- 13 Ocak 2017
- 229
- 328
- 18
- 45
Hacisakir ve rosy nin makinada kullanmalik Granül sabunlari var ben onlardan kullanmistim kokusuda güzel. Zaten yumusaticiya karsiym gercektwn kizlarimda alerji yapiyor. Dalin sivi deterjani cook güzel ama kokusu çok fazla tavsiye ederim makinan uygunsaCnm bana sabun durulanmıyor tam gibi gelmişti. Ama çok memnun kalanlar da var. Al bence, beğenmezsen de halı falan sildirirsin, bebeğin odasının tozu alınır vs.. ben öyle yapmıştım kalanı :)
Bunu değil ama farklı bir baskıyı annemin evine uygulamıştım çook basit, kesinlikle yaparsın. :)Cnm ben bunu alıyorum şimdi de, bu böyle kendimiz yapıştırabileceğimiz birşey mi? Beceriksiz olduğum için soruyorum, sen şöyle varsay, " 10 yaşında çocuk becerebilir mi?" :))))) yoksa usta da ayarlayayım mı?
bulabildin mi canim? benim soyledigim albumun icerigi sayfalari falan vok hosuma gitmisti o yuzden onu tercih ettim.Bebek albumleri diye arattım cok begenmemiştim.dedigin gibi aratıp bakayım bendeultrason fotolarından baslrım bende
naptiniz gezdiniz mi kiz evhamli :))Aman iste bu erkekler hep boyle sanki nolacaksa cocukmuyum benewimde daq basi biyerde bi toki aslinda onada hak weriyorumda dur bakalim bu aksam soz verdi qezdircem diye merakla bekliyorum
canim sonra baska markete baktim gercekten el ve makine ayriymis. baska bi markanin hem elde yikama hem matik olani vardi :) dalan aldim bakalim, bayram sonrasi perdeleri yikarken denerim :))selam canım,geç olucak belki çıkmışsındır bile ama ben kullanmadım, fakat makinalarda da kullanılır sanırım çift durulama ile, illa makina için yazması gerekir mi bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem
Cnm bana sabun durulanmıyor tam gibi gelmişti. Ama çok memnun kalanlar da var. Al bence, beğenmezsen de halı falan sildirirsin, bebeğin odasının tozu alınır vs.. ben öyle yapmıştım kalanı :)
supersin sekerim hic kamyon gibi falan hissetmeKızlar gobekleri paylasmissiniz. Hepinizin maşallahı var valla. Ben kendimi kamyon gibi hissettim :)) Bu da benim göbik pardon bebik :))
sanirim bisey almayacagim. anneler gununde bana bundan sonraki anneler gununde sen de anne olcaksin gibisinden biseyler soyledi. anne sayilirim ben artik dediysem de kutlamadi bileKızlar babalar gününde eşlerinize ne alacaksınız
Gayet de iyisin cnm maşallah :) ben de koyayım da kendinizi iyi hissedin :)))))
Hiçbişey bulamadım... geçen sene ataköyde güzel bi otelde oda ayırtmıştım, havuza girip keyif yapmışlardı baba kız... gece de onu uyutup biz keyif yapmıştık denize nazır.. bu sene öyle bi enerjim yok tabi,, ne yaparsam yapayım o kadar mutlu olacağını da sanmıyorum. Güzel bi anı her hediyeden anlamlı oluyor çünkü.. O yüzden canım da sıkkın biraz zatençocuğu olmayanlara tavsiyem güzel bi piknik çantası, koca bi battaniye,, babalar günü temalı kurabiyeler, termosta kahve, çilek , mumlar ve doğruca en yakın sahil... hatta balkon bile yeter... ama hem çocuklu hem hamile olanlar için bişey gelmiyo aklıma işte; ben de tavsiye bekliyorum haliyle :))
Sevindim her şeyin yolunda olmasına. Göğüs kremi için benim doktorum da aynı şeyi söyledi. :)Kızlar merhaba,
Doktor kontrolumuz vardı bugun... çook sükür hersey yolunda 2085kg olmuşuz...temmuz 24-30 arası dogum olacak insallah.yani agustos annesi olmayacağım:)
Plesanta previa durumu devam ediyor.yasaklarım devam...
Bu arada göğüs kremini sordum 36-37 de baslarsın,erken dogum icin uyarıcı olabilir dedi.
Eşim de bişey alalım derdine düştü almadı biraz utansın diye alacam :)bulabildin mi canim? benim soyledigim albumun icerigi sayfalari falan vok hosuma gitmisti o yuzden onu tercih ettim.
naptiniz gezdiniz mi kiz evhamli :))
canim sonra baska markete baktim gercekten el ve makine ayriymis. baska bi markanin hem elde yikama hem matik olani vardi :) dalan aldim bakalim, bayram sonrasi perdeleri yikarken denerim :))
begenmezsem her turlu kullanirim ben onu ya. beyaz sabun bi cok deterjana gore cok daha iyi leke cikariyor.
