2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Bazı bebek dışarıda daha rahat oluyor cnm ya,, biizmki evde hiç uyumadığı halde avmde falan uyurdu mesela, eve dönmek istemezdim ben :))) o cins denk gelirse gidersin her yere rahat rahat :)))

hala bazen nefes alıyor mu diye baktığım oluyo oğluma :) 4,5 senedir gitmedi o evham :) annelik zor zanaat.

O hiç bitmiyor bence cnm... biz de hala o uyurken tesizi açıyoruz. Halbuki yataktan çıkıp yanımıza gelebilir rahatlıkla,, ama olmuyor işte.. biraz kıpırdamasa gidip nefesine bakıyoruz falan... annelik zor ötesi :)

canım bizim doktor yüzme öneriyor ama koruyucu fitil kullan dedi mutlaka , floragyn ovül adı, ben çok az girdiğim için havuza kullanmadım

Rica ederm cnm,,, iyi yapmışsın. Deterjanı eşine bırakmakla da iyi yapmışsın. O da haklı, bırakalım bazı konuları kendileri halletsinler :) sorumluluk almaya erken başlamış olurlar işte :))

kizlar selam. suan ebebekteyim de bisey soracagim. baby&me granul sabun var burda. kullanan var mi aranizda? camasir makinelerinde kullanilabilir yaziyor. markete falan da baktim toz sabunlarda elde yikama yaziyor cogunda.

Cnm bana sabun durulanmıyor tam gibi gelmişti. Ama çok memnun kalanlar da var. Al bence, beğenmezsen de halı falan sildirirsin, bebeğin odasının tozu alınır vs.. ben öyle yapmıştım kalanı :)

Bu bebisler varya cok fenaaa benimde 2 qun iyi 3 qun ses yok ertesi qun bi baska artik evham yapmiyorum ama normaldir deyip qeciyorum ama bu hickirik cok oluyo 2 qundur surekli merak ettim acaba herkeste aynimiki.diye
benim ki de öyle canım, alıştım artık, bir gün hareketli bir gün sessiz, başta çok acile gittim baktırmak için ama doktor sorun yok diyor bıraktım artık kendi haline : ) hıçkırık da oluyor ara sıra , birkaç dakika sürüyor pıt pıt geçiyor sonra

Evet canim evet benimde 2 qundur qunde sabah aksam 2 kere oluyo acaba dedim bi skntimi var :):) ayyy obur bebekler hickirirmis bide doyuramazsak ise bak

Doyuramazsak mama takviyesi yaparız cnm,, şimdiden takılma ona da litfennnnn :)))) sen bişey sorunca ben evham yapıyorum artık şimdi ne desem de evhamlanmasa bu hatun diye :))) şimdi moda kelimeler var ya hani, onlardan kullanayım da cuk otursun,,, "perfect" bi anne olucan sen, korkma :)))))))

Valla bu sene ben de öyle çağırmaya çağrılır ama ben misafir olduğu gün sabahtan başlr geceye kadar oturamam sonra pert o yüzden en iyisi bu ara böyle takılmak kimse de bizden beklemez zaten

aynennn oyle canim keyfini cikaralim.

benim de temizligi falan esim yapiyor ama ben kendimi yorarim yine biliyorum,o yuzden boyle iyi suan

Bazı bebek dışarıda daha rahat oluyor cnm ya,, biizmki evde hiç uyumadığı halde avmde falan uyurdu mesela, eve dönmek istemezdim ben :))) o cins denk gelirse gidersin her yere rahat rahat :)))
Ben de 3 günlükken ağlaya ağlaya kendimi hırpalarmışım, babamlar doktora götürdükleri zaman yolda mışıl mışıl uyurmuşum. Birkaç sefer olduktan sonra babam kandırmak için çantama koyup balkonda yürümeye başlamış birkaç tur, hile hurdayla uyutmuş beni. İnşallah kızım bana çekmez yine de her seferinde zor olur dışarıda uyutmak

Ocean diye bir marka var canım. Bha içermemesi önemli. Dikkat et. Kaş yapayım derken göz çıkartmayalım. Ne yazık ki uyarmadan şeker gibi dağıtılıyor devit3 ama yurtdışında yasaklandı.

Tenis güzel ya ufakligi da az büyutunce git bence hatta üçünüz gidin :) 2-3 yaşında gelen bebekler gördüm ben. Çok tatlı oluyorlar :)) Okulunda varsa güzel fırsat Ayse'nin. Değerlendirin dedim hele disiplinini de varsa belki sporcu bile olur.

Canım en iyisini yapıyorsun hamilelikte yüzme en iyi spor ve çok rahatlatıcı

Canım randevum önümüzdeki hafta günğ henüz belli değil kararlaştırmadık

İnşallah :) yani profesyonel anlamda olmasa bile her açıdan çok faydalı spor yapması, en azından bir dalında iyi olsun istiyo gönlüm :) bir de müzikte tabi,, onun için de piyanoya aşırı hayranlığı var, birkaç ders aldırıp görmek istiyorum onu da... tabi kendi tercihleri... çok da zorlamamak lazım, ne istiyosa denesin, sevdiğiyle devam etsin :)

bende 1 çorbba kaşığı içtim fakat o, gün içinde toplam içtiğin miktar mı yoksa zaten 1 kez de içtiğin miktar mı canım

Şu an gündüz pek olmuyor cnm, gece içiyorum o kadarı yetiyor. yine de idare edebildiğim kadar ilaçsız ediyorum. Ama şöyle bişey var, biz babamla da hep konuşuruz, ilaçlar bağışıklığımızı zayıflatıyor, ağrıya direncimizi düşürüyor; benim ilaçsız bi hayat tercih etme sebebim bu. Ama gerçekten bi arıza var ve tedavi edilmesi gerekiyorsa o ayrı mesele. Yani benim içmeme sebebim bebeğe zarar vermesinden korkmam değil; çünkü doktor gayet emin olarak gün içinde ihtiyaç duyduğunda iç, bebeğe hiçbi zararı olmaz dedi. Eğer sıkıntın çoksa, yaşam kaliten düşüyorsa, alerjik vs bi durumun da yoksa gündüz de alabilirsin. Hatta ben ilk hamileliğimin bi süresini sürekli şurup içmemek için her sabah direk asit pompası alarak geçirdim. Çünkü nefesim kesilircesine reflü sancısı çekiyordum. Öyle bir şey yazmasını da isteyebilirsin doktordan. Onu açken içiyorsun ve bütün gün/gece hiç yanma olmuyor.

Ben de arabaya koyup sahil turuna çıkıyordum kızı.. gece bile öyle yaptık kaç defa.. çaresizlikten ve uykusuzluktan mahvoluyorduk, başka çare kalmayınca koyuyorduk arabaya "tayo tayo bir sevimli otobüs dım dım dım" eşliğinde uyutup geliyorduk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…