Çok teşekkürler. Bendeki fobi değil de hiç gitmezdim, alışkanlığım yok o yüzden bilmiyordum nasıl olduğunu ama gidince bayıldım. Artık bir yaz bir kış alışverişine giderim diyorum bebekle nasıl olacaksa artık
hala bazen nefes alıyor mu diye baktığım oluyo oğluma :) 4,5 senedir gitmedi o evham :) annelik zor zanaat.
canım bizim doktor yüzme öneriyor ama koruyucu fitil kullan dedi mutlaka , floragyn ovül adı, ben çok az girdiğim için havuza kullanmadımAynen cnm,,, gayet güzel, hiç yormuyor,, o anlamda bi korkum yok yani; aksine hafiflediğini hissediyo insan.. tek endişem mikrop kapmak ama heralde ramazandan dolayı, bizden başka giren bile yoktu hiçbir indiğimizde :) tenis oynadığını hatırlıyorum bu arada da o zor hakikaten cnm,, az daha sabret :))
Sağol canım senin tecrübelerine güvenerek az önce sebamed şampuan ve bir paket yeni doğan prima bebek bezi sipariş ettim. Deterjan konusunda nihai karar vermediğimden o konuyu eşime bırakayım diyorum. Sonra ben beğenip aldığımda trip atıyor sen tek başına karar ver zaten. Ben daha hiç ilgilenmeyeceğim diyeilgilensin de görsün konuların karmaşıklığını :))
Bak bunu ilk defa duyuyorum. Saol, alayım ben de :)canım bizim doktor yüzme öneriyor ama koruyucu fitil kullan dedi mutlaka , floragyn ovül adı, ben çok az girdiğim için havuza kullanmadım
kizlar selam. suan ebebekteyim de bisey soracagim. baby&me granul sabun var burda. kullanan var mi aranizda? camasir makinelerinde kullanilabilir yaziyor. markete falan da baktim toz sabunlarda elde yikama yaziyor cogunda.
benim ki de öyle canım, alıştım artık, bir gün hareketli bir gün sessiz, başta çok acile gittim baktırmak için ama doktor sorun yok diyor bıraktım artık kendi haline : ) hıçkırık da oluyor ara sıra , birkaç dakika sürüyor pıt pıt geçiyor sonraBu bebisler varya cok fenaaabenimde 2 qun iyi 3 qun ses yok ertesi qun bi baska artik evham yapmiyorum ama normaldir deyip qeciyorum ama bu hickirik cok oluyo 2 qundur surekli merak ettim acaba herkeste aynimiki.diye
Evet canim evet benimde 2 qundur qunde sabah aksam 2 kere oluyo acaba dedim bi skntimi var :):) ayyy obur bebekler hickirirmis bide doyuramazsak ise bak
Valla bu sene ben de öyle çağırmaya çağrılır ama ben misafir olduğu gün sabahtan başlr geceye kadar oturamam sonra pert o yüzden en iyisi bu ara böyle takılmak kimse de bizden beklemez zaten
Ben de 3 günlükken ağlaya ağlaya kendimi hırpalarmışım, babamlar doktora götürdükleri zaman yolda mışıl mışıl uyurmuşum. Birkaç sefer olduktan sonra babam kandırmak için çantama koyup balkonda yürümeye başlamış birkaç tur, hile hurdayla uyutmuş beni. İnşallah kızım bana çekmez yine de her seferinde zor olur dışarıda uyutmakBazı bebek dışarıda daha rahat oluyor cnm ya,, biizmki evde hiç uyumadığı halde avmde falan uyurdu mesela, eve dönmek istemezdim ben :))) o cins denk gelirse gidersin her yere rahat rahat :)))
Ocean diye bir marka var canım. Bha içermemesi önemli. Dikkat et. Kaş yapayım derken göz çıkartmayalım. Ne yazık ki uyarmadan şeker gibi dağıtılıyor devit3 ama yurtdışında yasaklandı.Devit 3 ben kullaniyorum açıkçası. Bebekler 15 günlük olduktan sonrada kg a göre damla olacak şekilde devit veriyorlar. O zaman da kullanmayacak misiniz..alternatifi var mi. Ben kullandım kizim da da o yüzden soruyorum bilen birileri varsa