supersin sekerim hic kamyon gibi falan hissetme
sanirim bisey almayacagim. anneler gununde bana bundan sonraki anneler gununde sen de anne olcaksin gibisinden biseyler soyledi. anne sayilirim ben artik dediysem de kutlamadi bile
sen de supersin canimherkes guzel hepimizin masallahi var
ay umarim amacina ulasirsin canim :))Eşim de bişey alalım derdine düştü almadı biraz utansın diye alacam :)
Ewwwweeettt qezdikbulabildin mi canim? benim soyledigim albumun icerigi sayfalari falan vok hosuma gitmisti o yuzden onu tercih ettim.
naptiniz gezdiniz mi kiz evhamli :))
canim sonra baska markete baktim gercekten el ve makine ayriymis. baska bi markanin hem elde yikama hem matik olani vardi :) dalan aldim bakalim, bayram sonrasi perdeleri yikarken denerim :))
begenmezsem her turlu kullanirim ben onu ya. beyaz sabun bi cok deterjana gore cok daha iyi leke cikariyor.
supersin sekerim hic kamyon gibi falan hissetme
sanirim bisey almayacagim. anneler gununde bana bundan sonraki anneler gununde sen de anne olcaksin gibisinden biseyler soyledi. anne sayilirim ben artik dediysem de kutlamadi bile
sen de supersin canimherkes guzel hepimizin masallahi var
iyi olmus sevindim senin adina :)Ewwwweeettt qezdikbiraz bebise kiyafet baktim dolastik iftar yaptik arkadaslarla bulustuk falan Simdi ewe qidiyoruz canim walla super oldu banada deqisiklik oldu
Benim eşim de kutlamadı bile anneler gününü ben de bişey almayı düşünmüyorumEşim de bişey alalım derdine düştü almadı biraz utansın diye alacam :)
Evt cnm 38 arti 3 insallahMaşallah maşallah maşallah :))) epey rahatlamışsındır sen şimdi :) dikişlerin alınacağı gün belli mi peki? 38 de demiştin di mi?
İnsallah cnmNe güzeeeell haberler...
bnmde bugün kontrolum var,darısı başıma. her muayene oncesi hem heyecan hem stres... artık kucagımıza alsakta bu stres bitseee.
Cnm teknik bir aciklama olacak fakat kisa bir fikir vereyim eger mutfak dolabi malzemen soldaki resimle ayniysa biz buna profil kapak diyoruz. Uzerine vurdurdugun boya bir sure sonra dokulebilir ama lojman oldugu icin kisa vadede 2 sene kadar rahatlikla goturur. Ekru renk - krem -veya krem vanilya rengini oneririm ama asla boya tipini parlak yaptirma ipek mat yaptir cunku parlak boya el ve bez izini acayip belli eder. Hayirli ugurlu olsun :)Kızlar günaydın yeniden.. bayram sonrası temizliğe baslicaz boya da dahil. Lojmandayiz iki senemiz kaldı ankara da. Mutfak dolaplarim eski değil ama beni çileden çıkarıyor ufacık ufacık yağ lekeleri anında görünüyor ve temizliği çok zor. El izi belli ediyor sinir oluyorum. İnternette bakarken boyayarak yenileme gördük ve aklımıza yattı. Özelliklearch2401 arkadaşım ne tarz bir boya onerirsin. El izi belli etmeyecek ve kolay temizlenecek. Ve ne renk yapsam kahve krem suankiler. Ekru yada toz pembe düşünüyorum acikcasi. İçim açılsın diye. Fayanslar arasına ve balkon kapısının olduğu bolumede yapışkan folyo sizce iyi olur mu. Eşimi yorup pişman olmak istemiyorum ama bu mutfaktan bunaldim. Buna benziyor Mutfak dolaplarımEki Görüntüle 2008605
Ay ne quzel konusuyon sen oyle canimBenim için iki kilo almış durumdasın :))
Sonuçta başladığın kiloya artı 12 kg almaya niyetli olarak girdin bu yola ama elde var 2 daha 10kg açığın var :))
Bardağın dolu tarafından bakalım :))
Sagol cnm hepimiz insallahGünaydın gözün aydın aydın inşallah 37. Haftaları görmende nasip olur sağlıkla alırsın kızını kucağına
Insallah cnmÇok sevindim canım. Budan sonra korkulacak birşey kalmadı ama inşallah son haftasına kadar bekler miniğin.
Insallah hepimizinkini saglikla sihhatle :)Maşallah canm çok iyi gidiyorsun.Allah sağlıkla kucağına aldırsin insallah
33. Haftanin icindeyim cnmhadi az kalmış o halde ama sonuna kadar da gitmek nasip olur inşlh
kaçıncı haftanın içindesin bu arada canm bu arada
Ne eee 2 Kilo muAaaa ben kustuqum zaman kilo vermistim o verdiqim kilodan itibaren sayiyodumozaman 59 la kalmistim buqun 61 olmusum 2 kilomu almis oluyorum yani
Demek ki canım, benim kızım cumartesi gittiğimizde ters duruyordu zaten yüzü bana dönüktü,hareketleri o yüzden derinlerden hissediyorum ama yavaşlayınca hareket sayısı insanın kafasında soru işaretleri başlıyor,pozisyon değiştirmesini anlıyabiliyormusun o anda canım,ikinci bebiş ama ben anlıyamıyorum sadece hareketlerinden tahmin ediyorum kafası bu tarafta gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?