2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
tabi önce sevmesi önemli.
Bazen bazı aileler görüyorum çocuk o kurstan bu kursa koşmaktan bitap düşüyor:)) Yazık çocuklara da

Ilahi A AysheDuru quldurdun beni varya artik relax olmaya calisiyorum merak etme toparlamam.lazim kendimi bebis doqana kadar insaAllah canim cok sakin stressiz bi anne olurum bende herkes qibi

Yok canim 9 kilo almisim yanlislik oldu ben kusunca verdiqim kiloyu saymiyodum
Benim için iki kilo almış durumdasın :))
Sonuçta başladığın kiloya artı 12 kg almaya niyetli olarak girdin bu yola ama elde var 2 daha 10kg açığın var :))
Bardağın dolu tarafından bakalım :))

Kızlar merhaba,
Doktor kontrolumuz vardı bugun... çook sükür hersey yolunda 2085kg olmuşuz...temmuz 24-30 arası dogum olacak insallah.yani agustos annesi olmayacağım:)
Plesanta previa durumu devam ediyor.yasaklarım devam...
Bu arada göğüs kremini sordum 36-37 de baslarsın,erken dogum icin uyarıcı olabilir dedi.

Ilahi A AysheDuru quldurdun beni varya artik relax olmaya calisiyorum merak etme toparlamam.lazim kendimi bebis doqana kadar insaAllah canim cok sakin stressiz bi anne olurum bende herkes qibi

Yani muhtemelen yine evhamlı bi anne olursun, ben de öyleydim,,, ama bu defa geçerli sebeplerle olursun :) zaten söz konusu çocuksa bu devirde biraz fazla tedbirli olmanın sakıncası yok.. hele ki son günlerde yaşanan olaylar, şu ceylin atik mevzusu, yeni kaybolan çocuk vs vs; onları gördükçe insan biraz evhamdan biraz paranoyadan zarar gelmez diyor... aslına bakarsan benim de bikaç gündür bu mevzular psikolojimi etkiledi biraz; gözümün önünden dahi ayırmak istemiyorum kızı

He bi de bir kac gündür kasılma gibi biseyler vardı,onu da söyledim vajinal muayene ile baktı.rahim uzunlgu vs iyi dedi sorun gözükmüyr dedi.
Bir de bayram tatili icin izin vermedi tatile....

aman aman canim allah korusun.

aman aman canim allah korusun.
Amin cnm... Allah hepimizin çocuklarını korusun... çünkü dünya gittikçe kirleniyor,,, biz daha bilinçli davranmaya çalıştıkça bi kısım insan da bir o kadar, hatta daha da fazla yitiriyor şuurunu sanki... Allah ıslah etsin...

tabi önce sevmesi önemli.
Bazen bazı aileler görüyorum çocuk o kurstan bu kursa koşmaktan bitap düşüyor:)) Yazık çocuklara da
Evet abartmamak lazım.. Herşeye birden yetişmelerine imkan yok.. ama derslerden geri kalmasın diye spora müziğe vs izin vermeyenlere de kızıyorum. Çünkü bu tarz aktivitelerin çocuklar üzerinde akademik başarı anlamında da pozitif etki bıraktığı artık ispat bile edildi.. deşarj olsun,, enerjisini doğru yönlendirsin,, sosyal olsun,, hobileri olsun... ama onu da hırslanmadan seve seve yapsın... :)

rica ederim.amway in ürünü canim loc. amway satan birinden alabilirsin.

yapmak istiyorsa yapsin iste ne guzel:)
benim de esim cok hevesli. elinden gelir boya,tamirat isleri. o yuzden kendisi boyamak istedi. aksamlari iftardan sonra sahura kadar yapti,bitirdi.

Geçmiş olsun canım, ilk kez duydum.

Kızlar dun drdaydik :) 1850 gr olmusuz dr um 2000 i gecince onumuz acik dedi insallah 3000 i de goruruz. Haftada 200 gr civari aliyor kilo su siralar.
Maşallah kuzuya :)) sağlıkla zamanında gelecek annesi, sen kendine dikkat et yeter. O da elinden elini yapıyor belli ki :))

Kızlar gobekleri paylasmissiniz. Hepinizin maşallahı var valla. Ben kendimi kamyon gibi hissettim :)) Bu da benim göbik pardon bebik :))

Gayet de iyisin cnm maşallah :) ben de koyayım da kendinizi iyi hissedin :)))))

Kızlar babalar gününde eşlerinize ne alacaksınız

Ben de tam onu düşünüyordum ne alsam diye. Fikirleri alalım o zaman. Benim aklıma bir şey gelmedi

Hiçbişey bulamadım... geçen sene ataköyde güzel bi otelde oda ayırtmıştım, havuza girip keyif yapmışlardı baba kız... gece de onu uyutup biz keyif yapmıştık denize nazır.. bu sene öyle bi enerjim yok tabi,, ne yaparsam yapayım o kadar mutlu olacağını da sanmıyorum. Güzel bi anı her hediyeden anlamlı oluyor çünkü.. O yüzden canım da sıkkın biraz zaten çocuğu olmayanlara tavsiyem güzel bi piknik çantası, koca bi battaniye,, babalar günü temalı kurabiyeler, termosta kahve, çilek , mumlar ve doğruca en yakın sahil... hatta balkon bile yeter... ama hem çocuklu hem hamile olanlar için bişey gelmiyo aklıma işte; ben de tavsiye bekliyorum haliyle :))

Eklentiler

• IMG_4052.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 124
Kızlar dun drdaydik :) 1850 gr olmusuz dr um 2000 i gecince onumuz acik dedi insallah 3000 i de goruruz. Haftada 200 gr civari aliyor kilo su siralar.

Maşallah maşallah maşallah :))) epey rahatlamışsındır sen şimdi :) dikişlerin alınacağı gün belli mi peki? 38 de demiştin di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…