bende 1 çorbba kaşığı içtim fakat o, gün içinde toplam içtiğin miktar mı yoksa zaten 1 kez de içtiğin miktar mı canımWala dün rahat bi çorba kaşığı içtim cnm,, ilkinde sormuştum doktora, ihtiyaç duydukça demişti; tekrar sormadım o yüzden :)
Tenis güzel ya ufakligi da az büyutunce git bence hatta üçünüz gidin :) 2-3 yaşında gelen bebekler gördüm ben. Çok tatlı oluyorlar :)) Okulunda varsa güzel fırsat Ayse'nin. Değerlendirin dedim hele disiplinini de varsa belki sporcu bile olur.Evet haklısın :) aslında tenise kendim özendiğim için istiyorum galiba :))))) ama jimnastik de okuldaki seçenekleri arasında vardı sanırım, doğru söylüyosun değerlendirmek lazım. Bi de my gymdeki spor hocaları dengesi ve disiplini çok iyi dediler hep, ben berbattım , hevesi varken üstüne düşelim de bana çekmesin diyorum :)))
Canım en iyisini yapıyorsun hamilelikte yüzme en iyi spor ve çok rahatlatıcıHanımlar bu arada ben dayanamayıp yüzüyorum arada bir ya.. doktor bişey demedi... suyun ölçümleri de ideal, hatta çalışan kızdan rica ettim kendim ölçtüm geçen gün içim rahat etsin diye... ama neticede havuz, deniz değil... bi zararı olsa hemen çıkardı heralde di mi? Çok rahatlatıyor su.. üşenmesem ve korkmasam her gün giricem wala
Canım randevum önümüzdeki hafta günğ henüz belli değil kararlaştırmadıkS sakyuz A AysheDuru Ben de ayshemina'dan sonra doktorum elinde ayağında falan kasılman olursa magnezyum vereyim dediğinde sormuştum normal doğum sancılarını geciktirir mi, öyle bir teori okumuştum internette diye ama hayır dedi. 36. haftadan sonra kesiyoruz zaten öyle bir etkisi yok dedi. Ama ben yine de bilemiyorum kullansam mı. 2 gecedir uyurken bacağıma fena kramp giriyor öğlene kadar hissediyorum krampın etkilerini ama 32. haftaya geldim 1 ay kaldı zaten istesem mi istemesem mi doktordan bilemiyorum. Siz tekrar sorarsanız ve yok derse doktor belki ben de benim doktoru arar isterim :) Randevu ne zamandı
Canım en iyisini yapıyorsun hamilelikte yüzme en iyi spor ve çok rahatlatıcı
Tenis güzel ya ufakligi da az büyutunce git bence hatta üçünüz gidin :) 2-3 yaşında gelen bebekler gördüm ben. Çok tatlı oluyorlar :)) Okulunda varsa güzel fırsat Ayse'nin. Değerlendirin dedim hele disiplinini de varsa belki sporcu bile olur.
bende 1 çorbba kaşığı içtim fakat o, gün içinde toplam içtiğin miktar mı yoksa zaten 1 kez de içtiğin miktar mı canım
Ben de arabaya koyup sahil turuna çıkıyordum kızı.. gece bile öyle yaptık kaç defa.. çaresizlikten ve uykusuzluktan mahvoluyorduk, başka çare kalmayınca koyuyorduk arabaya "tayo tayo bir sevimli otobüs dım dım dım" eşliğinde uyutup geliyorduk :)))Ben de 3 günlükken ağlaya ağlaya kendimi hırpalarmışım, babamlar doktora götürdükleri zaman yolda mışıl mışıl uyurmuşum. Birkaç sefer olduktan sonra babam kandırmak için çantama koyup balkonda yürümeye başlamış birkaç tur, hile hurdayla uyutmuş beni. İnşallah kızım bana çekmez yine de her seferinde zor olur dışarıda uyutmak
Tamam canım olmazsa ben yarın watsaptan sorarım dr ye haber veririm cevap alıncaBenim randevum daha yakın haziranın sonunda, o zaman şimdilik umudumuz sakyuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?