sabun tozu kullanmıştım ben ama durulanmadığını hissettim sanki, unibaby antialerjik bi de en doğalının o olduğunu düşündüğüm için frosch aldım bu sefer. Islak mendil yerine de pamuk pedleri ılık suya batırıp kullanmak daha iyi başlarda. Sonrası için de unibaby yenidoğan aldık. Çoklu paketleri indirimde ebebekte, aklında olsun
Sağol canım senin tecrübelerine güvenerek az önce sebamed şampuan ve bir paket yeni doğan prima bebek bezi sipariş ettim. Deterjan konusunda nihai karar vermediğimden o konuyu eşime bırakayım diyorum. Sonra ben beğenip aldığımda trip atıyor sen tek başına karar ver zaten. Ben daha hiç ilgilenmeyeceğim diye ilgilensin de görsün konuların karmaşıklığını :))
aynen bebeklerin anları anlarını tutmuyor maalesef canım,ister istemez insanın içine bir kurt düşüyor ama az da olsa bir kıpırtı olunca rahatlıyorsun da uzun süre kıpırdama olmayınca yine başa sarıyoruz doğuma kadar gidicek bu böyle doğumdan sonrada başka tedirginlikler başlıyor :)))
Yeşilköy pazarı çok meşhur zaten giyim konusunda, iyi yapmışsın :) benim çocukluktan kalma bi pazar fobim var saçmasapan... ama hep özeniyorum gidenlere... geçen yaz bi komşum elbise almıştı ordan kendine, rica ettim bana da aldı aynısından 3 farklı renk (üç tanesi 50 lira falandı), bütün yazı onlarla geçirdim :)) güle güle kullan sen de aldıklarını :)
Çok teşekkürler. Bendeki fobi değil de hiç gitmezdim, alışkanlığım yok o yüzden bilmiyordum nasıl olduğunu ama gidince bayıldım. Artık bir yaz bir kış alışverişine giderim diyorum bebekle nasıl olacaksa artık
Aman dur canim dur yavas yavas duzelmeye calisiyorum simdiden duzelmezsem lohusalikta kafayi yerim ben hareket etmeyince tmm normal herqun ayni olmaz diyorum ama hickirim qunde 2 kere olunca noluyoruz dedim esim diyoki sana ikinci cocuk falan yok sakin dusunme diyo yeter bunla uqras ikincide kendini kaybedersin iyice diyo
hepimizin bir anda oldu bu yavaşlama şikayeti normal demek ki canım. benim de 2 3 gün önce çok yavaştı şimdi pozisyon değişti yine başladı hareketlere. normal demek ki bu ay.
Aynen ya hepimizin aynı anda yavaşlıyor genel olarak şikayetlerimiz de aynı biri bişey yazınca herkes aaa bende de var moduna giriyor:) eşime diyorum bak herkeste var vs diye oradan etkilenip bişey olduğunu sanıyon diyo psikolojik etkiliyoruz sanırım birbirimizi :)
Arkadaslar aranızda rennie tablet kullanan var mı? Aşerme döneminde kullanmıştım simdi tekrar rahatsız olmaya başladım siz neler yapıyorsunuz bu reflü gastrit konusunda?
bizde de tam tersi oldu:))
esimin arkadaslari cagirdi,bizim de cagirmamiz lazim diye ben pek istemedim. esim de sen hamilesin bir sey olmaz,sonra cagiririz dedi. hatta birinin esi sen hic cagirmayi bile dusunme,sen hamilesin,gez dolaş,sen agirlanacaksin agirlamayacaksin dedi. teyzem de annem de sen bu sene alma gez dediler. ben de e peki dedim
Valla bu sene ben de öyle çağırmaya çağrılır ama ben misafir olduğu gün sabahtan başlr geceye kadar oturamam sonra pert o yüzden en iyisi bu ara böyle takılmak kimse de bizden beklemez zaten
Bebe losyonu veya vücut yağı kullanmayı düşünüyor musunuz? Tavsiye ettiğiniz markalar var mı? Bir de kullanımı nasıl oluyor? Her gün mü sürmek lazım, yoksa banyodan sonra kullanmak yeterli midir? :)
Demek ki canım, benim kızım cumartesi gittiğimizde ters duruyordu zaten yüzü bana dönüktü,hareketleri o yüzden derinlerden hissediyorum ama yavaşlayınca hareket sayısı insanın kafasında soru işaretleri başlıyor,pozisyon değiştirmesini anlıyabiliyormusun o anda canım,ikinci bebiş ama ben anlıyamıyorum sadece hareketlerinden tahmin ediyorum kafası bu tarafta gibi :))
Bebe losyonu veya vücut yağı kullanmayı düşünüyor musunuz? Tavsiye ettiğiniz markalar var mı? Bir de kullanımı nasıl oluyor? Her gün mü sürmek lazım, yoksa banyodan kullanmak yeterli midir? :)
selam canım,iyiyiz sağol sen nasılsın :)
bebek losyonu yada yağı kullanmadım ben, zaten ilk 1 ay tavsiye edilmiyor bu saydıklarının,saf zeytinyağı en güzeli,ben durulama suyuna damlatıyordum zeytinyağını
kizlar selam. suan ebebekteyim de bisey soracagim. baby&me granul sabun var burda. kullanan var mi aranizda? camasir makinelerinde kullanilabilir yaziyor. markete falan da baktim toz sabunlarda elde yikama yaziyor cogunda.
selam canım,geç olucak belki çıkmışsındır bile ama ben kullanmadım, fakat makinalarda da kullanılır sanırım çift durulama ile, illa makina için yazması gerekir mi bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem
selam canım,iyiyiz sağol sen nasılsın :)
bebek losyonu yada yağı kullanmadım ben, zaten ilk 1 ay tavsiye edilmiyor bu saydıklarının,saf zeytinyağı en güzeli,ben durulama suyuna damlatıyordum zeytinyağını
Canım ben de iyiyim, alışveriş listesi hazırlıyorum Tavsiye edilmediğini bilmiyordum, listemden çıkartıyorum o zaman :) Zeytinyağı da iyi fikirmiş canım. Ben de öyle yapayım yeterli o zaman
Canım ben de iyiyim, alışveriş listesi hazırlıyorum Tavsiye edilmediğini bilmiyordum, listemden çıkartıyorum o zaman :) Zeytinyağı da iyi fikirmiş canım. Ben de öyle yapayım yeterli o zaman
kolay gelsin canım,ilk etapta lazım olan bir ürün değiller sonrası için alabilirsin duruma göre bakarsın, kesinlikle yeterli en doğalı ve güzeli z.yağı
kolay gelsin canım,ilk etapta lazım olan bir ürün değiller sonrası için alabilirsin duruma göre bakarsın, kesinlikle yeterli en doğalı ve güzeli z.yağı